Cilt Bakımı Ürünleri exfoliac ve eubos kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
exfoliac harika ötesi bi ürün bir zamanlar kullanmıştım böyle üst deriyi soyuyo falan sivilce siyah noktalar gidiyor gerçekden güzel bir ürün bnce yüz yıkama jelini al ozaten yüzü soyuyor

kızlar şimdi ben araştırdım ve yüz yıkama jelinde bu iki marka arasında kaldım benim cildim akneli ve leke var cildim de yağlı/karma diyorum ki exfoliac ın yüz yıkama jeli ve cilt soyucusunu mu alsam eubos mu alsam ayrıca bide bana uygun su bazlı bir nemlendirici krem söyleyin
bide bunların dışında tonik kullanmama gerek var mı

merhaba, bu iki markayı denedim ama bana yaramadı, benim cildimde doğumdan sonra yağlanmaya başladı, regl döneminde sadece yağlanma ve sivilce çıkarken şimdi hergün sivilcelerim oluyor, drum tedavi amaçlı olarak neostrata markasını tevsiye etti, temizleme köpüğünü ve akne solüsyonunu...nemlendirici vermedi, akne solüsyonunun içinde nemlendirici madde varmış çünkü...bence bu markayıda araştır...ben henüz başlamadım kullanmaya, haftaya alıcam, fiyatları biraz yüksek olduğu için önümüzdeki ayı bekliyorum...bu arada bu markayıda araştırıyorum...kullanmadığım marka ürün kalmadı, çok paralar vererek kullandığım şeyler hep yarım kaldı, temkinli olmaya çalışıyorum artık...CADIARZU

merhaba, bu iki markayı denedim ama bana yaramadı, benim cildimde doğumdan sonra yağlanmaya başladı, regl döneminde sadece yağlanma ve sivilce çıkarken şimdi hergün sivilcelerim oluyor, drum tedavi amaçlı olarak neostrata markasını tevsiye etti, temizleme köpüğünü ve akne solüsyonunu...nemlendirici vermedi, akne solüsyonunun içinde nemlendirici madde varmış çünkü...bence bu markayıda araştır...ben henüz başlamadım kullanmaya, haftaya alıcam, fiyatları biraz yüksek olduğu için önümüzdeki ayı bekliyorum...bu arada bu markayıda araştırıyorum...kullanmadığım marka ürün kalmadı, çok paralar vererek kullandığım şeyler hep yarım kaldı, temkinli olmaya çalışıyorum artık...CADIARZU

çok teşekkür ederim ama aldım ürünleri kullanmaya başlıcam güneş kremi alamadığım için başlayamıyorum
ürünler kendini bir ay içinde belli edecektir işallah olumlu sonuç verir

exfoliac harika ötesi bi ürün bir zamanlar kullanmıştım böyle üst deriyi soyuyo falan sivilce siyah noktalar gidiyor gerçekden güzel bir ürün bnce yüz yıkama jelini al ozaten yüzü soyuyor

dejawu canım çok saol öyle bi moral verdin ki bana çok teşekkkür ederim şu an cildin nasıl devamında hangi ürünleri kullandın anlatbilir misin canım

arkadaşlar başlayalı 4-5 gün oldu fark yok desem yalan olur ilerleyen zamanlarda yine bilgi vericem size

yüzümün tamamına sürdüm.zaten o zaman lekeler için vermemişti doktor.yüzümü kurutmak için vermişti.onu sürünce yüzüm sürekli soyuluyordu

exfoliac kullandım doktor önermişti gayette iyi geldi cildi bayağı bir soyuyo yalnız ve kurutuyo ama sonra ne iz ne leke nede sivilce biyan etkiside yok tavsiye ederim.

ya arkdaşlar 20 günü geçti düzelme yok
daha beter sivilceler çıkıyo çok değil ama
çıkıyo ve leke bırakarak terkediyolar beni ay Allah kahretsin dünyanın parasını verdim gerçi kullananlar sonuç almış bende alırım işallah

mülteci bu tretini bende kullansam mı ki exfoliac la birlikte iyice soysun cildimi

