EYALET 11 ///Rheinland-Pfalz Paylasim Alani(Tanisma)

MZ Neustadt'tan canim. Yilbasi sonrasinda vaktim olur ancak benim. O zaman kadar bakalim baska kimler vardi buralardan taniyalimyerimseniben

Bende Neuwied`den araniza katiliyorum. Kendime yakin birilerini bulmak dilegiyle...
Herkeze sevgiler.

Hos geldin emelle, sanirim Neuwied Koblenz'e bagli. Uzak sayilmaz, aramiza hos geldin tekrar.

Tesekkürler HanimAga,
evet Neuwied Koblenz`e cok yakin, Mainz`ede uzak sayilmaz. Konsolosluk icin geliyoruz.
Görüsmek üzere :KK66:
Sevgiler

Merhaba bende Mainz yakininda oturuyorum her hafta mainzde´yim zaten
güzel sohbetler dilerim:) bu arada

Slm arkadaslar bende Mainzin cok yakininda oturuyorum Bingen tarafi, bende tanismak isterdim bir arkadasla yakinlardan !!!!!

kizlar acil yardim lazim.
subat ayindan sonra ki tüneller ile ilgili fragebogen, soru kagitlari olan var mi???? yarin ehliyet sinava girecegim- eger olan var ise ne olur bana yardimci olsun.

Aradigin Fragebogen mi? Aciklar misin lütfen? Yarin teori sinavin var da Fragebogen olmadan nasil calistin?
Ayrica soruyu genel bölüme yazsaydin, cok yardimci olurdu.

hanim aga nereye yazacagim konusunda konu sorumlusu arkadasa mesaj attim ama cevap gelmedi. bende her bölüme yazdim. yeni sorulari iceren (30 tane tünel sorusu) haricinde digerleri var bende. bir tek o yok. ehliyet degistirme yapacagim(umschreibung). kayit oldugum yerde türkcesi yok. sen de var mi?

X