- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
Çok haklısın, tavsiyelerini bekliyoruz :) nasıl bi yol izlemeliyiz?Kızlar resimlerinizi gördükten sonra evet size gerçekten nazar da değmiş diyorum .ama olsun geçecek inanın.bakın sakın soyucu işlem yapmayın artık.zaten leke tedavi vakti geçti sayılır.soymaya karşıyım.sayfaya da artık yazıyorum bunu devamlı.leke için gelecek eylül ekim gibi yapılacak.zaten o zamana kadar her şey çözülmüş olacak.şimdi sadece cildinizin tabakasını kalınlaştıralım. bunun için uğraşalım.maskeleri bile sakın soyucu maske yapmayın.
toparlamaya çalışıyorum canım en kısa zamanda yazacağım :)Çok haklısın, tavsiyelerini bekliyoruz :) nasıl bi yol izlemeliyiz?
YAA NOLURSUNUZ BANA DA YARDIMCI OLUN.TÜM YAZIŞMALARI OKUDUM.BEN ANKARADA İYİ BİR CİLT DOKTORU TAVSİYESİ İSTİYORUM.BENİM DE CİLDİMDE KÜÇÜK KÜÇÜK GÜNEŞ LEKELERİ ÇİLLER VAR.ŞİMDİ BİR DE LEKE TEDAVİSİ İÇN PLAZMADAN KALAN YANIK GİBİ KAHVERENGİ BİR LEKEÇOK KÖTÜYÜM.MECBUREN BİR TEDAVİ İÇİN EYLÜL EKİMİ BEKLİCEM SANIRIM AMA ÖNCESİNDE BİR MUAYENE OLMAK İSTİYORUM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.HERKESE GEÇMİŞ OLSUN
teşekkür edrim.zaten daha önce soyma işlemi yapan krem verildii ama yapamadım çok kötü oldu yüzüm. iki ay önce de plazma yöntemiyle leke tedavi işlemi varmış.yüzün üst yüzeyi yakıyor be kabuk bağlıyor.sonr alttan yeni pembe bir deri geliyor dendi fakat benim kahverengi eke oldu.Çok geçmiş olsun, ben istanbul'da yaşıyorum. Ankara daki doktorlar için netten bi araştırma yap istersen. Leke içinde sakın soyma işlemi gerektiren bi uygulama yaptırma, dr dan alternatif bişeyler önermesini iste.
Çok üzüldüm, geçmiş olsun tekrarteşekkür edrim.zaten daha önce soyma işlemi yapan krem verildii ama yapamadım çok kötü oldu yüzüm. iki ay önce de plazma yöntemiyle leke tedavi işlemi varmış.yüzün üst yüzeyi yakıyor be kabuk bağlıyor.sonr alttan yeni pembe bir deri geliyor dendi fakat benim kahverengi eke oldu.bir daha da böyle deneme soydurma yakma işlemi yapmak istemiyorum.
TEŞEKKÜR EDERİM TAKİPTEYİMÇok üzüldüm, geçmiş olsun tekrarBLUEGREENBLUE isimli arkadaşımızı takip et istersen. Cilt ile ilgili her türlü bilgi ve deneyimini paylaşıyor. Umarım yardımcı olur oradaki bilgiler. İnternetten bi dermatoloğ araştır ama öncelikle. Düzelteyim derken daha kötü sonuçlar oluşmasın. Dr kontrolünde geçir bu yazı.
