- 26 Ağustos 2015
- 2.738
- 6.068
Merhaba.benim sayfaya yazmıştınız.geç gördüm.Kusura bakmayınız.size mesajınızdan alıntı yaptım sayfaya yazdım okudunuz mu bilemem.Cildiniz ile ilgili bilgiler istedim.tr_lelli bak canım hepsi mevcut bende ne lekesi araesan var yüzümde günlük olarak yaptıgım tek sey dalından taze aleovere kopartıp icinin jelini sürüp 20 dk bekliyorum onada baslayalı bir hafta oldu sizce neler yapmalıyım????
Yüz maskelerinizi yazın akşam yapacaksınız.Gündüz tavsiye etmiyorum.Evvetttt su an itibariyle yüzüme yumurtanın beyazını sürdüm sarısıylada argan yagını karıstırıp saç maskesi yapt~m ama benim ufaklıklarrr cok sasırdı anne saclarının canı yumurta mı cekmis babam seni böyle mi begenir gibi birsürü sorular sordular bu tam bi yumurta güzeli oldum aradamadecassol benim cildimi hafiften soymaya basladı sizce bu normal mi?
Okuduklarim,arastirdiklarim ve senden ogrendiklerim tabikiMerhaba.benim sayfaya yazmıştınız.geç gördüm.Kusura bakmayınız.size mesajınızdan alıntı yaptım sayfaya yazdım okudunuz mu bilemem.Cildiniz ile ilgili bilgiler istedim.
Hatta özele de aynı gün mesaj yazdım.Cevap yazmadınız .sanırım görmediniz..
Müsait zamanda bakarsınız.
Güneş korumanızı da kesinlikle değiştiriniz.Bu yapılacaklar yaz bakımı .
Hepsi zararsız şeyler ama herkesin cilt tipine göre veriyorum.
Gerçi hemen hemen aynı veriyorum ama cilde göre de eklemeler yapıyorum.
isterseniz yazın detaylıca eklenmesi gereken var ise bir şeyler ekleyelim
@tr_lelli canım benim size zaten yazmış sağ olsun..Çok güzel açıklamış.
Yoksa yazılanlarla devam edelim.Üzülmeyiniz
Hep beraber çözeceğiz canım benimOkuduklarim,arastirdiklarim ve senden ogrendiklerim tabiki
Halada okumaya arastirmaya devam ediyorum
G[rmedim canım msjları görsem yazardım telim o gün kardesimin elindeydi sanır~m o baktı ve banada söylemeyi unuttu ben size cildimle ilgili hangi bilgileri vereyim vede günes koruması olarak ne önerirsiniz?Merhaba.benim sayfaya yazmıştınız.geç gördüm.Kusura bakmayınız.size mesajınızdan alıntı yaptım sayfaya yazdım okudunuz mu bilemem.Cildiniz ile ilgili bilgiler istedim.
Hatta özele de aynı gün mesaj yazdım.Cevap yazmadınız .sanırım görmediniz..
Müsait zamanda bakarsınız.
Güneş korumanızı da kesinlikle değiştiriniz.Bu yapılacaklar yaz bakımı .
Hepsi zararsız şeyler ama herkesin cilt tipine göre veriyorum.
Gerçi hemen hemen aynı veriyorum ama cilde göre de eklemeler yapıyorum.
isterseniz yazın detaylıca eklenmesi gereken var ise bir şeyler ekleyelim
@tr_lelli canım benim size zaten yazmış sağ olsun..Çok güzel açıklamış.
Yoksa yazılanlarla devam edelim.Üzülmeyiniz
Ayyyy aksam yaparsam olmaz ki esime pis pis yumurta kokarım adam sogur ayol benden g\ndüz yapsam ? bilmiyorum ki daga önce 3 gün expigment kullanm~stım ondan mı oldu acaba?Yüz maskelerinizi yazın akşam yapacaksınız.Gündüz tavsiye etmiyorum.
Madecassol soymaz sizde neden böyle oldu?
