Lekeler, Çiller expiğment acnelyse lakosil karışım kullananlar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Insalah Allah daha buyuk dert vermesin. Aynen surekli kullaniyorum :)

Canım muhteşem görünüyosun :))
O kadar karamsar msj lar yazıyosun ki bende iyileşme yok sanıyodum. Yüzğn çok berrak görünüyo ve çok güzell :) bende iki gün kullandın ya hemen kızardı yüzüm ara verdim yine, foktorun dediği gibi gün aşırı devam edicem. Ben uygulamadan beri makyajsızım ki işede başladım. Ama kendimi kötü hissetmiyorum hiç. Bormalde makyajsız adım atamıyodum, sürekli solgun hasta gibiydi yüzüm.

Canım muhteşem görünüyosun :))
O kadar karamsar msj lar yazıyosun ki bende iyileşme yok sanıyodum. Yüzğn çok berrak görünüyo ve çok güzell :) bende iki gün kullandın ya hemen kızardı yüzüm ara verdim yine, foktorun dediği gibi gün aşırı devam edicem. Ben uygulamadan beri makyajsızım ki işede başladım. Ama kendimi kötü hissetmiyorum hiç. Bormalde makyajsız adım atamıyodum, sürekli solgun hasta gibiydi yüzüm.
Gunaydin canim cok sagol ama suan gecti sivilceler ozaman oyle biraz psikolojim bozulmustu :) ayni canim ayni bende cikamiyodum makyajsiz cansiz renksiz bi yuzum vardi bende yaklasik 3 haftadir makyaj yapmiyorum. Kizarikliga da yapicak bisey yok artik buna da sukur :oops:

Gunaydin canim cok sagol ama suan gecti sivilceler ozaman oyle biraz psikolojim bozulmustu :) ayni canim ayni bende cikamiyodum makyajsiz cansiz renksiz bi yuzum vardi bende yaklasik 3 haftadir makyaj yapmiyorum. Kizarikliga da yapicak bisey yok artik buna da sukur :oops:
Benim kızarıklık bugün gitti tamamen ama lekeler görünür oldu:KK43: cansız mat cildim geri geldi resmen :KK43:
Çok üzüldüm tabi nerdeyse ağlıycaktım, dike kolay haftalardır uğraşıyorum. Bütün hayatımı işimi bile etkiledi. Sabır sabırsa sonuç olumlu değil :KK43: doktorumu aradım normalde 13 ünde rabindevu almam lazımdı ikinci uygulama için ama 14 ünde abimin düğünü var 17 sine erteledik. Doktorum endişe edilecek bişey olmadığını, istersem kontrole bugün gelmemi söyledi ama çok işim var ve şehir dışına çıkıcam düğün için :KK43:
Normal seyrinde devam ediyormuş, ikinci uygulama sonrasında cilt daha berrak bi görüntüye kavuşur dedi. Olumsuzluklarla kendini üzme mutlaka çok daha iyi olacak dedi. Doktorumun psikolojik desteği sonrası daha iyi hissediyorum tabi ama tedaviyi yarıda bırakanları da anlıyorum artık. Yüzümü böyle görünce kremleri sürmek bile içimden gelmiyo :KK43:
Sabretmem gereken 1 ayım daha varmış onu anladım bugün.
Tedaviye başlayacak arkadaşlarada fikir olsun, minumum 2 - maximum

Benim kızarıklık bugün gitti tamamen ama lekeler görünür oldu:KK43: cansız mat cildim geri geldi resmen :KK43:
Çok üzüldüm tabi nerdeyse ağlıycaktım, dike kolay haftalardır uğraşıyorum. Bütün hayatımı işimi bile etkiledi. Sabır sabırsa sonuç olumlu değil :KK43: doktorumu aradım normalde 13 ünde rabindevu almam lazımdı ikinci uygulama için ama 14 ünde abimin düğünü var 17 sine erteledik. Doktorum endişe edilecek bişey olmadığını, istersem kontrole bugün gelmemi söyledi ama çok işim var ve şehir dışına çıkıcam düğün için :KK43:
Normal seyrinde devam ediyormuş, ikinci uygulama sonrasında cilt daha berrak bi görüntüye kavuşur dedi. Olumsuzluklarla kendini üzme mutlaka çok daha iyi olacak dedi. Doktorumun psikolojik desteği sonrası daha iyi hissediyorum tabi ama tedaviyi yarıda bırakanları da anlıyorum artık. Yüzümü böyle görünce kremleri sürmek bile içimden gelmiyo :KK43:
Sabretmem gereken 1 ayım daha varmış onu anladım bugün.
Tedaviye başlayacak arkadaşlarada fikir olsun,
Minumum 2- maximum 3 ay. Destekleme sürexi ile birlikte 6 ay.
Bunu göze alamayan arkadaşlar hiç başlamasınlar. Zaten doktorlar da en başonda devam ve destek sürecinin önemini vurguluyorlar.

