EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heilbronn ev hanimiyim 24 yasindayim 2,5 yasinda oglum var.

allah bagislasin oglunu calisiyomusun ev hanimimisin tr den mi geldin burdanmiydin nerelisin kayinvaliden varmi varsa nasil iyi geciniyomusunuz ay cok oldu neyse daha var sorcaklarim ama simdilik bunlara cevaplarsan sevinirim :icecream::icecream:

allah bagislasin oglunu calisiyomusun ev hanimimisin tr den mi geldin burdanmiydin nerelisin kayinvaliden varmi varsa nasil iyi geciniyomusunuz ay cok oldu neyse daha var sorcaklarim ama simdilik bunlara cevaplarsan sevinirim :icecream::icecream:

amin sagol calismiyorum tr den geldim bartinliyim. 5 yildan beri burdayim kayinvaldem var allaha sükür esimde kayinvalidemde cok iyiler

carsamba olsunda afrodittttt yoksa baskasi var gene huzursuz olmayalimmmm

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

amin sagol calismiyorum tr den geldim bartinliyim. 5 yildan beri burdayim kayinvaldem var allaha sükür esimde kayinvalidemde cok iyiler

allah dahada iyi etsin canim yuvanda mutlu huzurlu yasa alisabildinmi buraya :teselli:

Ben geldiiiiim huuuuuuuuuuu Kimse yokmu!!!
Sizi gidine Teyyyy teyyyciler Nerdesiniz Bakem Cikin Ortaya Elma diyorum!!
Cim Bicme Makinasi Dersem Cikmayin Tehlike Arzzz edebiler!!!! DANGER DANGER:roflol::roflol:
Allahim Sen beni Affet!!! Dilimi Tutamiyorum Tas Atmadanda Gecemiyorum

HHUUUUUUUUUUUUUu
sesimi duyan varmiiiiiiiii
Hayirli gece herkeze
Kelebebek yoksam coktan uctunmu trye.....
Sevgi8 sen nerelerdesin...........
Bersucum iyki yazdin özledim seni.......
Tüm arkadaslar hepiniz yattinizmi kizlarrrrrrrr.............
Hexse sen yine hangi buluslar icindesin??????????????
Hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmm

Citircim Senin Bugünkü Halini Görmek Istiyorum!!!!
Kapilari Acalim Iceri Alalim Sizi Söyle Kenara :roflol::roflol::roflol:

naber kizlar? bilgisayari bozdum iki aydir nete girmedimKeyfiniz nasil ? bulustunuzmu tekrardan mayis diyodunuz. acayip bunalima girdim burda kimseyi tanimiyorum tanidiklarimlada konusamiyorum :) alamancamiz yok malesef kursta bulamiyorum sadece gündüz var ay ben neyapcam ya Kelebek sen buralardaydin yardim etsene bana ben almanca kursu nereden arastirabilirim . Kizlarrrr ya kimse yokmu

Heyyyyttttt ben türkıyedennnn yazıyommmmm. bugün geldiiiiiiiiimmmm kardesımın laptopunu kaptımm elınden. herkese tr den selamlaaar öptümmmm hepınzıııı:teytey:a.s.

Günaydin Tünaydin Good Morning Bayanlar!!!!
Pire Ucuranlar Kaske Yapanlar Rütbe Alanlar Dedikodu Yapanlar Geeeeel Geeeeeel Batan Alamanyanin Bayanlari bunlar:roflol::roflol: Ayyyyy Bek Satis Sorumlusu gördüm Kendimijeyyar!!! Eeeeee Hani Kimsecikler Ugramamis!!!!
Aaaaa Kelebebekim Türkiyeye gitmis bak sen:mymeka:
Oralardan Yaziyor oy oy oyyyy Kiyamam Vatana Selamlar Canimcim!!!
Laptopu Eline Alip Iki kelime Yazacagina tatilin Tadini Cikar Canimcim!!!
At Kendini Söyleme Lokantaya Ohhhhhhh Yanindada Buzzz gibi Ayran iste!!!
Haaaa Unutmadan Hexenin Hatiri Kirilmasin birde Paapaya Rica et:roflol::roflol:
Ahahahaha Garsonun Yüzünü Ifadesini Görmek Ister idimlülülülülülü
Benden Bu kadar Yogunluklardayim Stress Üstü Stressdeyim Bilmiyorum Niye!!!!
Allahim Yardimcim Olsun Sekerlerim ne diyebilirim !!!! ÖpüldünüzŞeniz

