Dogal seyler ise yaramıyo suan tek uyguladıgım dogal ürün aleovera hergün kullanıyorum insallah onunda faydası olur ben günlük olarak cc krem kullanıyorum a tam kapatmıyo sadece biraz daha iyi görünmemi saglıyo resimde kapanmıs olansa dermocol fondeten su dövmeleri bile kapatma özelligi olandan o da cok pahalı herzaman kullanamıyorumBence exsipigment simdi kullanmayın
Sonbaharda kullanın daha çok leke olabilir
Kisa kadar doğal şeyler kullanabilirsiniz
Ayrıca cildiniz o kadarda kötü değil
En azindan makyajla kapaniyomus lekeler
Kapatıcı ne kullaniyosunuz
Tamam canım tesekkür ederim hemen bakıcam arastırıcamYükleyemiyorum ama yazdığınızda çıkacaktır
Can~m siz kullan~uomusunuz bu ürünü cokda ucuz mus dahada vozmasın cildi?Kontes diye pudralı bir krem var düzenli kullanıldığında cilt lekelerini kalıcı olarak gideriyor koyu lekelerin rengini açıyor ve zamanla kaybediyor bende aldım beyaz tenliyim çok çabuk sivilce lekesi oluyor güneş hemen çil yapıyor fotoğrafını ekleyebilirsem eklicem
Hmmmm anladım canım o zaman ilk fırsatta bi siparis verip deneyeyim o zaman simdi bu expigment kremi kullanmayayım mı benBen kullanamadım çok boynuma sürüyorum hemen lekeleniyor diye yüzüm alerjik çünkü kükürtlü sabundan başka bişey kullanamam çok yaz aylarında,bunu yüzüme çok az kullandım o sırada alerjim vardı
Tamam canım aksam güzelce unceleyip okucam unsallah sayfayıCİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM bu sayfayı okumanı tavsiye ederim.ben burda bluegreenbluenin yazdıklarıya lekemi açmayı başardım.geçecek de inşallah.bu sayfadaki arkadaşların hepsi yaşadıklarını kullandıklarını yazıyorlar.ben de dahil.
Eki Görüntüle 1843625 Nasıl düzelir bu cilt ya baktıkca pisikolojim bozuluyo
Tamam canım tesekkür ederim pirinc ve kahve ile baslayayım en iyisi benAloeveraya devam et pes etme bende pes etmicem.
Cunku hemen fayda etmiyomus.
Pirincununu gulsuyuyla karistir yuzune sur beklet yika
Her aksam gulsuyuyla sil
Kahveyi gulsuyuyla,yada suyla,biraz tozseker atarak karistir cildine peeling yap.
Pirinci az suyla yika iyice bunun suyunu al bi kaba koy buzdolabinda salyabilirsin bunu yuzune sur yikama kalsin.
Patatesi rendele suyuyla yuzunu sil
Hepsi renk acici seyler
Ben doktor kontrolunde kremlerde kullandim hemde kortizonlu, expigmentde kullandim yine dr kontrolunde
Geciyo bi sure kremi biraktigin an ve gunese cikmaya basladiginda hoooop geri geliyo emin ol.
Yazin bunlari yapalim
Kisin baska seyler yapicaz bizBLUEGREENBLUE bizi yonlendirecek.
Pirincsuyunu diledigin zaman kahve telvesinide haftada 1veya 2yapabilirsinY
Tamam canım tesekkür ederim pirinc ve kahve ile baslayayım en iyisi ben
Bıyık lekesi bendede var canım agda yanıgı seklinde kendisiyle tan~salı tam 3 yıl oldu yumurtanın icine hic bisey katmadan yapıcam demi sade olarak insallah yaptıklarımız ise yarar aslında bu bitkisel dogal cözümler umutsuz hatta cok umutsuz geliyo ama hadi hayırlısı artık bendede niveanın günes koruyucusu var bende sürüyorum ama cok parlıyo ya yüzümde rahatsız oluyorum bide bu antalyanın sıcagı mahvetti beni eskiden bu sekilde degildi yüzümPirincsuyunu diledigin zaman kahve telvesinide haftada 1veya 2yapabilirsin
Unuttum buraya eklim yumurta akida renk aciyo yumurta akini cirp sur yuzune beklet yika.
Yine haftada 1gunde onu yap
Benim lekemde biyik uzerimde var ama bikmadan usanmadan yapicam
Ciltteki lekeleri acmak kolay degil
Ve mutlaka gunes koruyucu kullan koruyucusuz adim atma
Ben mahallenin basindaki markete bile giderken suruyorum koruyucumu.
Bıyık lekesi bendede var canım agda yanıgı seklinde kendisiyle tan~salı tam 3 yıl oldu yumurtanın icine hic bisey katmadan yapıcam demi sade olarak insallah yaptıklarımız ise yarar aslında bu bitkisel dogal cözümler umutsuz hatta cok umutsuz geliyo ama hadi hayırlısı artık bendede niveanın günes koruyucusu var bende sürüyorum ama cok parlıyo ya yüzümde rahatsız oluyorum bide bu antalyanın sıcagı mahvetti beni eskiden bu sekilde degildi yüzüm
Evvetttt su an itibariyle yüzüme yumurtanın beyazını sürdüm sarısıylada argan yagını karıstırıp saç maskesi yapt~m ama benim ufaklıklarrr cok sasırdı anne saclarının canı yumurta mı cekmis babam seni böyle mi begenir gibi birsürü sorular sordular bu tam bi yumurta güzeli oldum aradaOkudum sayfayi resimleride gordum.
Umut edicez kremlerde cok kimyasal var
Cildin duzenini bozuyo bence
Evet sade yumurta akı.
Nivea, garnier,sebamed gibi urunleri ben tatilde vucuduma kullaniyorum
Daylong,solente,avene,bioderma gibi urunlere bak arastir derim.