Lekeler, Çiller expigment4 hakkında yardımmmm

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Yumurta sarısıvee argan yaglı sac bakımımda tamamdır sekilde verdim güzel oldu sanki güzel parladı saclarım
img1465640082066.jpg
img1465640450676.jpg

2016-06-14_19.11.38.jpg
Tam bir hafta aleovera _ madecassol kullanıuorum her aksamda keci sütü sabunu cillerim lekelerim belki aynı ama yüzümdeki o tuhaf renk tonu gitti ve bembeyaz oldu her hafta resim paylasıcam 1 aya insallah baya bi degisim olur

Hadi inşallah!! Nasıl kullanıyorsun peki bunları?
Can~m sabahları gün icinde bir miktar aleo veranın icindki jelini kasıkla sıyırıp masaj yaparak yüz ve boyun bölgeme uyguluyorum 25 dk bekletip ilk ılık ardındanda soguk suyla yıkıyorum ardından nohut tanesi kadar bepantol sürüyorüm aksamda yatmadan önce yüzümü keci sütü sabunuyla yıkıyorum ama benim sabunumda kahverengi tanecikler var piling etkisi yapıyo ardından cildimi temizleyip cok az miktar hematen krem sürüyorum 10 dk sonrada yıkamadan madecassol krem sürüyorum hepsi bu kadar hematen hücreleri icerden yenilip ramir ediyomus madecassol sa cildin üsk kısmını bugün tam 7. Günüm ve bariz sekilde renk tonum acıldı insallah 1 ay icinde lekelerim izlerimde gider

Can~m sabahları gün icinde bir miktar aleo veranın icindki jelini kasıkla sıyırıp masaj yaparak yüz ve boyun bölgeme uyguluyorum 25 dk bekletip ilk ılık ardındanda soguk suyla yıkıyorum ardından nohut tanesi kadar bepantol sürüyorüm aksamda yatmadan önce yüzümü keci sütü sabunuyla yıkıyorum ama benim sabunumda kahverengi tanecikler var piling etkisi yapıyo ardından cildimi temizleyip cok az miktar hematen krem sürüyorum 10 dk sonrada yıkamadan madecassol krem sürüyorum hepsi bu kadar hematen hücreleri icerden yenilip ramir ediyomus madecassol sa cildin üsk kısmını bugün tam 7. Günüm ve bariz sekilde renk tonum acıldı insallah 1 ay icinde lekelerim izlerimde gider
İnşallah müsbet sonuçlar alırsın canım.peeling etkili bir yıkama jeli var biodermanın beyaz gri renk.onu birkaç ay düzenli kullandıktan sonra cildimde yoğun sivilcelenme oldu.biraktım ben de.haberin olsun.

İnşallah müsbet sonuçlar alırsın canım.peeling etkili bir yıkama jeli var biodermanın beyaz gri renk.onu birkaç ay düzenli kullandıktan sonra cildimde yoğun sivilcelenme oldu.biraktım ben de.haberin olsun.
insallah bende öyle bi sorun olmaz ben sadece sabun olarak kullanıyorum ayrıyeten peeling yapmıyorum simdi bide siyah maske siparisi vericem ayda 1 kezde indan yapıcam hadi hayırlısı bugün arkadasım cildimde ki acılmayı farketti ve ne kullandıgımı sordu ve gidip onada hematen ve madecassol ikilisinden aldık

insallah bende öyle bi sorun olmaz ben sadece sabun olarak kullanıyorum ayrıyeten peeling yapmıyorum simdi bide siyah maske siparisi vericem ayda 1 kezde indan yapıcam hadi hayırlısı bugün arkadasım cildimde ki acılmayı farketti ve ne kullandıgımı sordu ve gidip onada hematen ve madecassol ikilisinden aldık
Yazın kullanmayın canım yaaaa.2 ay sabredin.
Ben de sabun gibi sabah akşam kullanıyordum.düzenli ve sürekli kullanmak sorun yarattı.

Yazın kullanmayın canım yaaaa.2 ay sabredin.
Ben de sabun gibi sabah akşam kullanıyordum.düzenli ve sürekli kullanmak sorun yarattı.
Ne gibi bir sorun yasadiniz? Merak ettim
Ayrica gunesle temas etmese yani yazin sadece aksam kullanilsa bile mi olmaz ki?
Bende kullaniyorun o sebepden merak ettim.

Ayrica gunesle temas etmese yani yazin sadece aksam kullanilsa bile mi olmaz ki?
Ben kendimi bildim bileli sivilcem vardi.bildigin içi beyaz olandan.ama bu tanecikli,peeling etkili yüz temizleme ürününden sonra kabartı şeklinde,dokununca acıtan sivilcelerim oluştu.sürekli peeling yapmış gb oldum yüzüme.oysaki haftada 1-2 gün peeling yapılmalı.sanırım 2 ay oldu bırakalı.azaldı o tarz sivilcelerim.kabartılı sivilceler yani ucu olmayanlar ,uçları olmadığı için yüzde leke anlamında daha büyük bir sorun yaratıyor.

Ben bu msjımda biodermanın white objective diye bir temizleyicisinden bahsetmistim.yanlış anlama olmasin da.cünkü güneşle temastan bahsetmişsin.eger yanlıs anlama yoksa aramızda,bu urünün duzenli kullanılmasının,mesela senin dediğin gibi her akşam,uygun olmadığını düşünüyorum.yine de sen bilirsin tabi.

Ben bu msjımda biodermanın white objective diye bir temizleyicisinden bahsetmistim.yanlış anlama olmasin da.cünkü güneşle temastan bahsetmişsin.eger yanlıs anlama yoksa aramızda,bu urünün duzenli kullanılmasının,mesela senin dediğin gibi her akşam,uygun olmadığını düşünüyorum.yine de sen bilirsin tabi.
Yanlıs anlama oldu ozaman :)
Ben madecassol ve hametan gibi kremlerden bahsetmistim.

Siz peelingden bahsetmissiniz

Ya hucre yenileyici kremler cildi soymuyo inceltmicenide dusunuyorum kortizon olmadigindan
Yaglida degiller.
Leke olan bolgelerde kullaniyorum bende aksamdan aksama.
Ne kadar zamandır kullanıyorsun?bir faydasını gördün mü?yaz geldi ya daha çok leke yapıyormuş kışın böyle uygulamalar.nib+fab ın pedlerini aldım.cesaret edip de kullanmadım dogru düzgün.

Ya hucre yenileyici kremler cildi soymuyo inceltmicenide dusunuyorum kortizon olmadigindan
Yaglida degiller.
Leke olan bolgelerde kullaniyorum bende aksamdan aksama.
bende,kullanmayadevam ediyorum canım aynen dediklerine katılıyorum cildi soymadıgı için bi zararı olmaz,bence,faydası olur dahada

X