çıkıyo ve leke bırakarak terkediyolar beni ay Allah kahretsin dünyanın parasını verdim gerçi kullananlar sonuç almış bende alırım işallah

mülteci bu tretini bende kullansam mı ki exfoliac la birlikte iyice soysun cildimi
emoşum hangisini kullandın sen tatlişkom?
eubos almamışsındır inşallah :mymeka:

canım walla exfolia nasıl bişi bilmiyorum bi zararı olmasın sonra bide fazla soyar cildini yara falan olur zaten kış havalar soğuk yüzümüz açıkta iyice hassaslaşıyor.istersen bi doktora danış öyle birlikte kullan.yoksa tretin gerçekten güzel bi krem

emoşum hangisini kullandın sen tatlişkom?
eubos almamışsındır inşallah :mymeka:

neden eubos bu kadar kötü mü faydasını gören hiç olmadı mı ben hangi yazı başlığıydı hatırlamıyorum ama o kadar övmüşlerdi ki eubosu bu ay aldım ve iki gündür kullanıyorum daha yeni olduğu için şimdilik bir fark yok
acaba yanlış mı yaptım şimdi iyice kafam karıştı bir de o kadar para verdim CADIARZU

canım walla exfolia nasıl bişi bilmiyorum bi zararı olmasın sonra bide fazla soyar cildini yara falan olur zaten kış havalar soğuk yüzümüz açıkta iyice hassaslaşıyor.istersen bi doktora danış öyle birlikte kullan.yoksa tretin gerçekten güzel bi krem

mülteci canım benim cildim çok kalın galiba
ne kuruyo nede soyuluyo ayrıca nemlendirici ve güneş kremi kullanıyorum zaten bu tretini de yaz gelmeden başlasam yaza düğünüm var çünkü cildim düzelsin istiyorum :KK43:

neden eubos bu kadar kötü mü faydasını gören hiç olmadı mı ben hangi yazı başlığıydı hatırlamıyorum ama o kadar övmüşlerdi ki eubosu bu ay aldım ve iki gündür kullanıyorum daha yeni olduğu için şimdilik bir fark yok
acaba yanlış mı yaptım şimdi iyice kafam karıştı bir de o kadar para verdim CADIARZU

pınar canım oda iyi bi üründe bende okudum o senin konuyu bu ürünün sana iyi gelmesi tamamen senin cildine bağlı deneyeceksin mecburen
belki bu iyi gelir senin cildinin yapısı ne yağlı mı kurumu normal mi bide akne leke var mı bunlar önemli

ya canım hiç sorma
bende o başlıga kanıp bi sabuna 15 ytl verdim :enbuyukkk:
fakat emin ol 3 ytllik defne yada kükürt sabunu bile daha çok işe yariyor :içelim:

kızlar bu arada lütfen abidik gubidik ürünlere tonlarca para vermeyin
herşeyin sırrı doğada saklı
hiç bir losyondan kremden jelden bitkisel yağlardan aldigim sonucun 10da birini almadım
artık sadece doğal ürünler kullanıyorum
hem içim rahat hem de bütcem :smiley-cool:

çok haklısın gurbaa prenses dünyanın parasını harcıyıoruz
ben geçen ay 110 ytl harcadım işallah bişeye yararda
verdiğim paraya acımam

(emoş ve gurbaa prenses)kızlar biliyorum asıl en güzeli doğal olan herşey ama işte çok iyi sonuçlar aldık deyince ben bu ay gece kremi gündüz kremi ve yıkama jeline 150 ytl verdim.cildim ise karma ve çok hassas birde sivilce lekelerim var asıl onlar cildi kötü gösteren bence taktım kafaya bu lekeleri ne yaptıysam sonuç yok bari bunu deneyeyim dedim inşallah faydası olur olmazsa da artık bitene kadar kullanırım o kadar para verdim .Şimdi göz çevresinde ki kırışıklıklar için araştırıyorum önereceğiniz bir şey var mı yardımcı olursanız sevinirim ve ciltteki sivilce den sonra kalan lekeler için.....

slm cnm exfoliac kullanmaya devam ediyo musun ?düzelme oldu mu?ben de alcam kırmızılıklar ve sivilcelerde düzelme oldu mu?

X