- Konu Sahibi hexe
-
Selam Almanyadaki sevecen ve sıcakkanlı dostlarım.Nasılsınız?Hep geyik bölümündesiniz sanırım.Olur buranın nöbetini ben tutayım isterseniz.:roflol::roflol::roflol::roflol:
Selam Almanyadaki sevecen ve sıcakkanlı dostlarım.Nasılsınız?Hep geyik bölümündesiniz sanırım.Olur buranın nöbetini ben tutayım isterseniz.:roflol::roflol::roflol::roflol:
cigin hanim sen kendi dükkanina bak benim topikim tertemiz yeni yil temizligi yaptim tamamii lülülülülülü
bersucum canim nasilsin derslerin nasil gidiyo hafifledimi biraz derslerden gönül islerine zaman buluyonmu hic anlatmiyon sengözlerimebaksanab varmi bir seyler söyle hexe ablana benden sir cikmaz kimseye demem clgina hic demem zati onla küsümmmm konusmuyommm :icecream::icecream::icecream:
Baklava Tatlisi bersucum seni bizzat düsündüm acaba ben bu tatli kiza yeni yil tebrigi yollamismiydim diye o baklavanin tadiyla birden aklima geldin kusura bakmaa.s.
Arasira bizim geyik bölümünede ugra canim, ben pek giremiyorum ama hexem orayida idare ediyor sagolsun.....
hexeninde sordugu gibi dersler nasil canim kafan sis gözler yorgun diye düsünüyorum Allah yardimcin olsun kizimŞeniz
selam bersu nerde bu milet uyolarmi ne:1closedeyes:
Çıtır ablam,geyik bölümünüz hangisi,kimin açtığı.Oraya da gelirim.Dersler iyi sağolun.Ben çalışırsam iyi dersler,yoksa bu sene de işsiz güçsüz kalırım.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Öptüm sizleri:1hug::1hug:
Günaydınnnnnn.Bugün ben açtım dükkanı hehe,bereketli olur inşallah.:roflol::roflol:Nasılsınız Baden çevresindeki çalışkan,hamarat arkadaşlarım.Ben geri dönüyorum,açtım dükkanı ancak türkiyeye dönerim.:a015::a015::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?