- 17 Temmuz 2022
- 6
- 5
- 37
-
- Konu Sahibi ESRA_GEBZE
Çok teşekkür ederim cevapladığınız için yüzüme nemlendirici sürünce dökülme olmuyor yıkayıp hiçbirşey sürmeyince geriliyor ve soyulma oluyor sence gerilip dökülmesimi ıyiGeçmiş olsun.
Geçiçi olduğunu düşünüyorum ama birkaç ayınızı alabilir belki.
Bende seneler önce kışın peeling yaptırmıştım ve yüzümde böyle yanıklar oluşmuştu.
Sonra gittiğim başka bir doktor sadece Avène cicalfate repair krem yazdı.
3 ay boyunca günde 3 kere tabaka halinde o kremi sürünce yavaş yavaş geçmişti.
(komedojenik bir krem değil)
Güneşten korunun, mümkün oldukça güneşli havalarda korunmadan dışarıya çıkmayın.
Ve tabiiki bir doktora görünün.
Acil şifalar dilerim.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim cevapladığınız için yüzüme nemlendirici sürünce dökülme olmuyor yıkayıp hiçbirşey sürmeyince geriliyor ve soyulma oluyor sence gerilip dökülmesimi ıyi
Çok teşekkür ederim hamilelikte bir anda çıkan lekelerdi tesadüfen görünce denemek istedim ama olmadı cildim dökülmeye başladı ama merak ettıgım nemlendırdıkten sonra yanan deri soyulurmu bu siyah yanan derıGeçmiş olsun.
Geçiçi olduğunu düşünüyorum ama birkaç ayınızı alabilir belki.
Bende seneler önce kışın peeling yaptırmıştım ve yüzümde böyle yanıklar oluşmuştu.
Sonra gittiğim başka bir doktor sadece Avène cicalfate repair krem yazdı.
3 ay boyunca günde 3 kere tabaka halinde o kremi sürünce yavaş yavaş geçmişti.
(komedojenik bir krem değil)
Güneşten korunun, mümkün oldukça güneşli havalarda korunmadan dışarıya çıkmayın.
Ve tabiiki bir doktora görünün.
Acil şifalar dilerim.
mlendırıcı yaptıktan sonra bu yanan dedi yanaklarımdakı siyah deri dokulurmu kantaron yağı ve güneş kremi sürdüm ama soyulan deriler gitti yüzümdekı bu yanan deri soyulması duracakmıRica ederim.
Cildinizin bariyer fonksiyonu bozuldu yanıktan sonra.
Ondan dolayı nemlendirici sürmediğiniz için geriliyor.
Öyle bırakmayın mutlaka nemlendirici sürün.
Iyileşmesi için nemlendirilmesi lazım.
Güneşli havalarda cildinizi korumazsanız iz kalır.Çok teşekkür ederim cevapladığınız için yüzüme nemlendirici sürünce dökülme olmuyor yıkayıp hiçbirşey sürmeyince geriliyor ve soyulma oluyor sence gerilip dökülmesimi ıy
Aynı durumu hatta beterini bende yaşadım aynı kremle. Doktor eksik bilgi vermişti bana oysa ki çok hassas ve aşırı dikkatli kullanılması gereken bir kremmiş. Bi kere bu cildi ciddi derecede soyan bi krem olduğu için önce cildin alt tabakasında ki o lekeleri yüzeye çıkarıyor sonra zamanla artık lekesiz bi cilt ortaya çıkıyor ama bunun için çok çok sabırlı olmak gerek. En önemlisi yazın güneşte kesinlikle kullanılmamalı. Günde üç kez güneş kremini sürmeliymişim. Ben yazın başlamıştım asıl dramatik kısmı üniversiteye başlamama üç gün kalmıştı asfg. Fondöten bile kapatamadı cildimi iki kat sürdüm yok kapanmadı kahverengi güneş lekelerim siyaha dönüşmüştü. Ağladım o gece inanılmaz moralim bozulmuştu bunu da böyle anlatıyorum ama yanlış anlamayın tecrübe sadeceLütfen acilen yardımcı olursanız sevinirim internette rast gele karşıma expigment 4 cilt lekelerine inanılmaz faydalı kesin çözüm diye paylaşım gördüm gittim aldım gece yatmadan yüzüme uyguladım sabah kalktıgımda yüzüm kıpkırmızı idi hemen yıkadım ama yüzüm yanmış resim attım başına bu durum gelen varmı ne yaptı ve yüzüm aşırı gergin kaşınıyor kızarık ve yüzüm karardı ten rengim bu geçicimi lütfen yardımcı olun nemlendirici sürüyorum cildin kararıyor yıkayıp öyle dursun diyorum kırışık olmuş gibi oluyor lütfen yardımcı olun
