Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, ÇillerExpigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?
başlayalı 1 ayı geçti,cildim inanılmaz değişti,çoğu leke gitti,tek tük leke var artık,güneş lekelerinde daha etkili,sivilce lekelerini daha yavaş geçiriyor
Kızlar bende bir kaç kez kullanıp kullanıp bıraktım şimdi tekrar başladım gerçekten çok etkisi oluyor benim yüzümde çil var baya gitti şuan 1 haftadır sürmeme rağmen ama bırakınca tekrar çıkıyor..Güneş kremi alsam onu kullansam işe yarar mı sizce geçtikten sonra tekrar çıksın istemiyorum :/
bence sakın bu şekilde bır hal aldıysanız devam etmeyın benımde aynen bole oldu ben hala devam ettım daha ıyı olacak umuduyla kabuk bagladı artık ve lekeerım dahada genısledı
Slm ben e×pimenti 3 yıl kullandım dogum lekelerim vardi hiç faydasını görmedim şimdi 3.gündeyim expiment locoit acnelse karıştırıp sürüyorum bu gün soyulma başladı az kızarma var yalnız karıncalanıyor dogrumu yapıyorum
mrb bende o meshur bıyık lekesınden muzdarıbım dogum lekesı ve sir lekesı bırlestı 2 yıl oldu gecmedı unıtone4 kullandım cok fena krem kızardı kabuk bagladı kabuklar dokulunce bır baktımkı daha da yayıldı lanet gıbı çöktu yuzume gecmıyor gecmıyor lzer tedavısıne basldım ama hem cok pahalı hemde uzun surecek ufff
arkadaşlar merhaba bugüne kadar hep uzaktan takip ettim ama expigment kullandıktan sonra biraz da olumlu sonuç almaya başlayınca sizlerle paylaşmak istedim:) ben de yüzümdeki lekelerden yıllardır şikayetçiyim 22 yaşındayım. expigment %4 kullanıyorum 10. günüm ve gerçekten iyi bir ilerleme kaydettim. bilinçli kullanımla bir zararı olacağını sanmıyorum. ilk günlerdeki kızarıklık ve yanma da artık olmuyor. hafif soyulmalarım 1. haftada başladı ve devam ediyor. 1. ayın sonunda istediğim sonuca ulaşıcam umarım. en azından daha lekesiz ve parlak bir cilde
soyma olmuyomu siz ciddimisiniz? ben öldüm mahfoldm yaaa. üni okurken ev arkadaşım onerdı dedıkı hergün sürcen ard arda dedı dern soyulur açılır felan dedı neyse bende aldm expigment 4 lüğü kesnlıkle gündüz ve güneşde sürmemk lazm ben dört gün evde ard arda sürdm günde üç kez sürdm ama güneşe hiç çıkmamaya rağmen evden çıkmama rağmen yüüzm öyle yandıkı kıpkırmızı olduuu yüzüm nasl gerıldı acıle gıttım yemek yıyemez oldum sisti yuzum. bu ilaç çok tehlıkelymş bı damla sürcekmışız bana yanık kremı verdı doktor düşünün sonra yanık kremını kullandm bı soyuldu cıldm yemınle maskee gibi gitti derm kızlar ama bembeyazzz oldmmm haa :) 3 yıl önce oldu bu olay tekrar kullnmaya cesaret edemedm ama sadece çene bölgeme kullansammı tekrar dıyom ama cesaret edemıyom sanırım cıldmle alalakı çok hassas ama aynısı ev arkadaşm ve diğer kızada oldu üç kız yaptk uçumuzde botokslu gbı oldk ve derımız fecıııı soyuldu
Bende aldım daha kullanamadım yarın başlıycam. Yıllar önce kullanmıştım bi kaç tüp bitmişti. Tam hatırlamıyorum ama etkisi olmuştu biraz. Soyulma leke falan olmamıştı. O zaman 14 yaşındaydım şimdi 22 nolcak bakalım :)
Yaklaşık 1 haftadır leke tedavisine başladım üçlü leke tedavisi.Bunlar expigment acneliyse ve tretin krem. Yılardır kurtulamadığım güneş ve sivilce lekelerinde baya etkili oldu. Tamamen geçince lekelerimin ilk ve son hallerini yeni konu açarak sizlerlede paylaşmak istiyorum. Bu mucize üçlüyü keşke daha önce kullansaymışım. Bir haftada bu kadar etkili olduysa 1 ay sonrası için çok ümitliyim doğrusu.
