EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

ben mannheimden hepinizi bir gün yemege bekliyorum buyrun gelin tanisalim bende gelmek isterdim ama benim yavrular kücük

sieda gecmis olsun canim insallah cok önemli bir sey degildir

icini ferah tut her sey yoluna girerrrrrr Şeniz

ben mannheimden hepinizi bir gün yemege bekliyorum buyrun gelin tanisalim bende gelmek isterdim ama benim yavrular kücük

önce hosgeldin

önce bi kendini tanit kendinden bahset biz hepimiz az cok birbirimizi taniriz

hem sen bizi ikl mesajda yemege niye cariyon heşakkıdı

yemegi sen mi yapcan yapcaksan neler yapcan sonra bize pul koleksiyonunu göstercenmi

bir soru daha yemek güzel yyaparmisin tatli olarak ne yapcannn

kac cocugun varrrrrr kac senelik evlisinnnnnn

sen herkesi yemege cagirirmisin son soruuuuuuuuuusengözlerimebaksanab

merhaba kizlar nasilsinz nerdesiniz süpürge ayip ettin gel anam gel cayim var hazir demlemisim b de sana b türk kahvesi yaparim daha n olsun anam davetsis aniden bu kadar yapabildim

05955.JPG

ayyyyyyyyyyyy kelebek canim ne güzel manzara gece gece icim acildi vala

nasilsin canim ne var yok niye endiselisin sen bakayimŞeniz

öbür kizlar nerdesiniz ayol hepiniz izinemi gitiniz

izine gitmeyenler yazsin yoklama varrrrrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:

sevgiiiiii hos geldin kiz döndünmü türkiyeden yoksa ordamisin daha neler yaptinnnnnnn

izin nasil gecti yada geciyoooooooo bu kadar kisa yazilirmi ben simdi nasil uyucam
bak meraktan catlicam cat diye aciklayica mesajini bekliyommmm
kafamçokkarıştınaniknanikŞeniz

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

Canım arkadaşlarım hepinizin mübarek Miraç kandilini kutluyorum.Hayırlı kandiller..

kizlar sizinde kandiliniz mübarek olsun allahim hepinizin dualarini kabul etsin

allah saglik sihat mutluluk versin herkese

mavi canim ben arada bir ugruyorum ama sana tenk gelemedim beeeeŞeniz

aha geldim simdide sen yoksuuuuuuuuuu nasilsin iyimisinn benden iyilikkkkk

huysuzcummmm canimmmmmmmmmm ne var yok senlede uzun zamandir görüsemedik
Şeniz

bersucum canim seker kizzzzzzz sen ne alemdesin sinavlar ne oldu ne durumdasin

okul bittimi sen de tatildemisinnnn Şeniz

bersuuuuuuuuuuuuuuuu canimmmmmmmmmmmmmmm

yesil yesil yaniyon kiz gel iki laf edelimmmmmmmmmmm:emir_bebek::emir_bebek::mymeka:Şeniz

bersuuuuuuuuuuuuuuuu canimmmmmmmmmmmmmmm

yesil yesil yaniyon kiz gel iki laf edelimmmmmmmmmmm:emir_bebek::emir_bebek::mymeka:Şeniz

Geldim hexem benim.Umarım sen çıkmamışsındır.Açık bırakıp çıkmıştım ben.Ne iyi olur şurda iki laf etsek.Ben ne zamandır bu topikte birebir sizlerle karşılaşıp da konuşmadım,konuşamadım..senağlamasenağlama Kimsecikler olmuyor.

Son düzenleme:
kizlar sizinde kandiliniz mübarek olsun allahim hepinizin dualarini kabul etsin

allah saglik sihat mutluluk versin herkese

bersucum canim seker kizzzzzzz sen ne alemdesin sinavlar ne oldu ne durumdasin

okul bittimi sen de tatildemisinnnn Şeniz

Hexem,can arkadaşım,sınav açıklandı dün.Okulum geçen yıl bitti şeker hexe.Sonuç kötü.Sanırım yetmiyor atanmama.Ah ah.senağlamasenağlamaKoskoca bir yıl daha beni bekliyor tekrar o sınava hazırlanmak için.senağlamasenağlama

canim hos geldinn nasilsin bakalimmm morlini bozma canim gün domadan neler dogar

anlat ben seni dinlicemmmmmmmm canim hexe ablan burda her türlü soruna cara bulabilirrŞeniz:sm_cool::sm_cool:

Hexem,can arkadaşım,sınav açıklandı dün.Okulum geçen yıl bitti şeker hexe.Sonuç kötü.Sanırım yetmiyor atanmama.Ah ah.senağlamasenağlamaKoskoca bir yıl daha beni bekliyor tekrar o sınava hazırlanmak için.senağlamasenağlama

yani tam emin degilmisin belki olurrrrrrrr olmazmi diyosun

canini üzme ya her sey de bi hayir vardir güzeliiiiiiiimmmm bir sene daha diyosun zaten iyice ögrenmisidir ögrencegini seneye birazda üstünden gecersin seneye olur

allah hastalik vermesin gerisi olurrrrrrrrrrrrrr

yani tam emin degilmisin belki olurrrrrrrr olmazmi diyosun

canini üzme ya her sey de bi hayir vardir güzeliiiiiiiimmmm bir sene daha diyosun zaten iyice ögrenmisidir ögrencegini seneye birazda üstünden gecersin seneye olur

allah hastalik vermesin gerisi olurrrrrrrrrrrrrr

Amin hexecim,ben de aynısını diyorum çok şükür sağlığım,aklım yerinde.Yapılmayacak hiç bir şey yok.Üzülmemem gerekiyor.Dün moral bozukluğuyla çok kötüydüm.Neyse bugün daha iyiyim canım.

Sen nasılsın tatlım?ŞenizŞenizCiddi anlamda özledim sizi.Huysuz ablam nerde?Çılgınım hele hiç görünmüyor bir problemi yok değil mi canım bildiğin kadarıyla??

canim cilginin iyi onun leptopüna yildirim düstü nedenini sorarsan beni kizdirdiiiii

heheheheh sim yeni leptop alcak o zamana kadar giremicekkkk

cok üzülüyom onun adinaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool:
onun disinda bir yaramazlik yok calisiyo bize ekmek pisiriyo sabah aksammmmm

huysuz ablanda ise basladi calisiyoooooooo is kadini oldu artikinnn

sagligi tekleyip duruyo iste calisinca yoruluyo geceleri giremiyo artikkkkkkkjeyyar

gece isi gündüz isi

baska sor herkesten haberim varrrrrrrrrrrrrrrrjeyyar

canim bende bu sene izin yok gecen senede 3 ay kallllldim tr de bu sene burdayiz

cocuklar evde okullar tatil oldu kavga gürültü gecinip gidiyou ahale benim sesimle cinliyooootatlicadiarzu

iki sipaa tepisip duruyo evde iste allaha sükür sagligimiz yerindeeeeeeee

sen ders calismanin haricinde bir sey yapiyomusun calisiyomusunnnnnnnnn

evde neler yapiyonnnnnnn:kahve:

X