EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

iyilik canim be ne olsun bende fazla girmiyodum yeni yeni girmeye basladim

bel agrisi bas agrisiiiiiii bir gün biri bir gün biriiiiiiiiiii hastaliklarla ugratim

allaha sükür simdi yiyiyimmmmmmmmmm yuvarlanip gidiyom
gecmis olsun canim:teselli:
benbayadirgirmiyorumunuttuysam kusurumabakma süpürge büyüdü tam bicadi oldu2yasinda hexeeklersinbnimsne ben gidiyorum iyi geceler sizlere öpüldünüz

önemli degil canim ALLAH bagislasin baya büyümüs cadi:nazar:

iyi geceler süpürgeeeeeeee görüsmek üzereeeee ara sira ugra buraya gelirim artim

ben yatmaya gidiyom artik belim tuttu geneeeeeee bayyyyyyyyyy öptüm canimmmŞeniz

sen de hos geldin canimm ev sahibi olaraktan seni bi sorguya cekeyimmmmmm

buranin bas gardiyani benim deeeeeeeeesengözlerimebaksanab

nerelisinnnnn neler yaparsinnnnnn colk cocuk varmi kac senelik evlisin

falan filannnnnnnnnnnnnnnnnn:kahve:

HHuuuu hexe bakiyom dengen yerine gelmis kizzzzzzz:roflol::roflol:

Basgardiyan dengene dikkat

tüm arkadaslar hos gelmissiniz ,hexede virus var dengesislik seklinde banada gecti ondan uzun zamandir ugrayamadim ( tansiyon dengesizliginden yanlis anlamayin haaa), mavis seni tanimammi nasilsin canim hepinizi aynen bögleŞenizŞeniz tamammi

huysuszum nasilsin iyimisin neler yaptiniz grüsemedik uzun zamandir neyse kendine iyi davran görüsürüz b ara öptüm

Evet gördüm evet evet gördüm:roflol::roflol:
Hexe Hanim yazmis onu gördüm!!!! Dimekki Bitkiler kökler yaramistatlicadiarzu
Hexe Hanim Tekraren Aramiza Dönmüs!!!! Sekerim Uzun Süreli Online olmani diliyorum:roflol:
Bitkini ona göreme kaynat :1ninca:

Evet gördüm evet evet gördüm:roflol::roflol:
Hexe Hanim yazmis onu gördüm!!!! Dimekki Bitkiler kökler yaramistatlicadiarzu
Hexe Hanim Tekraren Aramiza Dönmüs!!!! Sekerim Uzun Süreli Online olmani diliyorum:roflol:
Bitkini ona göreme kaynat :1ninca:

cilgin hanimmmmmmmm satasmayalimmmmmmmmmmm lütfennnnnnnnn

cadi kazaniyla ot mot kaynatim hepiciginize yeterde artarrrrrrrrr gel verem sanada bi tencereeeeeeeeeeeeee:lepi:naniknaniknaniknaniknaniknanik

cilgin gel bak sana önemli bir sey dicem :icecream:

ben geldim kizlar, sizden kimse yok. gelince haber edin banada yerimseniben
hade öpdüm hepinizi :)))

eee beni cagirdiniz ama siz nerdesiniz bakalim,:dilcikar:
geliyom geliyom kimse yok.

HUUUUUUUUUUUUU gece kuslari nerelerdesiniz:uhm::uhm:
Birkac gün girmedik hepiniz toz olmussunuz toplanin gayri hexe hanimi kurtaralim su ot böcek ,cayir bayirlardannnnnnnnnnjeyyar

Hexemmm tamam anladık yurtdışındasın.Burda aylardır youtube kapalı,yasak onu yüzümüze mi vuruyosunsenağlamasenağlamasenağlama

:roflol::roflol::roflol:

Bersucum benimde haberim yok ,niye yasak ve kimmin tarafindan yasaklandi :uhm: aglama güzelim dayima süyleyeyim hemen acsin kiyamam sizlerea.s:roflol::roflol:

misafirlige geldim ben , cayiniz kaveniz ne var yaninda pasta börek olsunnaniknanik
hani nerdesiniz

huysuzummmmmmmmm canim hos geldinnnndicem ama yoksun nere gitin yaaaaaa

neler yapiyon gel anlat gamyoncuiremsu

süpürgecimm börekler pastalatr ne oluyo kiz yaz geldi kilo alcan mazalahh

ya bi kismet olmadi simdide sen yoksun bakkkkk aha burda bekliyom bakalim kim gelcek

Şeniz

kelebek burda hadi kelebek gel yakaladim seniiiiiiiii bekliyom niye gelmiyo

tek tasini kendinmi aldin aldiysan kaca aldin bize almadinmiiiiiii

sen anlarsinnnnnnnnnnnnlülülülülülülülülülülülü

slmlar kizlar coktandir giremiyorum cünkü bu aralar canim oglum ve annem cok hasta nasilsiniz görüsmeyeli insallah sizde iyi haberler vardir ben cok cok üzgünüm

X