arkadaslar 3 yıl önce lekelerim için acnelyse kullandım ve aşırı tahriş oldu.. cildim inceldi kılcal damarlarım ortaya çıktı.. yüzümde aşırı bir kızarıklık var... ben yüzümü nasıl onarabilirim
Yaklaşık 1 haftadır acnelyse expigment ve locoid 3'lüsünü kullanıyorum. 1. gün: aşırı kızarıklık oldu 2. gün: cildim çok gerginleşti. kızarıklıklar arttı. 3. gün cildim tahriş olduğu için rengi kahverengiye döndü ama ben kremi bırakmadım ve rengi koyulaşan yerlere bepanten sürdüm 4. gün: cildim çok kurumasına rağmen soyulmuyordu. ben sıcak suyun altında elime takılan yerleri sürttüm ve zoraki bir soyulma yaptım. yüzüü kuruladığımda cildim hala çok gergindi. Ayrıca koyulan yerler daha kırmızıydı. Lekelerin renginde ancak 1 ton diyebileceğim kadar bir açılma oldu. ama ben inatla kullanmaya devam edeceğim. kullanım süresi 6 ay. bekleceğim bu süreyi. Zaten kullanana arkadaşalar bir süre sonra cilt kreme alıştığı için 1 ay sonra kızarıklıkların gideceğini söylüyorlar. yalnız benim problemim cildimi zorla soymam oldu. Hala kullanmaya devam ediyorum ve kesinlikle soyulmuyor. Sadece gerginleşiyor kremleri yoğun sürmeme rağmen. Üstelik her gün hiç ara vermeden de sürdüm. sizce yüzüm neden soyulmuyor? acaba kükürtlü sabunla yıkayıp iyice kuruyup soyulmasına yardımcı mı olsam? yoksa sabahları sürdüğümüz lacoidi kullanmasam mı?
ya bence zorla soymaya kalkma tahriş edersin.. bırak kendiliğinden soyulsun.. acnelyse ne işe yarıyor bu arada... onun soyucu etkisi var mı? ben vücudumdaki çatlaklara sürüyorum expigmenti.. inş işe yarar ...
ya bence zorla soymaya kalkma tahriş edersin.. bırak kendiliğinden soyulsun.. acnelyse ne işe yarıyor bu arada... onun soyucu etkisi var mı? ben vücudumdaki çatlaklara sürüyorum expigmenti.. inş işe yarar ...
acnelyse i 4 yıl önce kullanmıştım akne tedavisi için... ama bugünlerde eczanelerden satın alayım dedim ama amalajını değiştirmişler.. yani soyucu krem değil artık
arkadaslar expigmenti gece yatmadan önce yüzümdeki lekelere sürdüm .. sabah kalkınca sürdüğüm yerler kıpkırmızı olmuş... biz bu kremi yüzümüzde ne kadar bekletmeliyiz normalde ?????
