Cilt Bakımı Ürünleri Excipial lipo kullanan var mı ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

oceanqueen

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
658
260
44
Alerjik ve karma bi cildim var 4 gündür kullanıyorum.Ciddi anlamda cildimi toparladı.
Arkadaşlar aranızda uzun zamandır kullananlar var ise devamında da aynı toparlayıcılık sürüyomu yoksa başka getirileri oluyormu?
Şimdiden cok teşekkürler ,Sevgiyle kalın a.s.

Bu hem dermotolojil,hemde kozmetik bi krem.Eczanelerde bulabilirsin,fiyatıda uygun.12 ytl.Cildim hem cok hassas hem alerjik.Gecen hafta sogukdan dolayı her tafarı kabardı ve pul pul oldu.Kızarıklıklar,kabartılar felaketdi anlıyacagın.Doktorum bu kremi önerdi ve cok iyi geldi ki önce bepanthene denemiştim o da kaşıntı yapmıştı.Ama bu krem hemen toparladı.Sadece yüzüne değil tüm vücudunda da kullanabiliyorsun.Uzun süredir kullanan arkadaşlar varsı ileri safhalarda da aynı etki devam ediyormu diye merak ettim.Ama böyle bi ihtiyacın varsa önce bi doktora danış derim canım.

cnm bende sürekli olmasada yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum şu son bi kaç ayda sürekli yüzüme ve vucuduma sürüyorum cildim çok kuru pul pul dr. tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım
onun öncesi roaccutane kullandığımda excipial lipo kullanmıştım aralıklı olarak

valla bende merak ediyorum sürekli kullanımda cilde bi zararı olurmu diye bilen varsa lütfen yardımcı olsun
şu an excipial lipo dan memnunum o olmazsa cildimi nemlendirecek bişey yoooooooooooooook

bide benim halamın kızı kullanıyo o senelerdir kullanıyo onunda cildi çok kuru aklıma gelmişkwen ona bi sorayımmmmm :))))))

:kahve:merhaba doktor benim 2yaşındaki kızıma verdi bu kremi,kızımın cildi çok hassas ve kuru.biz çok memnunuz bazen bende kullanıyorum.

bende duymustum gecenlerde alicakti eczaciya sordum
-sadece pullanma,soyulma ,kizariklik ,tahris varsa kullanilmasi dogru olur- dedi
bende almadim

Ben kup kuru ellerim için kullanıyorum 3 yıla yakın süredir. Hiç bir yan etkisini görmedim ve kullandıkça giderek azalttım, yoksa belki cildim bu sefer yokluğunda iyice mahvolur die düşündüm. Şimdi haftada bir kez sürüyorum ellerime, bu da yetiyo.

Ben hydro sunu kullanıyorum yüzüm için, o da yağlanma yapmasın diye. Bu arada ssk ödüyor o kremi. Gerçi pahalı değil, 5 ytl falan ama bilginiz olsun. Bir zararını görmedim ama çok sık da kullanmıyorum. Güneş alerjim olduğu için genelde gündüzleri kullanamıyorum, onun yerine koruma faktörü olan ürünleri kullanıyorum. Genelde soğuktan çok kuruduğu zamanlarda kullandım. Memnunum ama sadece onu kullanmanın yeterli olduğuna da inanmıyorum açıkçası.

bende lipoyu cilt dr. sordum ellerim ve vücudum için nemlendirici olarak kullanmak istedım ancak doktorum bu kremin ancak kalıcı cilt rahatsızlığı olanlar için yazıldığını söyledi ama ben yinede annemin kartına yazdırıp aldım sadece ellerim için kullanıyorum diğer nemlendiricilere oranla çok daha etkili normalde gün içerisinde en az 4 defa krem kullanmam gerekirken şimdi sadece sabahlerı kullanıyorum yetiyo ama yüze hiç denemedim

benim yüzümde çil ve birçok güneş lekeleri var doktor güneşten koruması için cildime verdi lipoyu bide yanında bepanthen verdi çünkü yüzüm güneştn acayip bozuluyo lekelrim çoğalıyo bunu yanında faktörlü güneş kremleride kullancam iyi olur mu sizcee çillerim artıcak yaz geldi yine yaa off kurtulamıoyrum bu çillerden de önerilerinizi bekliyorum kızlar...senağlamasenağlama

