• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydin Good Morning Yavrular:icecream:
Sevgili Bayanlar Ne oluyoruz!!! Nerelere Cekildiniz bakem!!! Nedir Bu tembellik!!!
Citirim Yeniliklerden Ne haber:roflol: Ayyyyy dedikodu dimek Daha bi Ayricalik Tanimiyormu!!!
Hiiiiiiiiiiii Kelebebekim Senin Haberlerini Hexe Yingemden Aliyorum!!! Ayyyyy uyumaktan Selamlarini iletemiyor varyaaasırnaşık şey Bolerosu bitmis Bildircin gibi Olmus:icecream:
Geeeeel Seni Buralara Alalim Sonra Börekler Acalim:smiley-cool:
Essah gel yaaaaa Hemi Sana Söz beraber mam babariz Citirimida Aliriz Ohhhhh degmen Keyfimize!!!

Bersucum Nerelerde Sesi Solugu Cikmaz oldu Umarim Hersey yolundadirŞeniz

:-kizlarr citirim kelebekcim ve cilgincim masallah hic bos birakmiyosunuz sayfayi

ben bu aralar baya mesgül bir bayanim:roflol::roflol: cok yogunum belgesel seyrediyorum

kendimi gelistiriyorum bilgilerime bilgi katiyorum gerci ansiklopedi gibiyim ama:dilcikar:

bilgilerimide sizinle paylasabilirim ay ay tatlicadiarzu

kelebekcigim sana ev bakmaya basladim hayatim bir malikane buldum 10 odali ama begenmedim 20 odali olursa haber veririm temizligini düsünme cilgin yapar cok hamaratir:roflol: citirim görüsemedik uzun zamandir gecen gün aradim paristeymisin döndünmü hayatim ben de hafta sonu gidiyorum kendime basma entari diktirmeye

sevgi nerdesin kizzz nerelerdesinn:smiley-cool:

ve bütün kizlarrrrrrrrr mayista bulusuyozmuu haber veriiiiiiin sonra duymadik görmedik demeyinnn hepinizi öpüyorummmmmmmmmmma.s.

Ahahahahaahahaha Mesgul Bi Bayanmis
Ayyyy gülesim geldi:roflol: Uyuyan Mesgül Bayan:smiley-cool:
Citirim Parise niye gittin Hayirdir Canimin ici Firarimi oldun yoksam!!! Isyan Oralarami Savurdu Seni Yoksam Shoppingemi Gittinyerimseniben
Kelebebekim Malikane haaaaa:roflol: Iyi olar Bende Ariyorum bidane Amma Hexeye Yakin olsun Canimcim Cünkime Komsuda Piser Eeee haliyle bizede Düser:smiley-cool:
Sevgi Latte yapiyim diye gitti Pirrrrr gitti Daha gelmedi:sm_confused: Sekercim Tamam Gel bisiy Istemiyorum:kahve:

Bersucum Canim Ögretmenim Benim!!! Seni Ben Pek Cooook Pek Cok SeverimŞeniz
Hayirli Haberlerini Bekliyoruz Canima.s.

Ayyyyy Son 2 Gün Kizlar Yuhheee Yuhhu Yuppiiiiiiii:teytey:

AYYYYYYyy cilginim Parise söyle bir SEY...... havalandirayim diye gittim :roflol: ama yaramadi Öksürük ve kafa agrisi devam cancazim ,,,, Kiz nere gittcem hep evdeyim iyki bi yok oldum hexenin ariyca tutmus ben ona 10 metre perdelik yolliyam cani sIkil masin güzelimin dimi cancazim, sana gelince sen bensizmi gidonnn valla seni üzmem sIkistiri ver benide kolunun altina ,:dance: tamammmiiii.

hexecim bir arayan bida arar dimi ama lülülülülülü ben beni arayani ararim falan dur bekle simdi tel acam seni dikisinden ve belgesel seyrinden ali koyammmmm ::kızgın:

Kelebebekcim kiz kandirma bizi ciddiysen girisiriz aramalara ne iyi olur valla benim kücük 22,1/2 luk odali 7 banyolu ve 5 sakuzeli katma deyerli gece konduyu hemen sana veririm sen iste canimmmmŞeniz

Sevgicim bos ver latte yapmayi demle cayi cilginda getirsin simitleri hadi peyniride benden olsun bulusalim mayista söyle bir sefasina dimi ama.

Tüm arkadaslar buyurun cay sefasina ,bol kahkaya hexeninde ot cimen ögretimlerine:roflol: hexe bücöklerden ne elde edebiliriz cancazim arastirmalara giris birak su perdeciligiiiii :roflol::roflol:

Hepinizi aha büyle ŞenizŞeniz yapiyorummmm

Eyi günler hanimlar, bu aralar kulaklarim cinlayip duruyordu, niye diye merak edip duruyordum... megersem beni cekistirmissin tatlicadiarzu
Hexem biryerlerini kücültmeyi düsünüyormussun tatlicadiarzu, bosver vazgec bu sevdadan. Millet büyütmeye bakiyor :icecream:

Huysuz ablacim ne güzelde demissin, keske firsatim olsada siz bulustugunuzda bende gelsem...Gümletsek caylarla simitleri :icecream:

Cilginimada özellikle Latte yapip getirirdim :icecream:

hepicinizi kocaman öptüm

Citirim Gelmis Amanda Amannnn!!! Sonrama Sevgimde Gelmis Amanda Aman Hosgelmisler Sefalar getirmisler!!!! Ayyyy Sankime Topigin Sahibiyim:1closedeyes: Sevgili Citircim Iyi etmisin Havalandirmakla!!! Seni Kolumun Altina Aldim Gitti:smiley-cool: Kiyamam Sana Ben!!!