Heyyyyttttt ben türkıyedennnn yazıyommmmm. bugün geldiiiiiiiiimmmm kardesımın laptopunu kaptımm elınden. herkese tr den selamlaaar öptümmmm hepınzıııı:teytey:a.s.

Amanda Aman taaa oralardan yazarmis bize, canim ya günlerin hasret gidermekle gecsin ,mutlu ,huzurlu ve neseli dönmeni dilerim ŞenizŞeniz

Günaydinnnnn hepinizeeeeeeee
Hava günesli, camasirlar asildi, yataklar yapildi birde yemegi firina attikmi günü kurtardik demektir....:sm_cool:
Ev sahibi Hexe hanim sirra kadem basti, kelebebek trde,cilgin streste eeeeeeee sizler ne durumdasiniz,Sevgi8cim Bersucum, Linchen,Hatizecim neler yapuyorsunuz ugrayin yahu.........
Tüm isimleri sayilmayan arkadaslar alinmak yok herkeze gönlüm acik yazin yazisalim dert,dedikodu, neseli anlari paylasalim haydiii gayriiiiiii neseli günler dileyiyle:teytey::teytey:

Merhabalar herkezeeee,

özlemisim vallah hepinizi.:1hug:...Bugün cok yorucu bir gündü. Evde dip köse birakmadan temizlik yaptim, ardindan komsuya gidip bir cay icelim dedimki, eltim telefon acti.. kizinin yarin sinavi varmiski, 3-4 saat ders calistirdim onu. Yani saat neredeyse 00.00 a geliyorduki. Artik cildirma noktasina gelmistim....tatlicadiarzu (Canim ben olmasamda bunlarin isi zor:icecream:)

Cilginim gidip gelmen cabuk oldu. Biraz daha kalsaydin gitmiskenetatlicadiarzu
Nasil gecti tatilin? Umarim hersey gönlünce olmustur:asigim:

Huysuz ablacigim sen nasilsin? dedigin gibi bu Hexe hanim sirra kadem basti...

Hele bi gelsin yakasina yapisicam:smiley-cool:

Hepinize iyi geceler hanimlar, görüsmek üzere... Diger arkadaslarida öptüm

kelebek nasil geciyor canim iyice hasret giderdinmi herkese selamlar seni bekliyoruzŞeniz

sevgi canimsenin isler bitmis masallah bende iki haftadir ev islerirle ugrasiyorum atŞeniz gibi catlicam yakinda vala ev bahce derken hic isim bitmiyo benimkilerede bir el atsan diyorum nasilsin iyimisin neler yapiyosun baska anlat bakalim

huysuzzz sen neler yapiyosun senin yaz temizligi nasil gidiyo senin köse yastigini ne zaman evden atcan kizzzzz:roflol::roflol:anlarsin yaa

cilgin hanimmmm lülülülülülü
küstüm sanaaaaa cünkü neden basma entari getirmedigin icin yeni dükkanin nasil gidiyor

bersucum sen nerelerdesinnnnnnn gel iki dedikodu yapalim kizzzzzzzz cilginin dedikodusunu yapcaz hadi bekliyommmmmmmmmŞeniz

hepinizi öpüyorummmmmmmm bekliyorummmmmmmmmmm hadi hadi hadiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…