Canım ya :KK43:( benim hala kızarıklık gecmedi ama burnum ustundekı lekelerde bellı olmaya basladı. Üzülme sakın devam kremını de bırakma bence sakın ara verme sureklı sür.benım cildim hala soyuluyor. Ve kremı surdukce kızarıyor.Yanaklarımda cok leke yok fakat burnumun üstü cenemde ve dudak üstünde bıraz var. Bende arıycam doktoru ay sonu bende gidiyorum. Yapsın geri kalanı. Bilmiyorum nolcak ya paramız çöpe gitmesinde :KK43: ıkınci maskeden sonra tekrar kırmızı dolaşıcaz:KK12: sakın bırakma devam kremını bence o konuda çok fazla dınleme.

Canım ya :KK43:( benim hala kızarıklık gecmedi ama burnum ustundekı lekelerde bellı olmaya basladı. Üzülme sakın devam kremını de bırakma bence sakın ara verme sureklı sür.benım cildim hala soyuluyor. Ve kremı surdukce kızarıyor.Yanaklarımda cok leke yok fakat burnumun üstü cenemde ve dudak üstünde bıraz var. Bende arıycam doktoru ay sonu bende gidiyorum. Yapsın geri kalanı. Bilmiyorum nolcak ya paramız çöpe gitmesinde :KK43: ıkınci maskeden sonra tekrar kırmızı dolaşıcaz:KK12: sakın bırakma devam kremını bence o konuda çok fazla dınleme.[/QUOTE

Canım iki gün üst üste sürünce tahriş oluyo, kabuk bağlıyo leke kalıyo vs vs. Cildim çok hassas o yüzden bir gün sabah öğle akşam kullanıyorum bir gün dinlendiriyorum.inatla devam edicem tabi, iyi olmak zorunda başka çare yokk:)
Paradanda geçtim ya lanet olsun, yeterki umudumuz kırılmasın :KK43:

kızlar moral bozmak yok.durun bakalım.leke öyle çabuk geçmez ama stres sakın yapmayın.iyileşme sürecini uzatırsınız.inanın.zaten size bir seansta biter dememişler ki.2.si var bekleyin bakalım .ama asla ihmal etmeyin kremleri.ben dualarımla yanınızdayım ...

Kizlaar mrbb bugun maskenin geri kalanini yaptirdim. Cosmelan devam kremini kullandikca yuzumuzun kizarikligi devam ediyormus. Kullanmayi bitirince kizariklik geciriyormus.aksam 8 de yikayacagim yuzumu optum sizleri

Kizlaar mrbb bugun maskenin geri kalanini yaptirdim. Cosmelan devam kremini kullandikca yuzumuzun kizarikligi devam ediyormus. Kullanmayi bitirince kizariklik geciriyormus.aksam 8 de yikayacagim yuzumu optum sizleri
Selam canım, nasılsın?
Bende bugün geldim bekliyorum ikinci uygulama için:) yine soyulmalar oldu mu? Süreç nasıl gidiyor?

