Eskiden yaramaz bi çocuktum uslu bi kız oldum diyecek sanırım.
Hayır onu geçtim bizede yardım edecekmişEskiden yaramaz bi çocuktum uslu bi kız oldum diyecek sanırım.
Degişimin yaşı yoktur. Mesela mutlu ve neşeliyim. Kendi tanıyorum, disiplinliyim, ne istedigimi biliyorum önceden bunlar yoktu ve daha fazlası...Ben çok merak ettim 19 yaşında ne değişimiymiş?
Evet çünkü ne istersem ne dilersem gerçekleşiyor bu konuda yaptığım çalışmalardan bahsedicemHayır onu geçtim bizede yardım edecekmiş
Haha malesef böyle bir şey diyemicemEskiden yaramaz bi çocuktum uslu bi kız oldum diyecek sanırım.
Tamam işte büyümüşsün.Degişimin yaşı yoktur. Mesela mutlu ve neşeliyim. Kendi tanıyorum, disiplinliyim, ne istedigimi biliyorum önceden bunlar yoktu ve daha fazlası...
Ah ne güzelEvet çünkü ne istersem ne dilersem gerçekleşiyor bu konuda yaptığım çalışmalardan bahsedicem
Bir sürü metod var ama ben en kolaylarından bahsetmek istiyorum. Niyetin gücünden, esmalardan özellikle esmalardan 1 dileğim 2 günde gerçekleşmişti. Amacım insanlara kolaylıkları göstermekAh ne güzelne tür çalışmalar
Teşekkür ederim güzel dileklerin içinTamam işte büyümüşsün.daha da büyür değişirsin. Her sene bi önceki senedeki aklını beğenmezsin. Tamam artık ben oturdum. Ben olgunlaştım denmez zaten. Ama gelişim tecrübelerle olur ve henüz çok küçüksün. İnşallah hep güzel tecrübelerin olsun. ve mutluluğunla neşen hiç bozulmasın.
19 yaşında bu dönüşüm normal...olmazsa sorun var demektirDegişimin yaşı yoktur. Mesela mutlu ve neşeliyim. Kendi tanıyorum, disiplinliyim, ne istedigimi biliyorum önceden bunlar yoktu ve daha fazlası...
Niyete inanırım bak şükürler olsun rabbime ne zaman dua etsem niyet etsem karşılıksız bırakmıyor hiç bir zaman bırakmaz inşallahBir sürü metod var ama ben en kolaylarından bahsetmek istiyorum. Niyetin gücünden, esmalardan özellikle esmalardan 1 dileğim 2 günde gerçekleşmişti. Amacım insanlara kolaylıkları göstermek
Disiplin bir erdemdir ben bu erdemi titreşimlerle dönüşüm metoduyla kazandım. Erdemleri öğrenmek için seçtiğimiz öğretileri seçtiğimiz insanlardan ögreniriz. Ben bu erdemi zorlukla öğrenmeyi seçmiştim bu metodla kolaylıkla öğrendim. Bu esmalarlada mümkün farklı metodlarlada sizlere bunlardan bahsetmek istiyorum sadece yaşıma takılmadan dilerseniz okumanızı istiyorum çünkü yaş konusu çok büyük bir kısıtlamadır.19 yaşında bu dönüşüm normal...olmazsa sorun var demektirsen kirkina gel de öyle değiş donus
PekiDisiplin bir erdemdir ben bi erdemi titreşimler dönüşüm metoduyla kazandım. Erdemleri öğrenmek için seçtiğimiz öğretileri ve seçtiğimiz insanlardan ögreniriz. Ben bu erdemi zorlukla öğrenmeyi seçmiştim bu metodla kolaylıkla öğrendim. Bu esmalarlada mümkün farklı metodlarlada sizlere bunlardan bahsetmek istiyorum sadece yaşıma takılmadan dilerseniz okumanızı istiyorum çünkü yaş konusu çok büyük bir kısıtlamadır.
Ben de kız evva elhamdülillah her duam kabul oldu çok şükür. Bebe için bekliyoz işte. Allah nasip etsin.Niyete inanırım bak şükürler olsun rabbime ne zaman dua etsem niyet etsem karşılıksız bırakmıyor hiç bir zaman bırakmaz inşallah
Hangi bölümü okuyorsunuz acaba? merak ettim deDisiplin bir erdemdir ben bu erdemi titreşimlerle dönüşüm metoduyla kazandım. Erdemleri öğrenmek için seçtiğimiz öğretileri seçtiğimiz insanlardan ögreniriz. Ben bu erdemi zorlukla öğrenmeyi seçmiştim bu metodla kolaylıkla öğrendim. Bu esmalarlada mümkün farklı metodlarlada sizlere bunlardan bahsetmek istiyorum sadece yaşıma takılmadan dilerseniz okumanızı istiyorum çünkü yaş konusu çok büyük bir kısıtlamadır.
Çok şükür bende öyle sadece çocuk kaldı elhamdülillah rabbim onuda nasip etsin hepimizeBen de kız evva elhamdülillah her duam kabul oldu çok şükür. Bebe için bekliyoz işte. Allah nasip etsin.
Şeyma sende inşallah tuğçe ışınsuyu örnek almıyondur balım.bi de esma esma nereye kadar aç fetih neyin oku be ya. Mesela Rahman da çok güzel tekrarlar filan. inşirah çol güzel. Ay saymakla bitmeyecek çok şükür.
Tuğce Işınsu 'yu tanıyorum ama o tılsım yapıyor diye biliyorum yok onu örnek almıyorumBen de kız evva elhamdülillah her duam kabul oldu çok şükür. Bebe için bekliyoz işte. Allah nasip etsin.
Şeyma sende inşallah tuğçe ışınsuyu örnek almıyondur balım.bi de esma esma nereye kadar aç fetih neyin oku be ya. Mesela Rahman da çok güzel tekrarlar filan. inşirah çol güzel. Ay saymakla bitmeyecek çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?