Lekeler, Çiller expiğment acnelyse lakosil karışım kullananlar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Garanti veripde eğer sonuç alamadıysanız paranızı geri isteyin arkadaslar. vermek zorundalar ben 5000 tl verdim. ve bana da garanti verdi eğer işe yaramazsa başlarına yıkarım merkezlerini sizde isteyin şikayet ederim vs diyin az para değil. bnm bugün 9. gün lekelerimde hafifleme oldu ama hala duranlar var göz altlarım koyu kahve rengi diğer yerler beyaz devam kremini kullanıyorum . demekki her lekeye uygun değil ama ben anladım ki bu şekilde gezmezse lekeler hiçbir şekilde geçmez çünkü bildiğin yüz değiştirdim yahu bu nasıl bir deri değişikliği. çenemde dudak çevremde uçuklar çıktı hala geriliyor derim lekelrin geçmesi 15 gün ile 1 ay sürer dedi beklemedeyim ama işe yarayan çok kişi var birebir ulaşıp telefonda ilede görüştüm umudumu kaybetmiyorum. ama çok zor bir süreç yaptırmak denemek isteyen bunu göz önünde bulundursun.

Garanti veripde eğer sonuç alamadıysanız paranızı geri isteyin arkadaslar. vermek zorundalar ben 5000 tl verdim. ve bana da garanti verdi eğer işe yaramazsa başlarına yıkarım merkezlerini sizde isteyin şikayet ederim vs diyin az para değil. bnm bugün 9. gün lekelerimde hafifleme oldu ama hala duranlar var göz altlarım koyu kahve rengi diğer yerler beyaz devam kremini kullanıyorum . demekki her lekeye uygun değil ama ben anladım ki bu şekilde gezmezse lekeler hiçbir şekilde geçmez çünkü bildiğin yüz değiştirdim yahu bu nasıl bir deri değişikliği. çenemde dudak çevremde uçuklar çıktı hala geriliyor derim lekelrin geçmesi 15 gün ile 1 ay sürer dedi beklemedeyim ama işe yarayan çok kişi var birebir ulaşıp telefonda ilede görüştüm umudumu kaybetmiyorum. ama çok zor bir süreç yaptırmak denemek isteyen bunu göz önünde bulundursun.
Ben yaptırmadan önce doktorumla görüştüğümde eger iyileşme olmazsa parayı geri veremeyceklerini ürünün piyasa degerinin yüksek oldugunu soyledı ben 2250 tl ye yaptırmıstım. Yüzüm eski haline göre daha iyi durumda fakat lekeler kozarıklık gecince geri geldi. Derin lelekelere etki etmiyormus bu maske benimde yüzüm cok kötü soyuldu bepantol sürebılırsın tahriş olan bölgelere. İnşalah gecer lekelerin ben kendimden umutsuzum

Tahris olan yerlere bepantol de surebilirsin iyi gelir ama kesinlikle makyaj yapma ldevam kremini lekelerin oldugu bolgelere sur canim
makyajla aram yok zaten ama yuzum cok gergın kızarık kuru guneste kavrulmus gibi devam kreminide bıarktım ıyıce derimi soydu her seferde soyarsa boyle damarlar cıkacak meydana

bende aynıyım canım ama bence bizim lekeler yüzeysel değil yuzeysel olanlar gecti fakat dipden gelenler var bunlarda soymakla olmaz bunlar karacıgerden geliyor bildgm kadaryla

Mrb. Simdi cildin yeni soyuldugu icin kizariklik devam eder daha sonra devam kremini kullaninca kizarmiyor yuz ama ilk 1,5 ay kizariklik devam ediyor. Ben suan devam kremini sabah ve aksam suruyorum gun icinde kizarmiyor hatta soyulmalar da gecti
ben cesaret edipde daha kullananmam devam kremini

parayı geri almak istesek yada alsak ne olacak? Burada şahsım adına konuşmam gerekirse derdim ödediğim para dan ziyada bu kadar umut bağlayıp boşa çıktığında ki mutsuzluğum ve hayal kırıklığı... Tüm zahmetine değecek diye katlandık ama olmadı maalesef... Umarım sizin için sonuçlar daha mutluluk verici olur.

