• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Slm ben e×pimenti 3 yıl kullandım dogum lekelerim vardi hiç faydasını görmedim şimdi 3.gündeyim expiment locoit acnelse karıştırıp sürüyorum bu gün soyulma başladı az kızarma var yalnız karıncalanıyor dogrumu yapıyorum

ben kısa bir süre kullandım öyle kötü bir soyulma yapmadı.fakat sürerken cildine yayıpta sürme.sadece koyu lekelerin üstüne sür. çünkü ilacın cilt rengini açıcı özelliği var.normal tenine sürersen oranın rengide açılır.ben doktorla konuştum bunu dedi.fakat dediğim gibi dikkatli sür.

bende 9 gündür acnelyse expigment locoid kullanıyorum sadece geceleri sürüyorum lekeler yok oldu yalnız hiç sivilcem yoktu sivilce çıktı yüzümde doğum lekelerim vardı kayboldu lekeler bitice kesiyormusun kullanmayı

arkadaşlar bende 3 gündür kullanıyorum lekelerin üstüne nokta seklinde koydum 3 4 saat beklettım yuzumu yıkadığımda oralar kıpkırmızı olmuş zeytinyağı surdum madacassol surdum yok gecmedı hala ne yapmam gerek acaba bılgısı olan var mı?? :18:

Eki Görüntüle 376688

Burda Expigment ile ilgili yorumları okuyup gidip %4lük olandan aldım. Sivilcelerime , çene ve bıyık bölgeme bolca sürüp yattım. Sabah uyandığımda yüzüm kıpkırmızıydı işin kötü yanı dışarıya çıkmak zoundaydım. Herkes bana bakıyordu çünkü bir çeşit sakalım var gibi görünüyordum. Perşembeden bu yana kullanıyorum ama yüzümün bu hali beni çok korkutuyor. Üstelik hiç bir yere çıkmıyorum. Moralim fena bozuk. Canımda acıyor. Ne kadar daha sürecek bu halim? artık kullanmıycam ama canımın acısını dindirecek bir tavsiyesi olan var mı?

Merhaba kaç günde bu görüntü bitip eski normal ten rengine döndü acaba bende çeneme kullandım ve kararma oldu aynen böyle

arkadaşlar bende 4 gündür kullanıyorum ,3 . gün çok kızardı bugün lekemsi bi hal aldı ben kullanmaya devam ediyorum soyulacağını ümit ediyorum ilerleyen günlerde ,soyulmadan önce kararması normal gibi geliyo,doğru yoldamıyım??maksimum ne kadar sürede soyulup ,fayda sağlar tecrübeli biri söyleyebilirmi??

Arkadaşlar merhaba ben bu kremi 4 gündür kullanıyorum dışarı çıkmadığım için de günde 2kez sürüyorum ama bende herhangi bir kızarıklık ya da soyulma hiçbir şey olmadı lekelerde renk açılması da olmadı yanlış mı kullanıyorum acaba?:5:

Arkadaşlar merhaba ben bu kremi 4 gündür kullanıyorum dışarı çıkmadığım için de günde 2kez sürüyorum ama bende herhangi bir kızarıklık ya da soyulma hiçbir şey olmadı lekelerde renk açılması da olmadı yanlış mı kullanıyorum acaba?:5:

benim sadece bir gün kızardı, sonra kızarıklık geçti ,ben günde 1 kere geceleri sürüyorum,ertesigün dışarı çıktığım için nemlendirici ve güneş koruyucu sürüyorum,bugün 12 gün oldududakalrımın üstündeki lekeler hemen hemen gitti,alnımdaki lekelerde eskiye göre biraz açıldı,faydasını gördüm açıkçası,düzenli kullanımla 2 aya kadar hemen hemen hepsi gidecek gibi duruyor,mutluyum :))

Arkadaşlar ben expigment kullanıyorum be baya ilerleme kaydettim ama bu kizariklik olustu diyen arkadaslar kesinlikle 50 faktorluk gunes kremi kullanmak zorunda ve kremi sadece lekeye mercmk kadar sürüp 15 20 dk sonra yikamaniz gerekiyor. Ve bu krem elmacik kemiklero icin hic uygun bir krem değil elmacik kemiklerinin oldugu yer zaten ince ve hassas deriye sahip bu kremin cilt inceltici ve soyucu özelliği var orada leke yapar yakar yüzünüzü. Cildinizi kızartttysa önce iki gnde bir uyglayin cildnzi alistirin. Iyi bi sonuç aliriz inşallah. Günes kremini ihmal etmeyin ve bu kremi kullanirken kimyasal birsey surmekten kacinin sir ağdadanda.

