Lekeler, Çiller expigment4 hakkında yardımmmm

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhaba.benim sayfaya yazmıştınız.geç gördüm.Kusura bakmayınız.size mesajınızdan alıntı yaptım sayfaya yazdım okudunuz mu bilemem.Cildiniz ile ilgili bilgiler istedim.
Hatta özele de aynı gün mesaj yazdım.Cevap yazmadınız .sanırım görmediniz..
Müsait zamanda bakarsınız.
Güneş korumanızı da kesinlikle değiştiriniz.Bu yapılacaklar yaz bakımı .
Hepsi zararsız şeyler ama herkesin cilt tipine göre veriyorum.
Gerçi hemen hemen aynı veriyorum ama cilde göre de eklemeler yapıyorum.
isterseniz yazın detaylıca eklenmesi gereken var ise bir şeyler ekleyelim
@tr_lelli canım benim size zaten yazmış sağ olsun..Çok güzel açıklamış.
Yoksa yazılanlarla devam edelim.Üzülmeyiniz

Yüz maskelerinizi yazın akşam yapacaksınız.Gündüz tavsiye etmiyorum.
Madecassol soymaz sizde neden böyle oldu?

Okuduklarim,arastirdiklarim ve senden ogrendiklerim tabiki
Halada okumaya arastirmaya devam ediyorum

S sessizkal saca yumurta sarisi ve hakiki zeytin yagi iyi geliyo besliyo
Dokulmeler icin karanfil suyu
Maya maskesi(maya sutle eritilir icine badem yagi,hint yagi,e vitamini katilir saca surulup 1saat bekketilir) yapabilirsin.
Isırgan otu suyu ve lavanta otu suy kullanabilirsin.

G[rmedim canım msjları görsem yazardım telim o gün kardesimin elindeydi sanır~m o baktı ve banada söylemeyi unuttu ben size cildimle ilgili hangi bilgileri vereyim vede günes koruması olarak ne önerirsiniz?

Zeytin yag~m bitti ama argan yagıda cok faydalı kuzenim aleovera bitkisinin icindeki jelle zeytin yagını karıstırarak yapıyo cok faydası oldu ucları nemlendi beslendi yıllardır uzamayan sacları simdi cok hızlı uzuyo

Yorumlarindan anladigim kadariyla antalya gibi sicak bir yerde yasiyosun
Yuz koruycunu dgistirmeni onerrim
Ve disardaysan 3saatte bir yenilemelisin.
Bende suan deniyorum sirayla
Solente kullandim
Suan avene kullaniyorum
Bioderma ve daylongda aklimda olanlar.

• 2 – Beyazlatıcı Etkili Yumurta Akı Maskesi
Genellikle yağlı ve sivilceye yatkın ciltlerin sorunu olan sivilce lekeleri ve güneşin zararlı ışınları nedeniyle meydana gelen kahverengi güneş lekeleri için bu maskeyi kullanabilirsiniz. Ama sabırlı olmalısınız çünkü maskenin etkilerini görebilmeniz için en az 4-5 kere uygulamanız gerekiyor.

İhtiyacınız olan malzemeler; 2 çay kaşığı portakal suyu, 1 yumurta akı ve yarım çay kaşığı zerdeçal. Hem portakal suyundaki asit hem de zerdeçal lekelerin renginin açılmasına ve cilt tonunun dengelenmesine yardımcı olur.

Önce yumurta akıyla portakal suyunu karıştırın. Daha sonra zerdeçalı ekleyin ve tekrar karıştırın. Karışımı yüzünüze sürün. 15 dakika bekleyip ılık suyla temizleyebilirsiniz. Maske sonrası oluşan kuruluğu almak için cildinize 3-4 damla badem yağıyla masaj yapabilirsiniz.

Bu maske oldukça akışkan olduğu ve zerdeçal lekesini çıkartmak zor olduğu için eski bir t-shirt giyin ve maskeyi lavabonun üzerinde uygulayın.

Evet can~m antalya da yasıyorum tamam degistireyim zaten bu elimdekini idareten almıstım daha [nce doktorum cappitone diye bi günes koruyucu tavsiye etmisti hic duydunuz mu?

Canım ben bildiklerimi aktarayım da sizler içine isterseniz istediğiniz ekleyin.
ama ben yumurta akını sade ve akşam. diyorum.her akşam değil.zaten.
Hava karardıktan sonra gece olması şart değil.
Expigment asla diyorum .soyulma ondan olmuştur.
En büyük hata işte bunlar.Her okuduğunuz hemen yapmayınız.
Güneş koruma da sizin gibi sıcak yerlerde en iyisi olmalı.
Arkadaşımız @tr_lelliyazmış.
Onlardan seçersiniz.Geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Tesekkür ederim canım o zaman bidahaki sefere aksam üzeri yapayım günes kremi seciminide en yakın zamanda yapıcam insallah

:) yok can~m bu benim actıg~m konuya yazmamıssın baktım simdi siz kendi topiginize benim msjımın alt~na yazmıssınız kusura bakmayın iki cocuk ramazan olunca gözümden kacmıs demek ki
Haklısınız.Önemli değil.Malum Ramazan .İşimiz çok.
Siz oraya yazdınız diye ben de oraya yazdım.
Sağ olsun kızlar @tr_lelli hemen ilgileniyorlar.
ALLAH razı olsun onlardan da.Çok iyiler.
Ben de Herkese yardım olsun diye hemen her mesaja yazmak istiyorum.
Çünkü hep hata yapıyor insanlar.Ve de yapmışlar bu güne kadar.
Bundan sonra bilinçli olsun herkes...

Insallahhh saclarımı yıkayıp geliyorum bende bakalım nasıl oldular yumurra ve argan yagıyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…