Lekeler, Çiller expiğment acnelyse lakosil karışım kullananlar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Valla ben neden genele yazamadigimi zaten sana ve ozelden yazdigim arkadaslara acıkladım blue...ha ayrica hic bir ise yaramiyo da demiyorum cosmelan, farkindaysaniz yukarda cosmelanin lekesi yūzeysel olanlarda işe yaradıgını yazdım...valla bundan sonra da yazmayı dusunmuyorum zaten buraya...zira iyilik yapmaya calışırken yargılandıgımi farkettim...sonucta cok duyarsız olsaydim özeline de yazmazdım hic kimsenin...herkes kendi başının caresine baksın

Canım yazılanlar bazen yanlış anlaşılabiliyor, kendi adıma herhangi bir yargılama söz konusu değil. Bluegreenblue isimli arkadaşımızda araştırmalar yapıp deneyerek herkesle paylaşıyor. Burada ki amaç tecrübelerimizi paylaşarak insanların doğru bilgiye ulaşmaları. Cosmelan ile ilgili ben bu sitede baştan sona bi süreç bulamadım. O yüzden de yazıyoruz :) bilgi için tşk ederizz.

Balamm ve nehirnehir35 merhaba,
Bluegreenblue ve fromrainforest i başka bir konu başlığından tanıyorum yeni tanıştık sayılır sizinle de tanışmış olduk. Öncelikle çok çok geçmiş olsun, ben cildime bu tarz işlemler yaptırmadım çünkü hep korktum risklerinden dolayı Siz de sonuçta bir umut diyerek yola çıkmışsınız ve tüm Detayları aşama aşama bizlerle paylaştığınız. Bunun için teşekkür ediyorum. Benim fikrimce de Kremlere bence de devam edin en azından tedaviyi tamamlamış ve sonucu net olarak görmüş olursunuz. İnanın bende bu gibi işlemler yaptırmadım ancak kozmetiğe inanılmaz paralar verdim yani leke tedavisi işinden ucuza yırttım diyen olmamıştır herhalde. Ya bu tarz işlemlere para vermişlerdir yada piyasadaki krem vs şeylere paralarını kaptırmışlardır. Blue nun da dediği gibi kesin fayda bulmuş insanlar olmuşlardır ama bir de bu tecrübelerini burda bizimle paylaşsalar harika olur dualar alırlar.
Umarım hepimiz biran önce kurtuluruz bayanlar, Sevgiler...

Canım anladım teşekkürler sağol...

Merhaba evet çok ama çok güzel açıklamışsınız .sayfadaki kızlara da teşekkürler günlük gibi yazıyorlar .devamı da gelsin isteriz.sonuç çok ama çok iyi olur İNŞALLAH dualar ediyorum.kimse mağdur olmasın emekler boşa çıkmasın.evet herkesten gerçek bilgiler olumlu ya da olumsuz bekliyoruz yani.
gerçekçi yorumlarınız için tekrar tekrar teşekkürler...

Kızlarr selam birqz agır kaçıcak cosmelan hiç bir b. ka yaramadı cok sinirliyim cok cok üzgünüm verdiğim para boşa gitti. Sanki sokaktan topluyoruz. Kremleri hergün sürüyorum bir umut. Ama yok hiç umudum kalmadı yaptıracak arkadaslar varsa yaptırmasınlar lekeler koyulastı tamam cildim eskisi gibi soluk degil fakat lekelerin coğu duruyor. Hatta bir fotograf atıyorum optm sizi

Merhaba bende daha once kozmetiğe cok paralar harcadım ama gittiğim doktor bu ürünü önerdi. Fakat %100 garanti veremem düzelmeyebilirde dedi. İlk halimle suanki halim aradında fark yok degil. Ama benim lekelerim çil oldugu için zor gecer demişti. Pırıl pırıl bir cildin hayalini kurarken hüsrana ugradım resmenzaten bu ürünü kullanıp iyileşenler bu tür forumlara girip yazmazlar. Artıkk hiç bir ürüne güvenmiyorum. Para tuzagı hepsi.

Merhaba canım, maalesef bende aynı fikirdeyim. İkinci uygulama hiç bi işe yaramadı zaten. Cosmelan 2 ye 10 gün ara ver dedi kullanmıyorum. Cildime tek etkisi daha genç ve sağlıklı görünüyor olması. Lekelerimde ton farkı var tabiki ama çözüm olmadı. Bu kadar iyileşmeyi farklı ürünler ilede sağlayabilirdim diye düşünüyorum. Keşke demenin de bi faydası yok, ama yapacak olan arkadaşlara kesinlikle önermiyorum. Minik iyileşmeler bekleyerek yaparsanız mutsuz olmazsınız ama mucize beklemeyin sakın...
İkimize de geçmiş olsun canım. Yinede kremlerini ihmal etme. Özellikle güneş kremini dışarıda güneşe maruz kaldığın zamanlarda 2 saatte bir yenile. Cildimiz kat kat soyulduğu için çok hassas. Yeni lekelenmeleri önlemek için çok dikkatli olmalıyız.

