• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rüyam canim sen nerelisin

not ben kendimi anlatmayayim simdi yarin falan cilgin kiz 79 rumuzlu arkadas gelir benim kim oldugumu anlatir sana ben yorulmayayim simdiiiiii

kelebek ve mini kus iyi insanlardir denenmis onaylanmistir onlarla arkadaslik edebilirsin

ama benim söyledigimi onlara söyleme sonra simarmasinlarrrrrrrr:roflol::roflol:

hexecim kocami bekliyom canim onu görmeden nereye gidip yatayim ask olsun sana sende beni iyice bebek yaptin gücendim valla :oklava:

kebeklek neren kasiniyo canim ayiptir sormasi ona göre ilac hazirlicamda

bilgilendirirsen sevinirimmmm

senin her yerin dökülmüs yenilenmem lazim canimmm ben de bir kac yedek parce var istersen hehehehehheheheheeh

konuyu saptirma :mymeka:heryerim dedik ya, he walla tökülüyom toplayin parcalarimi, yollasana kiz ordan yedek parcalardan kendime gelim amaaa varya günesde oturunca kendime geldim biraz rengimde degisdi :1ninca:

anlatsana nasil gecti parti neler oldu herkesler geldimi

kizlar ben kapatiyom birazdan kocacim gelir birazda onunla ilgilenir sonrada yatarim hadi sizlere iyi geceler hepinizi öpüyorum Şeniz

minik kusum senin icin dedim yarin sana kahvaltiya gelcem de bana su böregi yap hem peynirli hemde kiymali olsun simdi yatda vakitli kak diyeeeeeeee:mymeka:

kelebek hanim söylemicem sana hic bir sey gelip görseydinnnnlülülülülülü

neler kacir din neler afrodit bilem geldiiiii hehehehehehe:roflol::roflol::roflol:

Gönüller bir olsun ne demis Kayahan abimiz yolu sevgiden gecen herkesle birgün biryerde mutlaka bulusuruz dimi ama:1hug:

sarki dedinde aklima birden su sarki geldi rüyalarda bulusuruz ,bu sarkiyla kavusuruz.....devamini unuttum
nasilim????

hexe kiz gözlerim kirmizi oldu asil bana de yat diye ben daha cooook bebisim hurda bebis hahaha:roflol:

rüya burdayim canim buyur halay mi cekcez gece geceeeeee söyleeeeeeeeeeelülülülülülü

kelebek hanim söylemicem sana hic bir sey gelip görseydinnnnl

neler kacir din neler afrodit bilem geldiiiii hehehehehehe

hangi afrodit 90 60 90 olanmi:roflol:naniknanik

60 90 60 da hamile kadinlarmi oluyo:1shok::emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
yanliz bir ölcü dogru degil ama neysemmmm hahahahhahhaha güzel bir gündü

kafeteryada disarda oturduk hava cok güzeldi her kes te havasindaydi bi sen yoktunn

:icecream:

kiz ahu nerelerdesin sen neler yaptin bizde seni merak etik ne var yok anlat iyimisinnnŞeniz

ne zaman dogum yaptin kac kilo fazklan var yeniysen verisin üzülme ben iki cocugumdada 20 ser kilo aldim ama hepsini verdim su an 54 kilodayim dogumdan bir kac sene sonra verdim beni iki cocugum var biri 15 oldu kiz biri oglan 13 yasinda
allah basislasin evlatlariniiiiiiiiii

fena bir sey yoktur umarimmmm gelirsen ne zaman gelceksin burayaaaaa

HHUUUUUUUUUUUUUUU
bensiz 200 leri bulmusunuz ,kizarim heeeeeeeeeee ,bi tik tik der insan beyahuuuuuuuuuuu:oklava::oklava:

huysuz canim sen burdamiydin canimmmmm nasilsin buyur gel cayy kahve ne alirsin sekerimmmmm Şeniz

Kelebebek gözlerimiz yolda kaldi ,kiz biz kasirdik seni geleydin......:roflol:

Gecmis olsun canummmm a.s.

HHUUUUUUUUUUUUUUU
bensiz 200 leri bulmusunuz ,kizarim heeeeeeeeeee ,bi tik tik der insan beyahuuuuuuuuuuu:oklava::oklava:

tik tik... ay gecmi kaldim ne:asigim:

ama ama ya ben gelebilseydim arardim geliyom diye,demekki neymis aramadigima göre hastasimmis niye bekledinizki tüh ya bak simdi üzüldüm iste zaten gelemedim diye üzülmüsdüm böyle yapin aglatin beni tamammi

Son düzenleyen: Moderatör:
Back