Lekeler, Çiller expiğment acnelyse lakosil karışım kullananlar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Canım ya geçmiş olsun.Yazık uzuldum.çok güzel yazmışsınız.anlayana diyeyim.yani dr.için diyorum.genelde para alınıp iş bitince yok olurlar.evet neden yaptırdınız diye düşünmeyin .sizi kobay yaptılar ondan.kendileri yaptırıp sayfa açıp bağıra bağıra yaptırmayın deselerdi işte bu gün siz yaptırmazdınız.ancak ben buraya doğruları yazınca bazıları tepki de verdi.kızdı.işte ben bunun için yazdım.istemiyorum.kimse mağdur olmasın.ama merak etmeyin geçecek...
Cuma güdip görüşücem dr la ama içimi rahatlatacsk bi öneri sunmazsa yeni bir dr arayışına gireceğim. Yüzümde renk düzensizlikleri ve bir kaç leke oluştu. Başlamadan önce daha iyi durumdaydım:KK43: birde sivilceler bastı delirmek üzereyim :KK43:

Cuma güdip görüşücem dr la ama içimi rahatlatacsk bi öneri sunmazsa yeni bir dr arayışına gireceğim. Yüzümde renk düzensizlikleri ve bir kaç leke oluştu. Başlamadan önce daha iyi durumdaydım:KK43: birde sivilceler bastı delirmek üzereyim :KK43:
Canım geçmiş olsun inanın üzülüyorum.ne yapayım diye devamlı arayıştayım.ama sakın soyma işlemi yaptırmayın.sivilceler geçer normal çok sıkıldınız moral sıfır çıkması daha iyi .içe atılmıyor dışa vuruyor.buna sevinin ama el sürmeyin.araştırmaya devam ediyorum .ama size önerilerim olan cildiniz kalınlaştıracak kremlere bir bakın canım bu arada.

merhabalar bnde floryada neslim güngene yaptırdım çocukluğumdan beri çilliyim. hatta çocukluk hayalimdi bunlardan kurtulmak bana da garanti verdiler 3 haftalık süreç dediler ben 5000 tlye yaptırdım çok pahalı ama evet paraya kıydım çünkü kendimi çilsiz çok merak ediyorum. bir maske yapıldı 10 saat sonra eve gelip yıkadım ve suratım tüp patlamış gibi oldu 2 gün işe gidemedim ilk 1 hafta soyulma oluyor ve kızarıklık yanma da tabi. bnm tavsiyem izinli oldugunuz dönemde 2 hafta işe gitmeyeceğiniz dönemde yaptırın evde olanlar için sorun olmaz ama çalışanlar için bence büyük sıkıntı. şuan biraz gitti lekelerim devam kremleri kullanıyorum 3 hafta sonunda ne olacak merak ediyorum şuan 5. gündeyim. inşallah geçer çünkü garanti verdi

merhabalar bnde floryada neslim güngene yaptırdım çocukluğumdan beri çilliyim. hatta çocukluk hayalimdi bunlardan kurtulmak bana da garanti verdiler 3 haftalık süreç dediler ben 5000 tlye yaptırdım çok pahalı ama evet paraya kıydım çünkü kendimi çilsiz çok merak ediyorum. bir maske yapıldı 10 saat sonra eve gelip yıkadım ve suratım tüp patlamış gibi oldu 2 gün işe gidemedim ilk 1 hafta soyulma oluyor ve kızarıklık yanma da tabi. bnm tavsiyem izinli oldugunuz dönemde 2 hafta işe gitmeyeceğiniz dönemde yaptırın evde olanlar için sorun olmaz ama çalışanlar için bence büyük sıkıntı. şuan biraz gitti lekelerim devam kremleri kullanıyorum 3 hafta sonunda ne olacak merak ediyorum şuan 5. gündeyim. inşallah geçer çünkü garanti verdi
Merhaba yazınız için teşekkürler.ancak siz buraya yazdınız yanlış anlamayın ama sayfaları okudunuz mu acaba.sanırım okumadınız.yazmanıza bir şey demeyeceğim sakın kızmayınız evde olanlar yaptırsın nasıl diyebilyorsunuz.daha siz sonuç almadınız ki.bir kaç sayfa geriye gidiniz lütfen okuyunuz.çok rica edeceğim.İnşALLAH sizin ki geçer ama lütfen hiç bir yere işleminiz tamamen bitmeden tavsiye etmeyiniz.işte böyle olunca herkes yapmaya kalkıyor ve sonuç hüsran...

evde oturanlar için derken soyulmalar varken rahat ederler anlamında . zaten henüz tavsiye etmedim. etmek isteseydim bariz TAVSİYE EDERİM yazardım.

evde oturanlar için derken soyulmalar varken rahat ederler anlamında . zaten henüz tavsiye etmedim. etmek isteseydim bariz TAVSİYE EDERİM yazardım.
Anladım da siz bunu yazdınız diye demek isstedim kızmayın diye de belirttim. yazınızdan kopyalıyorum....bnm tavsiyem izinli oldugunuz dönemde 2 hafta işe gitmeyeceğiniz dönemde yaptırın vs .yazmışsınız.