Sevgicim Canim Benim Latten Harika Olmus Ohhhhh Ellerine Saglik Makinanda Cok yasasin:icecream: Hexe Haaanim Kücültmeye Ugrasmiyorkine:icecream: Büyütmeye Calisiyor:roflol::roflol::roflol: Takviye edecem Kendilerine muhahahahahah!!!(Nuri Emmi Gülüsü olar)
Ayyyy Ugrasiyor isde Uykudan Uyaninca Ne edsin Anam Bacim Öyleeee Male Yani Seyler ile Aksami ediyo:roflol:

Vatandan Bi Arzunuz varmi Canlarim Son 1 Gün Hurreeeee Hurrraaaa Yuppiii Yuhheee:teytey:

Canim cilginim hayirlisiyla geri gelmen , nese dolu ve saglikli istegim budur tememmmmiiii Şeniz bu yolluk a.s. buda orda bizi unutma diye yerimseniben

Cilginim güle oynaya git güle oyana gel canum....:1rolleyes:
Cok güzel, eglenceli, keyifli bir Tatil gecirmeni diliyorum.....
a.s.

Canimsiniz Iyi Dilekleriniz Icin Tesekkür ederim!! Kendinize iyi Bakin Ben gelene Kadar:smiley-cool:

ay ay cilgin hanim tr ye gitmis iyi etmis almanya bana kaldi oh be her yer benim rahat rahat dolasayimmmlülülülülülü

cilgin canim siparis kabul edilir yazmisin sayiyorum siparislerimi

100 gr inci tozu 200 milyon falan alirsin artik:mymeka: maske yapicam

avokado yagi yilang yilang yagi mersin suyu alerjim icin

isirgan tohumu 200 gr kayisi cekirdegi yagi birde basma entari yapmak icin 8 cecit basma

her biri birer metre olsun desenleri de güzel olsun elin degmissken cemil abiye diktirtiver
selamimi söyle hemen yapar:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay canim bide canim kokorec istedi yanindada bir iki kilo midye getirirsen fena olmaz

antep baklavasida getirirsen üstüne yerim simdilik bu kadar aklima geldikce yazarim sag salim git gel bekliyoruzzzzzzzzzz:icecream:

Kiz hexe , ne kaldi geri biz ne istiyelim:mymeka:

dur ben bu gece rüya yatim yarin yazim, buarada coktandir ense atmamistim ooooohhhhh cok iyi geldi :roflol::roflol:

Günaydinnnnnnnnnnnn
Nasilsiniz hanimlar cilgin yokdiye dükkan kapalimi kalcakti , onun yerine ben actim ,hexe hanim rüyada, yurt disi arkadaslar nerelerdesiniz yahu ugramazsaniz dükkan yok olurrrrrrrrrrr..........

Sevgi 8, kelebebek, HEXE, Gülsehri, Süpürgeee ismi gecmeyen tüm arkadaslarrr Günaydinnnnnnnnn

ay canim bide canim kokorec istedi yanindada bir iki kilo midye getirirsen fena olmaz

antep baklavasida getirirsen üstüne yerim simdilik bu kadar aklima geldikce yazarim sag salim git gel bekliyoruzzzzzzzzzz:icecream:

sen bunlarin hepsini kendi basina yersen, adam seni 1 aya kalmaz kapi disari edernaniknaniktatlicadiarzu:roflol:

Günaydinnnnnnnnnnnn
Nasilsiniz hanimlar cilgin yokdiye dükkan kapalimi kalcakti , onun yerine ben actim ,hexe hanim rüyada, yurt disi arkadaslar nerelerdesiniz yahu ugramazsaniz dükkan yok olurrrrrrrrrrr..........

Sevgi 8, kelebebek, HEXE, Gülsehri, Süpürgeee ismi gecmeyen tüm arkadaslarrr Günaydinnnnnnnnn

Huysuz ablacimm sanada güzel bir gün dilyiorum...Şeniz

merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim 22 yasinda,ev hanimi ve bi cocuk annesiyim.almanyanin heilbronn ilcesinde oturuyorum.saygilarla

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Duyduk duymadik demeyin yarin cilgin vatandan dönüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bakalim neler gördü neler anlatcak.............
hexe senin inci tozun yollara serpilmis ,unut gitsinn sen böglede güzelsin kafamçokkarıştı

Şenizhuysuz canim dogum günün kutlu olsun hayatimŞeniz

iyiki dogdun iyiki varsinhayaatin hep güllük gülüstanlik olsun ama dikenler olmasin mutlu mesut hayatin devam etsin nice güzel senelere[Şeniz

seni kocaman öpüyorummm
a.s.::/B]

Huysuz ablacigim dogum günün kutlu olsun, nice mutlu senelere......a.s.

kiz sevgi sen burdamisin canim nerelerdesin hic sesin solugun cikmiyo

seni görmemizlikten gelirmiyim hic lülülülülülü

neler yapiyosun calismayami basladin yoksa seni fazla göremiyorum benim pc bozulduktan sonra fazla giremiyorum anca benimki uyuyunca giriyorum

anlat bakem dinliyom seni halin vaktin nicedirrrrrŞeniz

Huysuzum canim bugün senin dogum günün mü ?

Nice yillara dogum günün kutlu olsun saglikli huzurlu nese dolu uzun ömür dilerim canim

02977yy.jpg

03234.jpg

Back