ben expigment+acnelyse kullandım çok soyucu ve yakıcıydı ama benim cildimde expigment tek başına etkili olmadı..Bende bu aksma başlayacağım kullanmaya bakalım sonuclarıburaya yazarım kızlar
çinko oksit bulunduğundan pişik kremleri kızarıklık geçirme konusunda çok etkili tavsiye ederim canım..Arkadaslar hepinize ıyı akşamlar leke açma serıvenımı anlatmak ıstedım ılk önce cılt doktoruna gıttım bana expigment 4 verdı düzenli olarak bır buçuk ay kullandım. Yuzumdekı kızarıklık soyulma dökülme oldu sonuc olarak yeterli gelmedı kızarıklım için bepanten kullandım expigment kullanmaya ara verdım bı baktım gunes lekem oldukça gun üstüne çıkmış cok belli oluyordu ben telaş yaptım. Baska bır doktora gıttım oada bana ıcınde gene expigment olan eczanede hazırlanan bır krem yazdı... Ikı hafta kullan gel dedı sonuc oda kırmızı yaptı cıldımı ve ıkı hafta daha kullan bırak dedı leke tedavısınde kremler en fazla yüzde 70 sonuc verir dedi yanı anlayacağınız kremle lekelerın gectıgı falan yok ayrıca kremı kullandığım yerde kıllar cıktı Allah'tan sarıda belli olmuyo ben bıraktım eski halimde doneyim kızarıklık gecsın rzıyım
Merhaba. İlk sürdüğünüzde yanma yaptı mı? Ve şu an ki durumunuz nedir acaba?Merhaba kizlar ben yaklasik 2haftadir kullanıyorum ve inanılmaz memnunum ve elmacık kemikleri üzerine kesinlikle surmeyin kizartiyor cunki eger kizardiysa bir ara verin kizariklikk gecene kadar ve aksamlari güzel bir nemlendirici sürün güneş kremi kesinlikle kullanın yoksa lekeler artar yaz zaten güneş ışınları mahfeder leklerim asiri fazlaydi bnm su an mukemmel oldu yuzum dahada kullncam tamamen gecene kadar hoscakalin
Sakın sabah uygulama SAKİİİİİİNNNNNNBende daha yeni aldım expigment kullanalı ilk gün sabah akşam 2. gün sadece akşam 3. gün bugün yine sadece akşam uygulayacağım.Sabah ve akşam mı uygulasaydım? Kızarma hiç olmadı
Konular değil koyulaşır yazacaktim canım yanlış yazmisim Özür :)))Sakın sabah uygulama SAKİİİİİİNNNNNN
GÜNEŞ IŞIĞINI GÖREN EXPİGMENT İYİLEŞTİRMEK YERİNE GÜNESTE DAHA KONULAR VE BU SANA ÇİFTE LEKE OLARAK GERİ DÖNER. SAKIN DİYORUM BAK SAKİNNNN N. ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?