- 31 Ağustos 2015
- 492
- 138
- 103
Kızarma olmasi için derine iyice nüfus etmesi gerekir belki senin deri yapın farklıdır. Mutlaka kızarır merak etme geç kizardi gi için de kızarıklık geç geçer hiç endişe etme tamam mı sakin ol.çünkü lekeler gittikten sonra kızarıklık bir süre devam ediyo.lekelerin gidince akşam expigmenti bırak ama geceleri medegassol sür ince tabaka.sabah medegassol.güneşe çıkarken de koruyucuBende daha yeni aldım expigment kullanalı ilk gün sabah akşam 2. gün sadece akşam 3. gün bugün yine sadece akşam uygulayacağım.Sabah ve akşam mı uygulasaydım? Kızarma hiç olmadı
Canım benim perdeleri bile kapatmış olsan içeriye giren güneş ışığı mutlaka oluyo.ve yakan da o zaten .yüzümüzü yanması için illaki güneş ışığı şart değil yani.Güneşin aydınlığı bile yakmak için yeterli.bu krem gündüz sürülmez denmiş.
peki gündüz ev içinde perdeler kapalı haldeyken de sürülmez? sokağa hiç çıkmadan evin içindeyken.
Sanırım zamanla ciltteki koyu pigmentler azaıldığı için etkisi de azalıyor gibi geliyor. Bende de aynı şey var, bikini bölgesi için kullanıyorum, senede bir kez, ilk yapınca kocaman koyu parçalar düşüyor, sonra ise kese ile ancak çıkıyor.Arkadaşlar selam,
Bugün 24. gün ve lekelerim bayağı azaldı. Dün akşam hafiflemeyen bazı lekelerim için kremi biraz fazla süreyim dedim ve bugün yüzüm epey kızarık durumda.. İş yerinde kötü oldu aslında ama yapacak bir şey yok. Gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.
Merhaba. Bikini bölgesi için ne şekilde kullanıyorsunuz. Tüm bölgeye sürünce sorun olmuyormu yanma falan? Bir de günde kaç uygulama yapıyorsunuz? Bende denemek istiyorumSanırım zamanla ciltteki koyu pigmentler azaıldığı için etkisi de azalıyor gibi geliyor. Bende de aynı şey var, bikini bölgesi için kullanıyorum, senede bir kez, ilk yapınca kocaman koyu parçalar düşüyor, sonra ise kese ile ancak çıkıyor.
Sakın expigment kullanmayın allah ın cezası bir krem daha masum olan fito var yine de cilt doktoruna danışınız...Kızlar oğlumun yüzünde derin bir iz var tırnak izi iki ay falan oldu. Bu kremden kullansak faydasını görünmüyüz yada önerebileceğiniz baska bişey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?