Arkadaşlar bana da çncesi ve sonrası resimleri gönderebilirmisiniz. Bende yeni gittim doktora aynı şeyi önerdi. Çok umutluydum ama değmeyecek bir değişim için para vermek istemiyorum
Çok güzel anlatım olmuş her zamanki gibi.ama anlayana diyorum.zaten bu kadar şeyden sonra hala yaptırdım mağdurum diyen olursa ne diyeyim ben bilemiyorum...Tel değiştirdim şu an gönderemiyorum maalesef. Valla doktorunuzla konuşun %100 garanti derse yaptırın. Benim sağ yanağımda bi leke vardı tek tesellim onun azalmış olmasıydı ama maaleseff leke aynen geri geliyor. Her geçen gün daha da koyulaşıyor. Tedaviye 6 ay devam diyorlar ve ürünler çok pahalı. 2 kere k vital aldım, cosmelan 2 de çok az kaldı. Bu arada ben çok güvenilir bir hastanede prof. Dr. Kontrolünde yaptırdım. Devam kremleri bittiğinde lekerinize kavuşuyorsunuz. Hatta benimkiler o kadar bile sürmedi. Her geçen gün belirginleşiyor. Süreçde çok zor ve can sıkıcıydı. 2 haftam felç oldu. Ben hep olumluydum iyi olacak diye teselli ediyodum kendimi ama maalesef bende işe yaramadı. Birde soyulmalardan oluşan 2 yeni lekem kaldı. Doktor güneş kremini ihmal etmişsindir diyor ama mümkün değil. 2 saatte bir yeniliyorum. 4-5 saatte birde yüzümü yıkayıp herşeyi sil baştansürüyorum. Sürdükten sonra yarım saat güneşe çıkmıyorum. Aşırı hassas davrandım bu konuda, keşke diyebileceğim hiç bir şey yok. Size tavsiyem leke derinliğini iyice incelesinler, kesin garanti derlerse yaptırın. Ama %90 derlerse inanmayın. Çünkü tedavi olumsuz sonuçlandığında siz o % 10 luk kısımda oluyorsunuz:)
Umarım kurtulursunuz, her cilt ve her lekede aynı sonucu vermesi beklenemez. Bizde işe yaramayan belki sizde yarar. Kesin bir şey söyleyenem. Ben yaptırdıktan sonra nehirnehir35 isimli arkadaşımızda yazmaya başladı. Tüm süreçleri paylaştık. İsterseniz en baştan okuyun.
canım geçmiş olsun ama merak ettim başka bir yere şöyle yazmışsınız perşembe günü yazınızdan alıntılar yaptım hepsini kopyalamadım( .... ünv ne gittim şuan bir tedaviye başladık 4. Günümdeyim lekeler açılmaya başladı....üniversitesinde şiddetle tavsiye ediyrum.) yazmışsınız.rica etsem buna açıklık getirir misiniz .İnanın yanlış anlamayınız ama anlamadım.teşekkürler...İkinizinde bütün yazılarını okudum. Anladımda elbette ama sizlerde biliyorsunuz cilt lekesini sorun haline getirmiş bir insan ne duysa denemek istiyor. Bütün yazıları okuduğum halde bir yerde daha canlı ve güzel bir cikdim oldu ama lekeler duruyor yazmışsınız. Bu daha canlı cilt kısmını bile dikkate almak istitor insan işte. Napcaksın umut fakirin ekmeği. Tamamen geçmese bile azalması benim için önemliydi tabi tekrar eski halini almışsa denemeye değmeyecektir. Ben daha önce 3 günde açtım tüm lekelerimi ama güneş kremi kullanmadığım için tekrar çılmıştı. İnsan bir sabah kalkıp hepsinin gittiğini gördüğünde kendini çok güzel hissediyor. Tekrar onun peşinden gitmek istiyorum ama boşuna sanırım çabalarım. Fazıl çik kremi kullanmıştım tüm o pis kokusuna rağmen. Seneye onu tekrar deneyip bu sefer güneş kremi ile destekliycem belki kurtulurum. Hepimize geçmişmolsun çok büyük umutlarla takip ettim süreçlerinizi. Çok teşekkür ediyorum.