Valla bende soyulma yapmamıştı ciltten cilde değişiyor evet kullananların çoğu bebek poposu gibi oldu cildim diyorŞu anda cildim pürüzsüz ve lekesiz ama kızarıklık var ve şu anda cildim çok hassas en az 10 gün evden dışarı çıkmayı düşünmüyorum bu hassaslık ne zaman geçer eski halime ne zaman döneceği sizce sonuç yazan şimdiki halim öbürü eski halim bakalım tamamen eskisi gibi olacakmıyım
Valla bende bir gaza geldim yaptım yüzümü öyle yapınca çok korktum agladim ama sonu deydi komple soyuldu yüzü m ve lekesiz oldu yüzüm yine çok şükürValla bende soyulma yapmamıştı ciltten cilde değişiyor evet kullananların çoğu bebek poposu gibi oldu cildim diyorAma bende baya zaman alması gerekiyordu çünkü lekelerim derinmiş korktum risk alamadım. Güzel soyulma yapmış sizde :)
bu resimler sizin değil bence.expigmentte böyle birden soyulma ve birden iyileşme olmaz.Lütfen acilen yardımcı olursanız sevinirim internette rast gele karşıma expigment 4 cilt lekelerine inanılmaz faydalı kesin çözüm diye paylaşım gördüm gittim aldım gece yatmadan yüzüme uyguladım sabah kalktıgımda yüzüm kıpkırmızı idi hemen yıkadım ama yüzüm yanmış resim attım başına bu durum gelen varmı ne yaptı ve yüzüm aşırı gergin kaşınıyor kızarık ve yüzüm karardı ten rengim bu geçicimi lütfen yardımcı olun nemlendirici sürüyorum cildin kararıyor yıkayıp öyle dursun diyorum kırışık olmuş gibi oluyor lütfen yardımcı olun
ben hiç inanmadım bu resimlere valla.expigment 3 ay kullandım ne böyle aşırı soyulma yapıyor ne de 3 5 günde cildi pırıl pırıl yapıyor.Madecassol’ün hücre yenileyici özelliği var ama sizde cidden mucize yaratmış
Ben expigmenti cleocin T ile beraber kullanmıştım. Bu fotograftan daha kötü sonuç vermişti. Cüzzamlı gibi yüzüm dökülmüştü. Bir daha kullanmadım. Hangisi buna sebep oldu bilemiyorum.ben hiç inanmadım bu resimlere valla.expigment 3 ay kullandım ne böyle aşırı soyulma yapıyor ne de 3 5 günde cildi pırıl pırıl yapıyor.
güzellik rutinlerimiz topiğine gelin yarın.orda ciltteki leke sorunlarından anlayan bir arkadaş var.ben expigmenti yüzümün heryerine değil leke olan yere uyguladım sadece ince bir tabaka kış boyu.kollarıma ve omuz başlarımaysa daha yoğun uyguladım.yazın asla kullanılmamalı .o kadar büyük lekeler bir expigment yapışta soyulup kurtulunmaz.basit bir yanık bile elimizde vs 15 günde iyileşiyor değil mi?gene de izi kalıyor geçmesi 1 ayı buluyor o izin.yüzde nasıl iyileşsin medacassol kremle 1 haftada?Ben expigmenti cleocin T ile beraber kullanmıştım. Bu fotograftan daha kötü sonuç vermişti. Cüzzamlı gibi yüzüm dökülmüştü. Bir daha kullanmadım. Hangisi buna sebep oldu bilemiyorum.