Cilt Bakımı Ürünleri exfoliac ve eubos kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

:(emoxsx:(

dönüşte uğruym ben sana..
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
100
0
39
kızlar şimdi ben araştırdım ve yüz yıkama jelinde bu iki marka arasında kaldım benim cildim akneli ve leke var cildim de yağlı/karma diyorum ki exfoliac ın yüz yıkama jeli ve cilt soyucusunu mu alsam eubos mu alsam ayrıca bide bana uygun su bazlı bir nemlendirici krem söyleyin
bide bunların dışında tonik kullanmama gerek var mı

hadi kızlar ya bi şey sorduk kimse bişşey yazmıyo zaten bunalıma sokuyo bu cildim beni

canım exfoliac'ı bilmem ama eubos alma derim ben
hiç bi işe yaramıyo
nemlendiricini ise kesinlikle dermokozmetik markalardan seç a.s

saol gurbaacım sende olmasan görüşemiyoruz senle almış başını gidiyosun valla helal sana

exfoliacı bana cildiye doktorum önermişti,yüz temizleme jeli olarak ne alıyım dediğimde.ayrıca neutrogenanın deep clean jelini ne kullanıyorsun diye sorduğunda söylemiştim.onuda kullanabilirsin dedi.ben yüzümü gül suyuyla siliyorum.ayrıcada deep cleanin krem yüz temizleme jeli var onu kullanıyorum.çok iyi oluyor.geçen yıl bende akne tedavisi görmüştüm

guzelim soyledigin iki markayi da kullanmis biri olarak fazla yada ozel bir sey bekleme. hangisi ucuzsa onu al derim ben. gul suyuyla yuzunu de silebilirsin. bu tur seylere avucla para dokmus biri olarak en iyi urun sana ve cebine zarar vermeyen urundur diyebilirim.

tşk ederim peri prensesi bide bunu deneyeyim dedim pürüzsüz bi cilt istiyorum bıktım bu sivilcelerden aknelerden
exfoliac ın jelini ve kremini sipariş verdim valla artık denicez napalım kükürtlü sabunla yıkayıp madecesoll sürüyordum ama işe yaramadı

exfoliac problemli ciltler için iyi marka diye biliyorum ayrıca la roche posay effacları da deneyebilirsin..

canım senin için resimlerimi ekliyorum daha sonra kaldırırım.özel mesaj atılamıyormuş çünkü

bu tedaviden önceki hali yüzümün

buda yüzümün şuandaki hali.telefonla çektiğim için diğer resim kadar iyi olmayabilir :)

eubosun yüz için likit temizleyicisini kullanıyorum.
hiçbir faydasını görmedim.
kurutmuyor demişlerdi ama çatır çatır oluyor..:1no2:

mülteci canımsın çok teşekkür ederim
cildin gerçekten güel olmuş sende çok güzelsin
işallah hep böyle kalır

bu arada exfoliac jel ve kremini aldım
avene cleanance emulsionu var yağlı ciltler için onu nemlendirici olarak onu aldım
bide bunları kullandığım için güneş kremi alcam bakalım daha başlamadım kullanmaya gelişmeler yazıcam size

saol hayatım denicem emin ol
bide bi exfoliac ın hangi kremiydi tam adı ne biraz karışık oluyo onların ismi ben aha15 lisi var acnomega200 olmuş adı aynı üründen mi bahsediyoruz acaba

mülteci canımsın çok teşekkür ederim
cildin gerçekten güel olmuş sende çok güzelsin
işallah hep böyle kalır

rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.bu sorundan ben çok çektim o yüzden inşallah sende istediğin sonucu alırsın.
iltifatın için teşekkür ederim ayrıca çok mutlu oldum :1hug:

merhaba mülteci sen tam olarak tedavide ne kullandın..resımlerınde baya düzelmiş cildin

ben tedavide gündüzleri aknilox jel, haftada 3 gece tretin krem. birde monodox antibiyotik kullandım.düzelmesi 3 aya yakın sürdü ama şuanda iyi :)

rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.bu sorundan ben çok çektim o yüzden inşallah sende istediğin sonucu alırsın.
iltifatın için teşekkür ederim ayrıca çok mutlu oldum :1hug:

mülteci canım onlar iltifat değil gerçekti

senin eski halin benim şu an ki halimden daha betermiş ama bende o kdar yok genelde çene ve yanak kısmımda
tedavim bittiğinde bende sivilceli ve sivicesiz ve lekesiz halimin fotolarını bu başlık altında göstericem size
öpüldünüzzzzzz Şenizlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…