Cilt Bakımı Ürünleri exfoliac ve eubos kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

cnm pekı hangi ürünleriin kullanıyosun bu markanın yıkama jelı nemlendiricisi ve peelingi varmış sanırım...a.s

cnm pekı hangi ürünleriin kullanıyosun bu markanın yıkama jelı nemlendiricisi ve peelingi varmış sanırım...a.s

valla sadece yüz yıkama jelini kullanıyorum bide sivilce önleyici kremini almıştım ama pek bi işe yaradığını sanmıyorum küçücük bişidi zaten

sabah akşam yıkamaya çalışıyorum bide nemlendirici şart onun içinde yağsız nemlendiriciler var ondan kullanıyorum en uygunu clean&clear ın nemlendiricisi

senin cildin nasıl sadece leke mi var sivilce mi var? bi anlatırsan biraz daha yardımcı olabilrim

CNM BENIM sadece yanagımda çıkıyo sivilce biri geçiyo öbürü çıkıyo geçince de kırmızılıklar kalıyo onlarında geçmesı uzun süre alıyobenneyaptımki

ay bi ara bende de öyleydi canım ya yanağımda çenemde özellile kocama kocaman lekeler için soyucu krem şart hem kışada giriiyoruz istiyorsan doktora git yazsın yada acnelsy diye bi krem var onu alabilirsin eczaneden çok ucuz haftada 3 defa kullanılıyo gece yatarken gündüzde dışarı çıkmadan güneş kremi kullanılıyo o şart keşke fırsatım olsa da şu an ki ve o sivilceli halini fotolarını atabilsem

mrb arkadaşlar benim de aynı problemim var doktorum önerdi bu exfoliac foaming cleansing geli buradaki eczanelerde bulamadım artık internetten falan sipariş vericem galiba :uhm:bunun fiyatı nedir bilen varmı?

fiyatı 30 ytl bende kullanıyorum cildimi kurtaran yıkama jeli artık hiçsivilce çıkmıyor lekelerim bitti 4 aydır kullanıyorum hala bitmedi üstelik en fazla yarısına gelmiş ayrıca nemlendiricisinide geceleri kullanıyorum ben çooook memnunum şiddetle tavsiye ederim

mrb arkadaşlar benim de aynı problemim var doktorum önerdi bu exfoliac foaming cleansing geli buradaki eczanelerde bulamadım artık internetten falan sipariş vericem galiba :uhm:bunun fiyatı nedir bilen varmı?

ben de 35 milyon diye biliyrum fiyatını bugn almaya gitcem yazarım fiyatını cnm...

kızlar merhaba,
dün dermatologa gittim ve Exfoliac yüz temizleme jeli ile Acnomega 100 nemlendrici krem önerdi ve aldım..

bazı başka sitelerde de Exfoliactan çok memnun kalanlar var...

ben de çok sivilce yok ama cildim yağlı imiş ve temizlenmesi lazımmış...

gelişmeleri yazıcam, hepinize sevgiler! yerimseniben

Kızlar uzun zamandır kimse yazmamış ama ben de EXFOLIAC FACIAL SCRUB kullanmaya başladım biraz sert bir dokuya sahip sivilceli bölgelere uygulanmasa daha iyi sanki diye düşünüyorum. Daha önce kullanan var mı acaba ?

kızlar bu ürün bayadır eczanelere gelmiyomus, acaba piyasadan mı kalktı, ben onu kullnıyordum bittirdim ama simdi ne alacagimi sasirdim cildim cok yagli onun gibi kurutan bir sey bulamıyorum.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…