• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ex kocayla msjlasmak

Sizin EX Kocanız. Ama kizinizin EX Babası Değil! Unutmayın... onu ne olursa olsun babasından ayırmaya asla Hakkınız yok. Bunu bilin. Yoksa Hem Allah hem de kızınız sorar size bunun hesabını ileride.. çok kötü seyler yaşamış ve yaşatmış olabilir ama bunu gerektirmiyor..

Sizin EX Kocanız. Ama kizinizin EX Babası Değil! Unutmayın... onu ne olursa olsun babasından ayırmaya asla Hakkınız yok. Bunu bilin. Yoksa Hem Allah hem de kızınız sorar size bunun hesabını ileride.. çok kötü seyler yaşamış ve yaşatmış olabilir ama bunu gerektirmiyor..

Ortada olmayan bi babadan bshsediyoruz ses var goruntu yok cocugumun akli iyice karisiyor neler yasattiysa herseye ragmen gorusturuyordum cocugum buyudukce daha cok etkilenmeye basladi gel gitlerinde ne yapayim sirf gorussun diye cocugum bu adama kurbanmi edeyim toplum olarak birseyleri ezberliyoruz sarip sarip dinliyoruz

Gecen kizima en son yaptigi adiligi anlatayim kizim babasiyla konusmak istedim aradim iki uc dakika konustu teli kapatmsk istedi babasi. kizim yalvariyor baba ne olur biraz daha konusalim diye adam telefonu ustune kapatti uykum geliyor uycam diye..bir kac saat sonra tekrar aradim kalabalik biryerde muhabbet sesleri geliyor..dusunsene adam aylardir bu insanlarla calisiyor aksam ayni evde kaliyorlar kizini ise once ayda bir goruyordu haftada birde belki telefonda konusuyor kizim bu kadar kotulugu hakedecek ne yapti ertesi gun israr etti aradim sen yalancisin diyor babasina.

Cocugunu seven adam once karisini sever her adimini ona gore atar sevgisi mi bitti adamin ayrilmak mi istiyor onlarin duzenini kurar hayatlarina yon verir sonra ceketini alir gider...gercek baba evlatlarini hakeden baba aklini estimi ailedi icin aklina estimi baska kadinlar icin karisini cocuklarini ansizin ortada birakip tranva yasatmaz..hele daha sonra kopek gibi kuyrugunu kisip ayni eve tekrar donmez.

Cocugunu seven adam once karisini sever her adimini ona gore atar sevgisi mi bitti adamin ayrilmak mi istiyor onlarin duzenini kurar hayatlarina yon verir sonra ceketini alir gider...gercek baba evlatlarini hakeden baba aklini estimi ailedi icin aklina estimi baska kadinlar icin karisini cocuklarini ansizin ortada birakip tranva yasatmaz..hele daha sonra kopek gibi kuyrugunu kisip ayni eve tekrar donmez.
Uff çok zor... Tam okumadım sayfaları ama yanlış anlamadıysam bi kızın var şuanda aynı adamdan hamile ve boşanma aşamasındasın.. Ben 28 kardeşim 24 yaşında annemle babam ayrılalı çookkk uzun seneler olmasına ve bizimde bu yaşlarda olmamıza rağmen zaman zaman görüşmek zorunda kalıyor annem.. İyi günümüz oluyor kötü günümüz oluyor sonuçta..

Seninkiler çok küçük heleki biri doğmamış bile... Görüşmeme şansın yok bence.. Hatatında kocalıktan çıkarabilirsin ama çocukların babası olduğu gerçeği değişmiyor.. Her nekadar sorumsuz olsada fizyolojik baba işte malesef.. İnan benğm babamında hiç bi farkı yok.. Ha umrumdamı? Artık değil valla:) ama senin ufaklıkların babaya ihtiyacı var henüz..

Bir adamı bu kadar kötüleyip de ondan ikinci çocuğu yapmak?
Ne kadar sorumsuz biri olduğu ortadayken üstelik...

Kusura bakmayın da gülünçsünüz yani.
Karnında onun 2. çocuğunu taşıyıp da bu kadar yerin dibine sokmak akıl alır şey değil.
Sadece komik. Ne yaptığınızı bilmiyorsunuz siz herhalde. Abes duruyor buradan bakınca.

Ortada olmayan bi babadan bshsediyoruz ses var goruntu yok cocugumun akli iyice karisiyor neler yasattiysa herseye ragmen gorusturuyordum cocugum buyudukce daha cok etkilenmeye basladi gel gitlerinde ne yapayim sirf gorussun diye cocugum bu adama kurbanmi edeyim toplum olarak birseyleri ezberliyoruz sarip sarip dinliyoruz
Karninizdaki çocuğun babası da O ADAM. Peki o nolacak ? O çocuğu da mi babasız buyutecekssiniz. EX Kocanız yüzünü gostermiceksiniz. Yazık iste olan çocuklara oluyor. Çocukları gösterince de gösteremeyince de. Ama kızınız ya da EX Kocanız görmek istediğinde birbirlerini buna asla karşı çıkmayın bence . Düşman kesilebilir yarın öbür gün kızınız size. Daha cok üzülür. Iyi bir sey yapıyorum sanirsinırsınız daha kötü bir şeye yol açarsınız..

Kızım büyüdükçe anlıyor diyorsunuz ya 7 aylık hamilesiniz yani kızınız 6 ay büyüyünce mi babasının tüm hatasını idrak etti

Kaç yaşında bu kız

Bir adamı bu kadar kötüleyip de ondan ikinci çocuğu yapmak?
Ne kadar sorumsuz biri olduğu ortadayken üstelik...

Kusura bakmayın da gülünçsünüz yani.
Karnında onun 2. çocuğunu taşıyıp da bu kadar yerin dibine sokmak akıl alır şey değil.
Sadece komik. Ne yaptığınızı bilmiyorsunuz siz herhalde. Abes duruyor buradan bakınca.

Niyetum yardimci olmakmi yoksa muhalefet olmakmi...sana komik gelen sey bana gore insanlk kadinlik.. her insanin hatalari vardir dedim affettim iyi yonlerini dusundum yuvami duzenimi yikmak istemedim taki aldattigindan emin oluncaya kadar

Back
X