Canimm iyiyim sen nasilsin ? :) bu sefer alnima maske surmedi. Kizardi yuzum ama ilki gibi soyulmadi suan.ama yuzumde bomba patlamis gibi kipkirmizi. Ben yine de gezmemden geri kalmadim:) alistim kirmizi kirmizi dolasmaya

Canimm iyiyim sen nasilsin ? :) bu sefer alnima maske surmedi. Kizardi yuzum ama ilki gibi soyulmadi suan.ama yuzumde bomba patlamis gibi kipkirmizi. Ben yine de gezmemden geri kalmadim:) alistim kirmizi kirmizi dolasmaya
Bende iyiyim canım teşekkür ederim. Benimde sadece alnıma ve yanaklarıma sürdü bu aefer. Kızardım her zaman ki gibi. Bende aldırmıyorum artık, alıştım heralde her yere gidiyorum :)
10 gün cosmelan2 ye ara ver dedi. Sonrasında kullanmaya başlıycam. Geçmiş olsun :)

Bısey dıycem benım burnumun ustunde ıkı tane leke olusmus bugun fark ettım kocaman :KK43: lekeler azaldi ama tamamen gecmedi canim bu yontemde fıs cıktı bana göre pekte umutlu degılım ilk maske yapıldıgında asıtı soyulma olmustu bunda hiç olmadı.

Bısey dıycem benım burnumun ustunde ıkı tane leke olusmus bugun fark ettım kocaman :KK43: lekeler azaldi ama tamamen gecmedi canim bu yontemde fıs cıktı bana göre pekte umutlu degılım ilk maske yapıldıgında asıtı soyulma olmustu bunda hiç olmadı.
Valla bende senden farksız değilim aslında. Aşırı soyulma olmadı, ayrıca lekelerimde hala var.? Bugün ki aklım olsa girermiydim bu zahmete bilmiyorum. Önümüzde hala 3 ay gibi bi süreç var. Ve doktor daha önce yaptıranların 2. Yılda tekrarladığını söyledi. Bunca zahmetli ve uzun bi süreç geçirip , tekrar başlamak ürkütücü aslında. Yapacağımız tek şey cildimize artık iyi bakmak... Şahsen ben bi daha yaptırmam. Faydası oldu tabiki, ama henüz çok kararsızım. 15 gün daha bekleyelim. Sabredelim, yapacak bişey yok canım :KK43:

Kızlar cosmelanın dezavantajlarina bakarsanız netten, gecici bi çözüm diye dermatologlarin sayfalarında yazıyo...hatta hastalara devam kremini ömür boyu kullanirsaniz tekrar yaptırmaniza gerek yok diyo cogu dermatolog...devam kremi 750 tl..e tabi para kazanacaklar bi şekilde...devam kremi işe yarasa gam yemicem..maksat soymaksa gidin alın tretin veya acnelyse her gece kullanin az az ...bu kremlerin ikisi de retinol yani a vitamini icerikli kremler.. hem de 20 milyon gibi cuzi fiyatlari var...zira cosmelanin soymaktan baska biseye yaradigini sanmiyorum...onu da belli sureden sonra tam yapamiyo cunkü bekledikce maskenin aktifligi azaliyo...ondan dolayi yuzunuz ikinci kez cok soyulmadi...

Bu cosmelan kimlerde ise yariyo biliyomusunuz lekeleri yuzeysel olanlarda...bence sizin de lekeler cok yuzeysel degil... leke derinligi ölcümü yaptirip alternatif yollara bakın derim...tabi biraz cildiniz dinlendikten sonra ....

Benim anlamadigim sey bu doktorlar bu hastalarin leke derinligini olcup neden hangi maskenin daha uygun oldugunu soylemezler...gerci cevabi da var...cosmelanla lekesi gecmeyen hastaya dermamelan yapacaklar cunku...2.5 milyardan sonra bi de 3.5 kazanacaklar...yazık hastalara umutlara...allah kimseyi acgözlü doktorlarin eline düsürmesin...

Kızlar cosmelanın dezavantajlarina bakarsanız netten, gecici bi çözüm diye dermatologlarin sayfalarında yazıyo...hatta hastalara devam kremini ömür boyu kullanirsaniz tekrar yaptırmaniza gerek yok diyo cogu dermatolog...devam kremi 750 tl..e tabi para kazanacaklar bi şekilde...devam kremi işe yarasa gam yemicem..maksat soymaksa gidin alın tretin veya acnelyse her gece kullanin az az ...bu kremlerin ikisi de retinol yani a vitamini icerikli kremler.. hem de 20 milyon gibi cuzi fiyatlari var...zira cosmelanin soymaktan baska biseye yaradigini sanmiyorum...onu da belli sureden sonra tam yapamiyo cunkü bekledikce maskenin aktifligi azaliyo...ondan dolayi yuzunuz ikinci kez cok soyulmadi...