selam hanimlar ben bu kremi yaklasik 10 yildir taniyorum ve kullaniyorum benimde aynen bazi arkadaslar gibi cildim hassas ve alerjik özellikle günesle aram hic iyi degil ne zamanbronzlasmak istesem bu kizariklik pul pul dökülme ve sivilceye benzer kirmizi kabarciklar olusuyor doktorum yillar önce bu kremi tavsiye etmisti fenistil jel ile birlikte yani günesyanigi oldugu zaman fenistil jeli ve devamli olarakda excipial i kullaniyorum doktorum cildin yaglanmasina karsi hydro yani su bazli olani tavsiye etmisti inanain bundan baska bu cildim icin cözüm bulamamistim ben tavsiye ederim gayet rahatlikla herkes kullanabilir bir arkadasin yazdigi yorum dikkatimi cekti doktoru bebegi icin vemis bebekler icin problem yoksa bizimde cok problem yasayacagimizi zannetmiyorum ama dikkat edin cilde sürülen her kremi cilt emiyor ve böbrekler yolu ile disari atiliyor yani her sürülen krem vücüt daki sistemle arindiriliyor devamli kullanmak bilmiyorumfisfisfis yorum yapamiyorum o konuda sevgilerimle

merhaba
geçen yıl vücüdumdaki kuruluk için doktor hydro olanı (su bazlı) olanı vermişti. çok memnun kaldım ve yüzüm içinde kullandım. kardeşimde ilaç mümessili. doktora da sormuş direk cilt altına etkilediği için diğer nemlendiricelerden daha iyidir diye bir yorum almış. o da cildi için lipo olanı kullanıyor. genetik olarak cildimiz sorunlu değil. o yüzden bize yeterli geliyor. bu arada tatildeykende akşam banyo sonrası kullanıyordum. inanılmaz iyi geliyor. hepinize tavsiye ederim.
kaydirigubbakcemile5

Ben vücudum için kullanıyorum harika nemlendiriyor, kokusu da hoş, hemen emiliyor...
Parfümle karıştığında kötü koku oluşmuyor o nedenle parfüm süreceğim zamanlarda kullanıyorum daha çok.
:smiley-cool:

bende kullanıyorum diğer topıklerdede yazdım ve herkesede tavsııye ettım elınıze yüzünüze cildinize bebegınıze hiç düşünmede kullabılırsınız özelleıkle lipo olanı kuru cıltler ıcın olanı mukemmel yazın her dustan snra bunu sürerım kokusuda cok gzel ve cok gzel cildi parlatıp nemlendırıyor herkes soruyor hatta yüzüme ise her makyaj oncesı sonrası sürerım bazen fazla kacırıp yogun bi şekılde sürersem hafıf alnımda yanaklarda sivilcelenme yaptı ama cok abartmamak lazım sanırım bol buldum bi güzel sıvadım yüzümü malüm boyut olarakta büyük ve cook uzun süre gidiiyor öyle ha deyınce bıtmıyor eskıden ssk yazıyordu ama gecen gun cildiyeye gttım yazdırmaya lanet olsun kaldırmıslar özel alcaz artık 10 15 flandır sanırım olsun napalım ben cok memnunum deger yanı

benimde bacaklarımda kılcal damar gibi şeyler cıkmıstı. Bugün doktora gittim hatta 3 doktora gittim hepsi birbirine gönderdi.Kiloya baglı deri catlağıymıs. Duyanda beni obez sanıcak :KK70:. Excipial Lipo verdi ssk da karşıladı sağ olsun gercek fiyatı 13 tl. Benim cildim cok hassas ve kuruydu onda da catladı heralde kilodan değil sürdüm hemen yumşacık oldum kokusuna da bayıldım. :) Ama cok surmek zararlı mı ? Doktor bana yaza kadar kullan dedi. Günde 1-2 ddefa.

Hydro sunu kullanıyorum..süper bir nemlendirici..Dr.2 kutu yazmıştı bana..sürekli kullanmanın bir sakıncası var mı bilmiyorum..Yalnız geceleri kullanıyorum..

ben de 3 haftadır kullanıyorum kollarım putur putur kırmızı noktalar var bu yuzden vermdi süper nemlendiriyo yumusacık oldu ama kırmızılıklar gecmedi hala

X