EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam Almanyadaki sevecen ve sıcakkanlı dostlarım.Nasılsınız?Hep geyik bölümündesiniz sanırım.Olur buranın nöbetini ben tutayım isterseniz.:roflol::roflol::roflol::roflol:

Baklava Tatlisi bersucum seni bizzat düsündüm acaba ben bu tatli kiza yeni yil tebrigi yollamismiydim diye o baklavanin tadiyla birden aklima geldin kusura bakmaa.s.

Arasira bizim geyik bölümünede ugra canim, ben pek giremiyorum ama hexem orayida idare ediyor sagolsun.....

hexeninde sordugu gibi dersler nasil canim kafan sis gözler yorgun diye düsünüyorum Allah yardimcin olsun kizimŞeniz

Selam Almanyadaki sevecen ve sıcakkanlı dostlarım.Nasılsınız?Hep geyik bölümündesiniz sanırım.Olur buranın nöbetini ben tutayım isterseniz.:roflol::roflol::roflol::roflol:

selam bersu nerde bu milet uyolarmi ne:1closedeyes:

amanda aman benim huysuzumda burdaymis nasilsin canim benim coktandir senle yazisamiyoz bu günler sende pek yogun gectin bende cok yogunum abim geldi türkiyeden belki duymussundur onun icin cok yogunum

hain karilar nasil yakaladim ulan insan haber verirr be bende bekliyoorum meyer burdaymissiniz

Hexem güveniyorum tatlım sana.Gönül işi ders falan dinlemiyo bakarsan.Bir ara ayrıca anlatırım tatlım sana.yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenHaziranda sınava gireceğim için derslere zaman ayırıyorum.Sonra rahatlarım.Hayırlısıyla tayinim çıksaydı.Öptüm canım seni.:1hug::1hug:

Çıtır ablam,geyik bölümünüz hangisi,kimin açtığı.Oraya da gelirim.Dersler iyi sağolun.Ben çalışırsam iyi dersler,yoksa bu sene de işsiz güçsüz kalırım.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Öptüm sizleri:1hug::1hug:

selam bersu nerde bu milet uyolarmi ne:1closedeyes:

Miniğim sen nasılsın???Merak etme canım akşam 8-10 nöbeti bende.:roflol:Ben hepinizin yerine kendikendime yazarım.Artık geyik bölümünüze de gelirim.Ordaki arkadaşların hepsini tanımıyorumdur ama olsun tanışırız.:teytey::teytey:

Günaydinlar Sosyal Faaliyetli Caliskan Bayalar:1closedeyes:
Masallah Döktürmüsünüz:dance: Hmmm Hexe Hanim Tükkanimin Heryeri Ildir Ildir Birkerem Tamammi Bende Seninle Küsüm,,
Küsesim gelmisti Zati:roflol: Bersucum Canim Benim Bu Alamanyanin Nöbetini Ben Oradanda Sen TutuyorsunŞeniz Eeeeeee Genclik Iste!!!! (Hexe Abla yakala Tasimi:icecream:)
Citirim Gelmis Amanda Aman Hosgelmis Ditme Biryere Olurmu:1rolleyes:
Mavis Koptum Sana:roflol:
MinikKus Hayirdir Ayran icip Ayrimi Düstük Hmmmm
Hadi Bakayim Parmaklar Klavyeye Döktürün:teytey:

Günaydin benim güzel ruhlu dostlarim hepinizi ayri ayri öpüyorum..... minik kusum agbinin geldiginden haberim yoktu, benim misafirler gitti sanki ev birden sessizlige büründü evet cok yoruldum eh kolay deyil kayinvaldem 26 senede ilk defa evime geldi ama simdi kendimi bir boslukta hissediyorum herseyi isteksiz yapiyorum yapmamda gerekiyor ..... öptüm canim

canim benim Allah yolunu acik etsin kizim insallah tez zamanda istegine göre isin olur birtanem, geyik bölümünde ben acmistim Yurt disi Geyik olsun kahkahalarla dolsun diye ugrarsan sevinirim canim maksat üstümüzden sIkIntiyi atmak ve istedigimiz gibi yazip gülüp güldürmek.a.s.