Bu cosmelan kimlerde ise yariyo biliyomusunuz lekeleri yuzeysel olanlarda...bence sizin de lekeler cok yuzeysel degil... leke derinligi ölcümü yaptirip alternatif yollara bakın derim...tabi biraz cildiniz dinlendikten sonra ....

Benim anlamadigim sey bu doktorlar bu hastalarin leke derinligini olcup neden hangi maskenin daha uygun oldugunu soylemezler...gerci cevabi da var...cosmelanla lekesi gecmeyen hastaya dermamelan yapacaklar cunku...2.5 milyardan sonra bi de 3.5 kazanacaklar...yazık hastalara umutlara...allah kimseyi acgözlü doktorlarin eline düsürmesin...
Canım haklısınız ama siz bunları keşke daha önceden yazsaydınız da yapmadan önce kızlar bilgi sahibi olsaydı.ben açtığım sayfada zaten yazıyorum ama yaptırmadığım için yapan kadar bilgi sahibi olamam.ben yaptıklarımı ve etrafta yaptırdıklarımı faydalı olunca yazıyorum.işte sebep bu verilen paraya yazık olmasın diye...

Merhaba, bilgi için teşekkür ederiz, lakin geç bir bilgi oldu. Burada nehirnehir arkadaşımda bende süreci paylaşıyoruz herşeyiyle ki yaptıracak arkadaşlara rehber olabilsin diye. Ben yinede pişman değilim, bir miktarda olsa iyileşme var. Sadece süreç ve iyileşme oranı eşdeğer değil :) 3 ay sonra göreceğiz ne denli işe yaradığını.

Canım haklısınız ama siz bunları keşke daha önceden yazsaydınız da yapmadan önce kızlar bilgi sahibi olsaydı.ben açtığım sayfada zaten yazıyorum ama yaptırmadığım için yapan kadar bilgi sahibi olamam.ben yaptıklarımı ve etrafta yaptırdıklarımı faydalı olunca yazıyorum.işte sebep bu verilen paraya yazık olmasın diye...
Merhaba canımm, teşekkür ederizz, ben diğer sayfanıda takip ediyorum. Biliyorum bu konuda ne kadar hassas davrandığını. :))

Merhaba canımm, teşekkür ederizz, ben diğer sayfanıda takip ediyorum. Biliyorum bu konuda ne kadar hassas davrandığını. :))
Teşekkürler sayfa açma amacım boşa verilen paralar,verilen zaman,çekilen acılar.ve beklenen umutlar.yazık oluyor.ben yapıyorum paylaşıyorum,ama bazı şeyler kişiden kişiye göre değişiyor.krem maske gibi ama işlemler genelde aynı sonucu veriyor.hata payı %10 diyorum.takip için de teşekkürler.inanılmaz hassasım...

Blue ben kizlarin ozeline yazdim zaten...ama o zaman yaptirmislardi bile...ayrica cosmelandan sonuc alamyan insanlarin oldugu googleda arastirinca cikiyo...hatta kadinlar kulubunde de bikac baslik var bununla alakali...

Blue ben kizlarin ozeline yazdim zaten...ama o zaman yaptirmislardi bile...ayrica cosmelandan sonuc alamyan insanlarin oldugu googleda arastirinca cikiyo...hatta kadinlar kulubunde de bikac baslik var bununla alakali...
Canım kızlar da geç oldu yazdınız deyince öyle anladım.olabilir evet yaptırdıktan sonra yazdıysanız haklısınız.Yine de yazdınız ya teşekkürler.evet memnun olmayan var ama memnunum diyen de var.yakınımda yaptıran yoktu ki bileyim.son yorumlar çok önemli oluyor.ben yakınen birebir güvendiğim kişilerin sonuçlarına daha inanıyorum. sakın yanlış anlama ama özelden sonra buraya da yazsaydınız sadece bu sayfadaki kızlar değil bütün bakan kişiler görürdü diye düşünüyorum.bilmem belki de ben yanlış düşünüyorum..

Son düzenleme:
X