- 20 Ocak 2014
- 698
- 1.384
cnm bn expigmeti nokta nokta lekerın ustune bırakmstım 3 saat kdr drdu ckrdım kızarıklık klmtı bepanten falan surdum ertesı gun yanık gbı kabuk baglamıs kara kara ve nkta noktaydı okdr kotu oldum kı madecassol sılverdın fito kantron yagı bnlar yuzume 1 er sat arayla hep surdum 3 4 gun boyunce bırz ytsstı ve 1 hafta snra bsy kalmadı sende sıkma canını ama ıhmal de etme derim gecms olsunmrb.18 gündür expigment kullanıyorum ama şuan yüzüm çok kötü lekeler dahil yüzümün tamamına sürdüm alnımda ve burnumda sorun yok ama elmacık kemikler aşırı derece de kızarmış halde ve yüzüm maske yapıp soyarsın aynen öyle sanki kalıp gibi kupkuru pütür pütür elleyince dr.sabah akşam sür dedi güneş koruyucu verdi pek fazla güneş görmedim güneş koruyucuyu da 3 gündür kullanmaya başladım evde olsam bile ama çalıştığım için bu kızarık yüz gören noldu diyor :) pütürlükler kalıp gibi olmalar kızarmalar normal midir yoksa alerji mi yaptı acaba dr kurursa nemlendirici verecekti telf açıp sordum excipial hydro verdi onuda kullanmaya başladım ama yüzüm yanık gibi kahverengi lekeler belirginleşti sanki yanmış gibi napabilirim bunu yaşayan varmı