Tamam teşekkürler sağ olunuz.anladım.şifalar olsun :)Aslında o heyecanla yağtığım bir açıklamaydı. Başlıktaki ilaçları kullanmaya başladım. Yüzümde açılma oldu. Henüz yeni başladım sizlerde aynı süreci yaşamışsınızdır sanırım. İşe yaramazsa 2250 lik tedaviye geçeriz demişti doktor. Aynı tantana yani. İlk lekeler açılmaya başlayınca heyecan yaptım farklı olarak gündüzleri tritone leke açıcı kullanıyorum. Fazıl çil kremi daha çok işe yaramıştı :)
Tamam teşekkürler sağ olunuz.anladım.şifalar olsun :)
Keşke o anlattığım günkü kadar cikdim iyi oksaydı. Şu an renk düzensizlikleri çıktı ortaya. İlacları günde 3 defa kullanırken sürekli soyuluyorsunuz ve cildiniz kızarıyor. İkinci uygulamada 10 gün ara verip 2 ye düşünce anlayabildim zaten. Doktorunuza gveniyosanız deneyin ama ben şahsım adına asla önermiyorum. Daha doğru bi yol yada uygulama bulursam mutlaka paylaşırım.İkinizinde bütün yazılarını okudum. Anladımda elbette ama sizlerde biliyorsunuz cilt lekesini sorun haline getirmiş bir insan ne duysa denemek istiyor. Bütün yazıları okuduğum halde bir yerde daha canlı ve güzel bir cikdim oldu ama lekeler duruyor yazmışsınız. Bu daha canlı cilt kısmını bile dikkate almak istitor insan işte. Napcaksın umut fakirin ekmeği. Tamamen geçmese bile azalması benim için önemliydi tabi tekrar eski halini almışsa denemeye değmeyecektir. Ben daha önce 3 günde açtım tüm lekelerimi ama güneş kremi kullanmadığım için tekrar çılmıştı. İnsan bir sabah kalkıp hepsinin gittiğini gördüğünde kendini çok güzel hissediyor. Tekrar onun peşinden gitmek istiyorum ama boşuna sanırım çabalarım. Fazıl çik kremi kullanmıştım tüm o pis kokusuna rağmen. Seneye onu tekrar deneyip bu sefer güneş kremi ile destekliycem belki kurtulurum. Hepimize geçmişmolsun çok büyük umutlarla takip ettim süreçlerinizi. Çok teşekkür ediyorum.
Canım tekrar teşekkürler.bu yazdıklarınız görüp yaptıran olursa şaşırırım...Keşke o anlattığım günkü kadar cikdim iyi oksaydı. Şu an renk düzensizlikleri çıktı ortaya. İlacları günde 3 defa kullanırken sürekli soyuluyorsunuz ve cildiniz kızarıyor. İkinci uygulamada 10 gün ara verip 2 ye düşünce anlayabildim zaten. Doktorunuza gveniyosanız deneyin ama ben şahsım adına asla önermiyorum. Daha doğru bi yol yada uygulama bulursam mutlaka paylaşırım.
Bugün sağ yanağımda bi iz oluştu, sinirden ölmek üzereyimCanım tekrar teşekkürler.bu yazdıklarınız görüp yaptıran olursa şaşırırım...
Canım ya geçmiş olsun.Yazık uzuldum.çok güzel yazmışsınız.anlayana diyeyim.yani dr.için diyorum.genelde para alınıp iş bitince yok olurlar.evet neden yaptırdınız diye düşünmeyin .sizi kobay yaptılar ondan.kendileri yaptırıp sayfa açıp bağıra bağıra yaptırmayın deselerdi işte bu gün siz yaptırmazdınız.ancak ben buraya doğruları yazınca bazıları tepki de verdi.kızdı.işte ben bunun için yazdım.istemiyorum.kimse mağdur olmasın.ama merak etmeyin geçecek...Bugün sağ yanağımda bi iz oluştu, sinirden ölmek üzereyim
Şehir dışında olduğum için dr lada görüşemiyorum. Biz nasıl kanıpta nasıl inanıpta yaptık bu işi aklım almıyor. Son pişmanlık fayda etmiyor tabi. Cuma günü randevu alıp gidicem. Gelişmeleri paylaşırım. Bugğn mail attım doktora foto yolladım. Altınada
Söylediğiniz herşeyi titizlikle yaptım, çok özen gösterdim ve koruyucumu sık sık yeniledim. Benden kaynaklı bir hata değil, cilt yapın uygun değil diyemezsiniz bunu bilerek hareket etmesi gereken sizsiniz. çünkü profosyonel olduğunuz için size geldim. Umarım bu açıklanabilir bir durumdur sizin açınızdan. Eğer değilse de çözüm üretmeniz gerektiğini hatırlatır iyi çalışmalar dilerim.