ben dün yaptırdığım yer ile görüştüm. geçmeyen lekeli bölgelerine devam kremini bol sür maske gibi dedi geceden sabaha kadar . dün gece sürdüm ve şimdi oralar kahve rengi oldu sanki soyulacak gibi . bazı yerlerin geçmediğini söyledim 10 gün sonra kontrole gel dedi eğer geçmezse ne gerekiyorsa yaparız dedi. Bakalım ya geçirecek yada paramı geri verecek ben umudumu kaybetmedim inşallah geçicek.

ben dün yaptırdığım yer ile görüştüm. geçmeyen lekeli bölgelerine devam kremini bol sür maske gibi dedi geceden sabaha kadar . dün gece sürdüm ve şimdi oralar kahve rengi oldu sanki soyulacak gibi . bazı yerlerin geçmediğini söyledim 10 gün sonra kontrole gel dedi eğer geçmezse ne gerekiyorsa yaparız dedi. Bakalım ya geçirecek yada paramı geri verecek ben umudumu kaybetmedim inşallah geçicek.
benim gecti sayılır hafiften gözüme batan yerlere devam kıremını sürdüm soyulunca sankınlekeler duruyo gibi geliyo elmacık kemiklerimde ama soyulma bitince sankı daha güzel görünüyo bugun tekrar devam kıremını elmacık kemıklerime sürdüm sabah oralar yıne kararıp dokulecek simdiden ates basmış yuzumu

benim gecti sayılır hafiften gözüme batan yerlere devam kıremını sürdüm soyulunca sankınlekeler duruyo gibi geliyo elmacık kemiklerimde ama soyulma bitince sankı daha güzel görünüyo bugun tekrar devam kıremını elmacık kemıklerime sürdüm sabah oralar yıne kararıp dokulecek simdiden ates basmış yuzumu

Senin ne kadar oldu yaptıralı bu işlemi ve nerde yaptırdın acaba .

Ya en pahalı ben mi yaptrdım benim ki floryada bir merkez . iki tip var dedi. 10 yıldan önce ve 10 yılı aşmış lekeler için dedi. benim çocukluğumdan beri var lekelerim. ikincisini yapıcaz dedi 5000 tlye yaptırdım. bugün daha iyi hatta çoğu gitti lekelerimin işe yarıyor gerçekten :confused:. bi kaç hafta sonra daha iyi olacak eminim. devam kreminin kullanıyorum . factor k kremim bitti aradım sordum 384 tl diyor çok pahalı . devam kremim daha var.

benim bugün 12. gün hala soyulmalar var devam kremini sürdükçe soyuluyor hatta. ne zaman biticek

Ya en pahalı ben mi yaptrdım benim ki floryada bir merkez . iki tip var dedi. 10 yıldan önce ve 10 yılı aşmış lekeler için dedi. benim çocukluğumdan beri var lekelerim. ikincisini yapıcaz dedi 5000 tlye yaptırdım. bugün daha iyi hatta çoğu gitti lekelerimin işe yarıyor gerçekten :confused:. bi kaç hafta sonra daha iyi olacak eminim. devam kreminin kullanıyorum . factor k kremim bitti aradım sordum 384 tl diyor çok pahalı . devam kremim daha var.
faktor k yerine ben bepentol cilt bakım kremını kullanıyorum

Ben aynı merkezde bu işlemi yaptıran bir arkadasla konuştum. İlk 1 hafta pişman oldugunu ve küfürler ettiğini söyledi merkeze. neler neler anlattı ama bir hafta sonra cildim iyice düzelmeye lekeler kaybolmaya ve yüzünün parladığını söyledi şuan 1 ay oldu sanırım ona ve çok memnun devam kremini hayatına soktugunu ve sürekli kullanacağını söyledi. maharet bu kremde asıl diyor. artık makyaj yapmadıgını yüzünün çok güzel oldugunu söylüyor. beni aradı ve bana çok destek oldu çok sağolsun konuşuyoruz hep . beni tekrar umutlandırdı resimlerimi gönderdiğim çok güzel olacak diyor bakalım.

X