nehirnehir35,balamm Kızlar size herkes adına teşekkür ederim.Siz zaten krem için bu sayfayı açıp cosmelan yaptırmaya karar vermişsiniz.Keşke sizlere de bunu bu açtığınız sayfaya sizin gibi yazan birileri olmuş olsaydı da bu mağduriyeti yaşamasaydınız.çok ama çok yazık.Geçmiş olsun.Ama inanıyorum o lekeler geçecek merak etmeyin .çözüm için buradayım.gece gündüz araştırıyorum.Ama İnsanlara kızıyorum.yaptıysanız yazın yazık günah değil mi.hep diyorum.giden vakite mi,harcanan paraya mı,beklenen umutlara mı.Ya neye acısın insanlar.YAPMAYIN ETMEYİN YAZIN YAŞADIKLARINIZI GEREKİRSE KONU AÇIN YAZIN.BU KADAR KİŞİYE YAZIK.Daha önce yaşayıp ta yazmıyorsanız bu da bir günah.siz yazın ama o kişi isterse yaptırır isterse yaptırmaz.evet hem memnun olan var hem olmayan .ancak memnunum diyenler memnun mu gerçekten.işte en büyük soru işareti burada...

Rica ederim canım biz yandık baskalarının da cepleri yanmasın. O paralarla neler yapılırdı. İlk yaptırdıgım zamanlar yüzüm cok güzeldi geçicek zannediyorsum ama ikinci maskeden sonra anlamadıgım bi şekilde kızarıklık uzun surmedi ve tamamen gitti. Bi baktım lekeler duruyor cil ve güneş lekeleri olanlar yaptırmasın sanırım büyük dogum lekelerinde işe yarıyor bu yöntem. Kendi adıma yaptırdıgıma pişmanım keske daha ucuz denemelik bi yöntemi olsaydı. Çöpe gitti paralar. Okadar arastırdım ama kimse hiçbişey yazmıyor.

Çok haklısın ama artık iş işten geçti. Ben birde kimseye güvenmeyip daha fazla ödeyip özel bi hastanede prof. Yaptırdım. İkinci maske mahvetti benide. Hiç birşey olmadı, eski yüzüme geri kavuştum. İki fotoğrafı yanyana koyduğumda öncesi ve sonrası bi fark yok. En azından o kadar parama, zamanıma, emeğime, umut bağladığıma ve üzüldüğüme değseydi. İşimden geri kaldım evden çıkamadım hemde hiç uğruna!!
Kk da bir kaç arkadaş var yaptırmış muhteşem falan yazıyorlar anlam veremedim bi türlü.
Arkadaşımı aradım onun yüzü gayet güzeldi, ama akıllı arkadaşım bb cream kullanıyomuş, ben üzülmeyeyim diye birşey söylememiş yaptırmadan önce arasaydım keşke ama maaleseff geç kaldım. Neyse deyip yeni bi sayfa açmak lazım sanırım... Olanla ölene çare yok. Sinirdenn soktorumu da hiç aramadım. Bu haftada yoğunum iş nedeniyle. Sonraki hafta gideceğim. Yeni gelişmeler olursa mutlaka paylaşırım. Süreçte ki desteğin ve hassasiyetin için teşekkür ederizz :)

Nasıl üzgünüm ve hayal kırıklığına uğradım anlatamam. Doğum lekelerini kesin geçiriyormuş doğru ama farklı lekelerde pek işe yaramıyor. Bizzat test ettik ve gördük. Yeni arayışlara devam, bi gelişme olursa sende paylaş lütfen. Merakla bekliyorum :)

Bendee üzgünüm aklıma getirmemeye calısıyorum. Devam kremini bitsin dıye bolcaaa yayıyorum yüzüme ee nede olsa 750 tl canım ucuz bişey degil yani biterse tekrar alırız Tamam paylasırım mutlaka. Görüsmek üzere iyi geceler

Canım tekrar geçmiş olsun.Dediğim gibi memnunum diyen ne kadar dürüst .Güneş koruma 50 faktör kaliteli bir şey kullanın.sakın ihmal etmeyin (evde dahil)Ama merak etmeyin seneye geçecek lekeler :)

Canım .çok güzel anlattınız.haklısınız ama yineliyorum.memnunum diyen dürüst mü.İşinizde kolaylıklar ve başarılar. Güneş koruyucuyu mutlaka 50 faktör evde dahil sürün.ihmal etmeyin.Daima yanınızdayım.lütfen bir şeye karar vermeden bana danışın ben sizin yerinize araştırayım.Gerçi insanlar hiç dürüst değil ama.yani kendilerine oldu başkası da olsun mantığı var.yazık diyorum.sizleri de balamm ve nehirnehir35 dürüst yazılarınız için tekrar tebrik ederim.inanın geçecek lekeler.

K
kendimden cok sana inaniyorum canim. Guzel dileklerin icin cok tesekkurler. Allah ne muradin varsa versinnn

K

kendimden cok sana inaniyorum canim. Guzel dileklerin icin cok tesekkurler. Allah ne muradin varsa versinnn
Canım sizleri çok seviyorum.bunu bilin.ama inanın çok araştırıyorum.sonuca az kaldı.inanın o lekeler geçecek hem de geri gelmemek üzere.ALLAH sizlerinde ne dileğiniz var ise versin sağlıkla mutlulukla ve huzurla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…