Canum cilginim nasilsin heeeeeeee aramaz oldun sormaz oldun, hexeyle küsme tatli yapsin sana barisin istemem küslük gelirim ikinizedeklava:klava: canlarim benim .....
Kaciyom bu diyarlardan
gelmeyin arkamdan kafam bozuk icim soguk
yaslilik etti beni zivane gözlerim akar selale
disardaki yamurla yarisir burnum
gözlerim arar günesi
siralanin bu aleme
isitin dünyami güldürün yasli citiri
dagalsin kara bulutlar ........

Yazar ve cizer bu citir kah hüzünlü kah civil
kalbi yorgun beyni davul .........

Citirim Bu Ne Hal!!!! Hiiii Kiyamam Sana Ben,,,
Ablosum Dünyada Kafaya Takmaya deger Birsey varmi!!! Neden Tatli Canini Üzüyor Yagan Yagmurla Sümüklerini Yaris ettiriyon,,,(gül Bakemyerimseniben)
Kimin Derdi Eksikki Ablacim ,,, Birbirimize Dokunsak Kimbilir Neler Isitecegiz,,
Ama Biliyorsun Benden Daha Iyi Ömür Cok Kisa,,,
Bugün var Isek yarin yokuz,,, Hayati Herseyi ile Kabullendik Artik,,,
Hemi Sen yaslimisin Yaaaaaa (Bisikelete binekmilaelaelaelaelae)
Senin Gönlün genccc birkerem,,, At Icindekileri Yagan Yagmurla Gitsin
Benim Tükkanin Önünden gecerken Haber ver Benimkileride Ekliyeyim,,,
Senin Cümbüse Ihtiyacin var,,, Toplanalimmi ne dersin heeeeee
Ah Canim Ablam Benim Kiyamam Sana,,, Hadi Aynaya Bir Bak Savur Saclarini
Ben Firsat vermiyecegim Size Yenik Düseceksiniz Bana de Hade,,
Sikir Sikir olmalisin Fikir Fikir,,,, Ben Ablami Öyle Görmek Istiyorum,,
Seni Seviyoruz Unutma,,,:asigim:

Günaydinnnnnnnnnnn
dükkan acmaya geldim, sabah serifleriniz hayirolsun demeye geldim, rüyalariniz hayirolsun demeye geldim,acan günesi kalplerinize tasimaya geldimmmm, acin kalb kapinizi birakin sevgi,nese ve mutlulugu sizsin sakince akan bir Irmak gibi sessizce beyninize, huzur dolsun iciniz,mutlu gecsin gününüz demeye geldim.....

Günaydinlar Tükkan Acilmis,,,
Ici Disi Ne güzel Dileklerle dolmus:asigim:
Yüregi Güzel Ablacim Ayni Dilekleri Jet Hiziyla Sana Yolluyorum Yakala!!!
Hepimize Kolay Gelsin Canimlarim:1rolleyes:

Günaydınnnnnn.Bugün ben açtım dükkanı hehe,bereketli olur inşallah.:roflol::roflol:Nasılsınız Baden çevresindeki çalışkan,hamarat arkadaşlarım.Ben geri dönüyorum,açtım dükkanı ancak türkiyeye dönerim.:a015::a015::1hug::1hug::1hug:

Canim Benim Tükkani Acan Ellerine Saglik!!
Iyiki Varsin!!! Bizim Tembel Uykucu Bayanlar Daha Pire Kuvaliyorlar Sanirim:1closedeyes:
Nerdeler Diye Sormuyorum Bugün,,, Umarim Gittikleri Yagmurla Dönerler:roflol::roflol:
Bersucum Kocaman ÖpüyorumŞeniz Seni,,, Sen Icimizdesin Canim:asigim:

kizlar tünaydin ben dükkani anca actim ihsallah gün gelir erkenden acarim.a.scilginim bitanem ne ediyon nerelerdesin canim benim

kizlar tünaydin ben dükkani anca actim ihsallah gün gelir erkenden acarim.a.scilginim bitanem ne ediyon nerelerdesin canim benim

Tünaydin canim iyki actin actinda yasadini anladik nerdesin kiz tembel neyse is güc gün yetmiyo dimi aynene ögleeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…