şuanda benim 5, gün ve 3 hafta sonunda tamamlanılcak tedavi eğer memnun kalırsam burada herkese tavsiye ederim ama şuanda çok erken ben da daha anlamadım ne olacağını cumartesi kontrole gitmeyi düşünüyorum bildiğim tek şey çok zor bir süreç.

şuanda benim 5, gün ve 3 hafta sonunda tamamlanılcak tedavi eğer memnun kalırsam burada herkese tavsiye ederim ama şuanda çok erken ben da daha anlamadım ne olacağını cumartesi kontrole gitmeyi düşünüyorum bildiğim tek şey çok zor bir süreç.
Şifalar olsun.bir hatırlatma yapayım.biliyorsunuzdur ama yine de yazayım.EVDE DAHİ 50 FAKTÖR GÜNEŞ KORUMA KULLANINIZ...

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Umarım güzel sonuçlar alabilirsiniz. Bende garantili diye yaptırdım ama dr'a ulaşamıyorum bile :KK43:

Canım .çok güzel anlattınız.haklısınız ama yineliyorum.memnunum diyen dürüst mü.İşinizde kolaylıklar ve başarılar. Güneş koruyucuyu mutlaka 50 faktör evde dahil sürün.ihmal etmeyin.Daima yanınızdayım.lütfen bir şeye karar vermeden bana danışın ben sizin yerinize araştırayım.Gerçi insanlar hiç dürüst değil ama.yani kendilerine oldu başkası da olsun mantığı var.yazık diyorum.sizleri de balamm ve nehirnehir35 dürüst yazılarınız için tekrar tebrik ederim.inanın geçecek lekeler.
slm bluegre sende yaptırdınmı cosmelan

Canım bunu bana doktor verdi . Zaten şöyle bi durum var 50 veya 30 faktorlu krem aynı sure etki ediyormuş. Para almadı bundan. Kıvamı koyu yüzünde hala kızarıklık var mı :KK43: benim kırmızı ve yanagımda sivilceler cıktı :KK43:((
nehir nehir cosmelan sonrası lekelerin ne durumda

slm bluegre sende yaptırdınmı cosmelan
Canım .Sayfaları tamamını okuyun bence .Burası günlük gibi.kızlar neredeyse feda etti kendilerini.Kimse yaptırmayın demedi.ben de yaptırmadığım için bilgi veremedim.yanıltmamak için.Onlara devamlı dua ediyorum kurtulsunlar diye.Çok iyi kızlar canım onları çok seviyorum :)
ASLA YAPTIRMADIM VE KİMSEYE DE TAVSİYE ETMEDİĞİMİ BURAYA DA KENDİ AÇTIĞIM SAYFAYA DA DEFALARCA YAZDIM.ANCAK NEDENSE HALA YAPTIRAN VAR ANLAYAMIYORUM...

Canım .Sayfaları tamamını okuyun bence .Burası günlük gibi.kızlar neredeyse feda etti kendilerini.Kimse yaptırmayın demedi.ben de yaptırmadığım için bilgi veremedim.yanıltmamak için.Onlara devamlı dua ediyorum kurtulsunlar diye.Çok iyi kızlar canım onları çok seviyorum :)
ASLA YAPTIRMADIM VE KİMSEYE DE TAVSİYE ETMEDİĞİMİ BURAYA DA KENDİ AÇTIĞIM SAYFAYA DA DEFALARCA YAZDIM.ANCAK NEDENSE HALA YAPTIRAN VAR ANLAYAMIYORUM...
Selam canım cok tesekkurler verilen paralara yazık özellikle yüzdeki ÇİLLERDE işe yaramıyor. Yüz kızarıkken lekeler belli olmuyor ama kozarıklık gectiğinde lekeler ortaya cıkıypr. YAPTIRMAYIN arkadaslar paranıza yazık

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Umarım güzel sonuçlar alabilirsiniz. Bende garantili diye yaptırdım ama dr'a ulaşamıyorum bile :KK43:
Kurtulmak
selam. Geçmiş olsun benim çillerim gecmedi benimde cocuklugumdan beri var yuzumde ama. Kızarıklık gecince lekeler geri geldi. Fiyatı cok yüksekmı dilerim verdiğine deger %100 garanti verdi birde inanılcak gibi degil insallah düzelir cildin

Kurtulmak

selam. Geçmiş olsun benim çillerim gecmedi benimde cocuklugumdan beri var yuzumde ama. Kızarıklık gecince lekeler geri geldi. Fiyatı cok yüksekmı dilerim verdiğine deger %100 garanti verdi birde inanılcak gibi degil insallah düzelir cildin
devam kıremini 6 ay kullanın diyolar fakat bununla dışarı cıkmak cok zor surdugunun ertesi günü yuzum geriliyo kabuklar baglıyo nasıl olcak bole anlamadım

devam kıremini 6 ay kullanın diyolar fakat bununla dışarı cıkmak cok zor surdugunun ertesi günü yuzum geriliyo kabuklar baglıyo nasıl olcak bole anlamadım
Mrb. Simdi cildin yeni soyuldugu icin kizariklik devam eder daha sonra devam kremini kullaninca kizarmiyor yuz ama ilk 1,5 ay kizariklik devam ediyor. Ben suan devam kremini sabah ve aksam suruyorum gun icinde kizarmiyor hatta soyulmalar da gecti

X