Arkadaşlar ben sivilce izi için kullandım ufak bi iz kocaman kırmızılık oldu gerçekten nasıl bu kadar kırmızı olabildi anlamadım sonra bıraktım kullanmayı ve bephanten kullandım kızarıklık zamanla(1hafta falan) tamamen geçti. izlerde tamamen olmasa da eskiye göre çok azaldı. bi süre sonra iz miz kalmaz belki diye cesaret edip bi kere daha sürdüm yine kıpkırmızı oldu yine bephantenle gidermeye çalışıyorum yine küfürler ediyorum. muhtemelen yine geçicek (umuyorum). Kişiden kişiye sonuçları değişebilir ona bişey diyemem. Ama ben kullandığıma pişmanım. içerdiği zararlı maddeler yaptığı kızarıklık kullanmaya değecek bir şey değil. Başka ilaçlar kullanmak tabiki doktora gidip daha mantıklı. çünkü kullanmayanlar için diyorum düşündüğünüzden daha çok kızartıyo. zaten kullanmış olanlar bırakıp bephanten kullansın bence. hiç bi yere de böyle yorum yapmamıştım bu güne kadar ama birileri görürde kullanmaz ben gibi pişman olmaz da dua eder belki bana :))) kısacası riske girmeyin KULLANMAYIN. riske girerim ben diyosanız umarım pişman olmazsınız :)
bugün expigment acnleyse ve locoid kullanımım 3. haftasına girdim. İnanılmaz bir fark var. bu kadar çabuk etki ummuyordum. 10 yıllık lekelerim gözle görülmeyecek kadar hafifledi. hiç beklemiyordum çok mutluyum. yalnız bu kremleri kullanımla ilgili bilgi vermek istiyorum. acnelyseyi bıraktım. çünkü çok ağır geldi cildime. expigmenti düzenli olarak her akşam sürdüm ve 3 saat sonra da üzerine locoid sürdüm. soyulma hala olmuyor. lekerimle birlikte beyaz olan ten tengim iyice beyazladı. daha güzel oldu. İlk zamanlarda soyulmuyor diye çok dert etmiştim iyi ki soymadı. Bu arada ilk zamanlarda kremi nasıl kullanacağımı bilmediğimden çok aşırı kızarıklıklar olmuştu. kullanım şeklini değiştirdikten sonra kızarıklıklarda geçti. karşıdan gören yüzümün beyazlığından gözlerini alamıyor. beyaz tenimin üzerinde gözlerim daha çok dikkat çekmeye başladı. yupiiisoyulma olmadığından devamlı kullanmayı düşünüyorum. Sizede tavsiye ederim. Şimdi bende beyaz yara izleri var. genital bölgenin hemen üzerinde göbeğime doğru. Batık izleri daha doğrusu. bu izlere kullanmayı düşünüyorum. inşallah onlara da faydası olur. EXPİGMENTİ DOĞRU KULLANIMDA MÜKEMMEL SONUÇLAR VERİYOR ve her ciltte soyarak etki beklemek yanlış. KULLANIM ŞEKLİ: EXPİGMENTİ SÜRDÜKTEN 3 SAAT SONRA LOCOİD SÜRMEK VE EĞER DIŞARI ÇIKMAYACAKSAK GÜN İÇİNDE SABAHLARIDA AYNI İŞLEMİ TEKRARLAMAK. DIŞARI ÇIKACAKSANIZDA GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIN. KIZARIKLIKLARI DERT ETMEYİN SADECE DOĞRU KULLANIN VE SABIRLI OLUN. CİLT, KREME BİR MÜDDET SONRA ALIŞIYOR
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Üye olmadan önce bi çok konuyu buradan okuyup uygulamaya başladım :) Expigment de bunlardan biri ilk kez bugün kullandım. Yuzumde sivilcelerimi sıkmamdan kaynaklanan lekeler var. Kucuk ama koyu renkli, ben gibi. İlk surdugumde kızarıklıklar oluştu bugday tenliyim bu yüzden çok fazla belli olmuyordu ama olumsuz yorumları görünce endişelendim. Gidip yüzümü yikadim. Yıkadıktan sonra kızarıklık geçti. Biraz bekledikten sonra elime sürdüm. Fakat kızarıklık oluşmadı. Tekrar yüzüme sürdüm bu kez yüzümde de kızarıklık oluşmadı.
Soyulmadan iyileşme olması için ne yapmak gerekiyor. Ben sadece köyü leke olan kısım ve ince bir tabaka halinde uyguladım. Az miktarda kullanmak tedavi sürecini yavaşlatıyor mu. Soyulmadan erken sonuç alamıyor muyuz bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?