mrb.18 gündür expigment kullanıyorum ama şuan yüzüm çok kötü lekeler dahil yüzümün tamamına sürdüm alnımda ve burnumda sorun yok ama elmacık kemikler aşırı derece de kızarmış halde ve yüzüm maske yapıp soyarsın aynen öyle sanki kalıp gibi kupkuru pütür pütür elleyince dr.sabah akşam sür dedi güneş koruyucu verdi pek fazla güneş görmedim güneş koruyucuyu da 3 gündür kullanmaya başladım evde olsam bile ama çalıştığım için bu kızarık yüz gören noldu diyor :) pütürlükler kalıp gibi olmalar kızarmalar normal midir yoksa alerji mi yaptı acaba dr kurursa nemlendirici verecekti telf açıp sordum excipial hydro verdi onuda kullanmaya başladım ama yüzüm yanık gibi kahverengi lekeler belirginleşti sanki yanmış gibi napabilirim bunu yaşayan varmı

Merhaba arkadaslar cıl ve gunes lekelerı ıcın su meshur expigment kremını kullananların nasıl kullandıklarını ve sonuclarını merak edıyorum.
Dr Ablamada verdı ama cesaret edıp baslamadı kullanmaya.Cunku bıraz yakıp soyulma oluyormus derıde.Ama nasıl bır soyulma bu anlamadım kabuk kabuk ıgrenc bı sekıldemı yoksa toz gıbı hafıf hafıf mı oluyor soyulma.Ve tek basına expıment yeterlımı assagıda bu sekılde kullanan arkadasların yazısınıda ekledım. Kremı kullanmaya basladıklan ne kadar sonra etkısı nı gorcez:utangac: Bu tur konularda kullanıp bılgılerını paylasan olursa cok sevınırım.Tesekkurler herkesea.s.a.s

mrb.18 gündür expigment kullanıyorum ama şuan yüzüm çok kötü lekeler dahil yüzümün tamamına sürdüm alnımda ve burnumda sorun yok ama elmacık kemikler aşırı derece de kızarmış halde ve yüzüm maske yapıp soyarsın aynen öyle sanki kalıp gibi kupkuru pütür pütür elleyince dr.sabah akşam sür dedi güneş koruyucu verdi pek fazla güneş görmedim güneş koruyucuyu da 3 gündür kullanmaya başladım evde olsam bile ama çalıştığım için bu kızarık yüz gören noldu diyor :) pütürlükler kalıp gibi olmalar kızarmalar normal midir yoksa alerji mi yaptı acaba dr kurursa nemlendirici verecekti telf açıp sordum excipial hydro verdi onuda kullanmaya başladım ama yüzüm yanık gibi kahverengi lekeler belirginleşti sanki yanmış gibi napabilirim bunu yaşayan varmı

bende agustosta aldim bu kremi bana eczaci geceleri kullananmami söyledi yanma oluyormus ciltte günes görünce bende geceleri kullaniyorum..bende sadece yazin cikan ciller vardi gecti günes koruyucuda kullandim belki onunda etkisi var..ben bu sekilde kullandim baska kullananlar varsa yazarsa bizde ögreniriz

mrb e xpigmenti ne kadar kullandınız yada hala kullanıyormusunuz

Canim ben tüp bitince bıraktım. .ama cil güneşte çıktı yine. Başka kullanmadim zarari olur diye..birakinca sonra aynı oluyor

hadi ya peki güneş koruyucu kullanmaya devam etmedin mi bıraksan da ona devam etmelisin sonra gene çıkar diyorlardı ben şuan 19. gündeyim çok kırmızılık oldu domates gibi bazı yerlerde lekeler daha da büyüdü belirginleşti yanık gibi kup kuru oldu bide ben tüm yüze sürdüm :)) dün çok korktum ama bugün soyulmalar başladı şimdide soyulan yerler kızardı :)

hadi ya peki güneş koruyucu kullanmaya devam etmedin mi bıraksan da ona devam etmelisin sonra gene çıkar diyorlardı ben şuan 19. gündeyim çok kırmızılık oldu domates gibi bazı yerlerde lekeler daha da büyüdü belirginleşti yanık gibi kup kuru oldu bide ben tüm yüze sürdüm :)) dün çok korktum ama bugün soyulmalar başladı şimdide soyulan yerler kızardı :)

canım günes kremini hep kullanıyorum zaten yaz kış..

güneşte çıkıyor bende geçen mayıs ayında cilt bakımı yaptırmıştım o zaman baya iyi olmuştu ama yine oluyor :)

bende 1 aydır expigment kullanıyorum ama pek bir faydasını göremedim gibi..kullananların çoğu; cildim soyuluyor kabuk kabuk kalkıyor diyorlar ama bende öle bişi olmadı..sadece kızardı..akşamları sürüyorum bende..bu ay doktoruma sorucam.

Back