- 14 Aralık 2007
- 34
- 0
- Konu Sahibi :(emoxsx:(
exfoliac harika ötesi bi ürün bir zamanlar kullanmıştım böyle üst deriyi soyuyo falan sivilce siyah noktalar gidiyor gerçekden güzel bir ürün bnce yüz yıkama jelini al ozaten yüzü soyuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şimdi ben araştırdım ve yüz yıkama jelinde bu iki marka arasında kaldım benim cildim akneli ve leke var cildim de yağlı/karma diyorum ki exfoliac ın yüz yıkama jeli ve cilt soyucusunu mu alsam eubos mu alsam ayrıca bide bana uygun su bazlı bir nemlendirici krem söyleyin
bide bunların dışında tonik kullanmama gerek var mı
merhaba, bu iki markayı denedim ama bana yaramadı, benim cildimde doğumdan sonra yağlanmaya başladı, regl döneminde sadece yağlanma ve sivilce çıkarken şimdi hergün sivilcelerim oluyor, drum tedavi amaçlı olarak neostrata markasını tevsiye etti, temizleme köpüğünü ve akne solüsyonunu...nemlendirici vermedi, akne solüsyonunun içinde nemlendirici madde varmış çünkü...bence bu markayıda araştır...ben henüz başlamadım kullanmaya, haftaya alıcam, fiyatları biraz yüksek olduğu için önümüzdeki ayı bekliyorum...bu arada bu markayıda araştırıyorum...kullanmadığım marka ürün kalmadı, çok paralar vererek kullandığım şeyler hep yarım kaldı, temkinli olmaya çalışıyorum artık...CADIARZU
exfoliac harika ötesi bi ürün bir zamanlar kullanmıştım böyle üst deriyi soyuyo falan sivilce siyah noktalar gidiyor gerçekden güzel bir ürün bnce yüz yıkama jelini al ozaten yüzü soyuyor
ben tedavide gündüzleri aknilox jel, haftada 3 gece tretin krem. birde monodox antibiyotik kullandım.düzelmesi 3 aya yakın sürdü ama şuanda iyi :)
emoşum hangisini kullandın sen tatlişkom?ya arkdaşlar 20 günü geçti düzelme yok
daha beter sivilceler çıkıyo çok değil ama
çıkıyo ve leke bırakarak terkediyolar beni ay Allah kahretsin dünyanın parasını verdim gerçi kullananlar sonuç almış bende alırım işallah
mülteci bu tretini bende kullansam mı ki exfoliac la birlikte iyice soysun cildimi
emoşum hangisini kullandın sen tatlişkom?
eubos almamışsındır inşallah :mymeka:
yokl prenses exfoliac aldım onun temizleme jelini ve kremi var akneleri önlemeye yardımcıemoşum hangisini kullandın sen tatlişkom?
eubos almamışsındır inşallah :mymeka:
canım walla exfolia nasıl bişi bilmiyorum bi zararı olmasın sonra bide fazla soyar cildini yara falan olur zaten kış havalar soğuk yüzümüz açıkta iyice hassaslaşıyor.istersen bi doktora danış öyle birlikte kullan.yoksa tretin gerçekten güzel bi krem
neden eubos bu kadar kötü mü faydasını gören hiç olmadı mı ben hangi yazı başlığıydı hatırlamıyorum ama o kadar övmüşlerdi ki eubosu bu ay aldım ve iki gündür kullanıyorum daha yeni olduğu için şimdilik bir fark yok
acaba yanlış mı yaptım şimdi iyice kafam karıştı bir de o kadar para verdim CADIARZU
neden eubos bu kadar kötü mü faydasını gören hiç olmadı mı ben hangi yazı başlığıydı hatırlamıyorum ama o kadar övmüşlerdi ki eubosu bu ay aldım ve iki gündür kullanıyorum daha yeni olduğu için şimdilik bir fark yok
acaba yanlış mı yaptım şimdi iyice kafam karıştı bir de o kadar para verdim CADIARZU
ya arkdaşlar 20 günü geçti düzelme yok
daha beter sivilceler çıkıyo çok değil ama
çıkıyo ve leke bırakarak terkediyolar beni ay Allah kahretsin dünyanın parasını verdim gerçi kullananlar sonuç almış bende alırım işallah
mülteci bu tretini bende kullansam mı ki exfoliac la birlikte iyice soysun cildimi