Zeytin yag~m bitti ama argan yagıda cok faydalı kuzenim aleovera bitkisinin icindeki jelle zeytin yagını karıstırarak yapıyo cok faydası oldu ucları nemlendi beslendi yıllardır uzamayan sacları simdi cok hızlı uzuyo
Yorumlarindan anladigim kadariyla antalya gibi sicak bir yerde yasiyosunZeytin yag~m bitti ama argan yagıda cok faydalı kuzenim aleovera bitkisinin icindeki jelle zeytin yagını karıstırarak yapıyo cok faydası oldu ucları nemlendi beslendi yıllardır uzamayan sacları simdi cok hızlı uzuyo
Evet can~m antalya da yasıyorum tamam degistireyim zaten bu elimdekini idareten almıstım daha [nce doktorum cappitone diye bi günes koruyucu tavsiye etmisti hic duydunuz mu?Yorumlarindan anladigim kadariyla antalya gibi sicak bir yerde yasiyosun
Yuz koruycunu dgistirmeni onerrim
Ve disardaysan 3saatte bir yenilemelisin.
Bende suan deniyorum sirayla
Solente kullandim
Suan avene kullaniyorum
Bioderma ve daylongda aklimda olanlar.
Ben hic duymadimEvet can~m antalya da yasıyorum tamam degistireyim zaten bu elimdekini idareten almıstım daha [nce doktorum cappitone diye bi günes koruyucu tavsiye etmisti hic duydunuz mu?
Ilk is dexiginiz günes kremini eczanelere sormak olucak can~m bu arada resmi var mı sizde?Ben hic duymadim
Solente pigmantayi da bana dr vermisti lekeli ciltler icin.
Sayfaya da yazmıştım demek ki onu da görmediniz.Olsun burada da yazdık zaten :)G[rmedim canım msjları görsem yazardım telim o gün kardesimin elindeydi sanır~m o baktı ve banada söylemeyi unuttu ben size cildimle ilgili hangi bilgileri vereyim vede günes koruması olarak ne önerirsiniz?
Tesekkür ederim canım o zaman bidahaki sefere aksam üzeri yapayım günes kremi seciminide en yakın zamanda yapıcam insallahCanım ben bildiklerimi aktarayım da sizler içine isterseniz istediğiniz ekleyin.
ama ben yumurta akını sade ve akşam. diyorum.her akşam değil.zaten.
Hava karardıktan sonra gece olması şart değil.
Expigment asla diyorum .soyulma ondan olmuştur.
En büyük hata işte bunlar.Her okuduğunuz hemen yapmayınız.
Güneş koruma da sizin gibi sıcak yerlerde en iyisi olmalı.
Arkadaşımız @tr_lelliyazmış.
Onlardan seçersiniz.Geçiş olsun...
:) yok can~m bu benim actıg~m konuya yazmamıssın baktım simdi siz kendi topiginize benim msjımın alt~na yazmıssınız kusura bakmayın iki cocuk ramazan olunca gözümden kacmıs demek kiSayfaya da yazmıştım demek ki onu da görmediniz.Olsun burada da yazdık zaten :)
Haklısınız.Önemli değil.Malum Ramazan .İşimiz çok.:) yok can~m bu benim actıg~m konuya yazmamıssın baktım simdi siz kendi topiginize benim msjımın alt~na yazmıssınız kusura bakmayın iki cocuk ramazan olunca gözümden kacmıs demek ki
Insallahhh saclarımı yıkayıp geliyorum bende bakalım nasıl oldular yumurra ve argan yagıyla:)Haklısınız.Önemli değil.Malum Ramazan .İşimiz çok.
Sağ olsun kızlar @tr_lelli hemen ilgileniyorlar.ALLAH razı olsun onlardan da.Çok iyiler.
Ben de Herkese yardım olsun diye hemen her mesaja yazmak istiyorum.
Çünkü hep hata yapıyor insanlar.Ve de yapmışlar bu güne kadar.
Bundan sonra bilinçli olsun herkes...
Elbette iyi olur.@tr_lelli arkadaşımızda saçlar için yazmış onları da deneyinInsallahhh saclarımı yıkayıp geliyorum bende bakalım nasıl oldular yumurra ve argan yagıyla:)