Lekeler, Çiller expiğment acnelyse lakosil karışım kullananlar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben aynı merkezde bu işlemi yaptıran bir arkadasla konuştum. İlk 1 hafta pişman oldugunu ve küfürler ettiğini söyledi merkeze. neler neler anlattı ama bir hafta sonra cildim iyice düzelmeye lekeler kaybolmaya ve yüzünün parladığını söyledi şuan 1 ay oldu sanırım ona ve çok memnun devam kremini hayatına soktugunu ve sürekli kullanacağını söyledi. maharet bu kremde asıl diyor. artık makyaj yapmadıgını yüzünün çok güzel oldugunu söylüyor. beni aradı ve bana çok destek oldu çok sağolsun konuşuyoruz hep . beni tekrar umutlandırdı resimlerimi gönderdiğim çok güzel olacak diyor bakalım.
ben devam kıremını bırakıcam domates gibi şiş ve kırmızı suratla geziyorum halada kızarıklık gecmıyo

kac gün oldu sen maskayle devam kıremını kullanalı

Benim bugün 13, gün işlemden 3 gün sonra başladım devam kremine günde 3 kere çok az sürüyorum. geceleri biraz daha yoğun lekelerin üzerine sürüyrum. benimde hala soyulma devam ediyor. çok gerginlik var nemlendirici sürmeden duramıyorum. lekelerin çoğu gitti ama duranlar var hala 20. gün kontrole gel dedi kalanlarda devam kremiyle gidicek gibi değil sanki sen gel ne gerekiyorsa yaparız. daha 1 kuruş vermem. çoğu merkez bu işlemi lazerle destekliyor. bende vital k 'yı almaık istemiyorum çok pahalı henüz işe yarayıp yaramadıgıda belli değil. ama uumtsuz değilim onun yerine bende bugün eczaneden onarıcı bir krem bakıcam. dün yaptırdığım yerle görüştüm illa vital k kullanmalısın diyor başka bşy olmaz diyor artık kremi satmak için mi bilmiyorum . sizin bildiğiniz var mı vital k yerine .

ben devam kıremını bırakıcam domates gibi şiş ve kırmızı suratla geziyorum halada kızarıklık gecmıyo

canım sakın bırakma çok azda olsa sürmeye devam et o kadar emek boşa gitmesin yoksa daha kötüleri gelir lekelerin bütün doktorlar bu şekilde öneriyor ben çalışıyorum suratım hala düzelmedi çenemde uçuklar çatlaklar oldu oralara sürmüyorum lekeli bölgelere uyguluyorum. sende devam et bence.

Benim bugün 13, gün işlemden 3 gün sonra başladım devam kremine günde 3 kere çok az sürüyorum. geceleri biraz daha yoğun lekelerin üzerine sürüyrum. benimde hala soyulma devam ediyor. çok gerginlik var nemlendirici sürmeden duramıyorum. lekelerin çoğu gitti ama duranlar var hala 20. gün kontrole gel dedi kalanlarda devam kremiyle gidicek gibi değil sanki sen gel ne gerekiyorsa yaparız. daha 1 kuruş vermem. çoğu merkez bu işlemi lazerle destekliyor. bende vital k 'yı almaık istemiyorum çok pahalı henüz işe yarayıp yaramadıgıda belli değil. ama uumtsuz değilim onun yerine bende bugün eczaneden onarıcı bir krem bakıcam. dün yaptırdığım yerle görüştüm illa vital k kullanmalısın diyor başka bşy olmaz diyor artık kremi satmak için mi bilmiyorum . sizin bildiğiniz var mı vital k yerine .
bana da al dediler ama param yok dedim bepantol kullan onarıcı dedi bende bepantol kullanıyorum

canım sakın bırakma çok azda olsa sürmeye devam et o kadar emek boşa gitmesin yoksa daha kötüleri gelir lekelerin bütün doktorlar bu şekilde öneriyor ben çalışıyorum suratım hala düzelmedi çenemde uçuklar çatlaklar oldu oralara sürmüyorum lekeli bölgelere uyguluyorum. sende devam et bence.
benim göz altlarım elmecık kemıklerde lekeler cok yogundu oralara devam kıremı surdukce catlak oluyo canım acıyo onun icin sürmüyorum artık

benim göz altlarım elmecık kemıklerde lekeler cok yogundu oralara devam kıremı surdukce catlak oluyo canım acıyo onun icin sürmüyorum artık

Ama en azından kremlerin bitene kadar kullan benim lekelerim çoğu gitti çok az sürmeye devam ediyorum . çünkü gerçekten o devam kremide işe arıyor sürdüğüm yerdeki lekeler de gitti o kremdede maharet var.

evet arkadaslar eskı resimlerinizi ve yenileri yollarsanız sevinirim en azından görmüş oluruz ben bıraktm devam kremını cunku cok kızrym yanmıs gibi canım yanıyo korkuym artk surmeye

evet arkadaslar eskı resimlerinizi ve yenileri yollarsanız sevinirim en azından görmüş oluruz ben bıraktm devam kremını cunku cok kızrym yanmıs gibi canım yanıyo korkuym artk surmeye
Eger yüzün çok tahriş olup derin çok inceldiyse bikaç gün ara ver ve k vitali cildine uygula kızarıklık gecince azar azar cosmelandan sur

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    37 KB · Görüntüleme: 160
kızlar yaptırmadan önce merkezde resim çekmişlerdi hafta sonu gidicem alırım atarım size yeni resimde işyerinnden giriyorum en kısa zamanda mutlaka yükleyeceğim. bnm şikayetim siyah noktolar oluştu ve gözenekler oluştu bunuda kontorole gidince söyleyeceğim.

kızlar yaptırmadan önce merkezde resim çekmişlerdi hafta sonu gidicem alırım atarım size yeni resimde işyerinnden giriyorum en kısa zamanda mutlaka yükleyeceğim. bnm şikayetim siyah noktolar oluştu ve gözenekler oluştu bunuda kontorole gidince söyleyeceğim.
evet bendede sanki gözenekler olustu boyle sankı pudra kullananların cildiğibi sanki

yine aynı işlemi yapan bir arkadasla konuştum canım bnmde oldu ama sonra geçti dedi. çünkü şuan da gözenekler hala açık zamanla geçicek dedi.

balamm ve nehirnehir35 canım nerelerdesiniz.merak ediyorum ...
Selam Can'ım, ben bıraktım devam kremini. Sadece geceleri k vital gündüzleri koruyucu kullanıyorum. Dr gel başka bi uygulamayla destekleyelim dedi ama gitmedim. Gitmeyide düşünmüyorum :KK43: cosmelan kesin çözüm dediği için ben yaptırdım çünkü dr uma gerçekten çok güveniyordum... her anlamda çok üzdü ve yordu beni bu süreç. Bir daha asla boyle bir işlem yaptırmıycam. Vitamin kullanıcam bundan sonra sadece.

X