Evren ve şifresi

MâşâAllâh Allah'ın isimlerini çekmekte büyük sırlar vardır. Dua ibadettir, kabul olmayan duaların karşılığınıda Ahiret'te alacağız İnşâAllâh

Allah 'ın İsimleri ve İsimlerinin Güzel Enerjileri
*Ya Mukaddim = Dileklerin isteklerin
gerçekleşmesi için etkisi çok hızlı. Nasıl olacağını düşünmeyin çünkü orda şüphe etmeye başlarsınız ve Allah 'ın sonsuz gücünü sınırlarsınız. Allah duaları en iyi şekilde gerçekleştirendir. (Ebced değeri 184)

*Ya Vedud = Sevgi enerjisine sahiptir ve okuyunca sevgiyi hissetmeye başlarsınız, deneyimlersiniz, insanlar tarafından sevilirsiniz. (Ebced değeri 20 )

Ya Muahhir = Kötülüklerden korunursunuz. Size karşı kötü niyeti olan ya da zarar veren insanları hayatınızdan kolaylıkla çıkarırsınız. Etkili bir esmadır. (Ebced değeri 846)

Ya Kavıyy = Her işinizi kolaylaştıran bir esmadır. Bütün zorlukla kolaylaşır. Okuyunca çok şaşırcaksınız. (Ebced değeri 117)

Ya Hafız = Koruyucu esmadır. Evinizi, kendinizi aslında her şeyi bu esmayı okuyarak koruyabilirsiniz. Kendinizi güvende hissedersiniz. (Ebced değeri 998)

Burda deneyimledigim ve okuduğum esmaları paylaşmak istiyorum. Çünkü okuduğum için sadece onların enerjilerini biliyorum. Sayısı önemli değil bence. Bazen 33 ya da 99 defa okurum ama genellikle ebced değeri kadar okurum.
**3 salavat + niyet + Esmamız+3 salavat

Meram ettim doğrusu biraz bahsedermisin esmalar ne demek oluyor mesela

Zaten bu dünya da herkes herseyı Allah tan diler ister gerek niyet eder gerek dua eder gerek sabireder istemek için mutlak bır vesile bulur ve bizim için hayırlı olacak şeyler vardır hayırsız olacak şeyler vardır ki olmaz haaa cok diretirsek bazen onlar da olur ve kötü bir tecrübe olarak kalır hayatımızda ve herseyde biraz daha olgunlaşıriz inancımız böyledir hayırlı sabahlar sizinki de bir bakış açısı ve dualarda esmalar da rahatlıyorsunuz anladığım kadarıyla hayırlı sabahlar olsun herkese

Evet yaşa takılmayı saçma buldum. 19 yasındaki birinden de çok güzel şeyler öğrenilebilir. Arkadaşınız kendi deneyimlerini anlatacağını söylüyor. Ben takip edicem

1 hafta önce üzücü bir olay yaşadım ve çok öfkelendim. Uygulayıcısı olduğum TDM metodu ile küçük bir çalışma yaptım ama o kadar öfkeliydimki devam edemedim kendimi zorlamakta istemedim. Bir türlü sakinlesemedim sonrasında İnstagram sayfamdan Gökyüzünü Öpmek Mümkün yazılarını paysan İbrahim Beye mesaj attım ve bana bir esma önerdi Ya Hamid günde 1000 daha oku dedi girdigim çıkmazda beni çıkarması için esma istemiştim. Öfkeden karnına dokunamıyordum ve hiçbir şey yapmak istemiyordum. Okudum okuduğum gün öfkem gazaba dönüştü ve içimden çıktı en iyi bu şekilde geçermiş karşımdaki kişi en iyi bu şekilde öğrenirmiş. Bazen yaşadığımız durumlarda biz öğrenmiyor olabiliyoruz öğretiyoruzdur ve o kişi sanırım bu şekilde anlıcaktı. Ve çok büyük bir dönüşüm oldu inanamadım hemde günlerce hemde her gün 1000 tane okuyamama rağmen bian o çıkmazdan çıktım karşımdaki kişide çıktı mucize gibi bir şey oldu. Şuan dönüşmeye devam ediyor ve artık kabule geçti. Bazı insanlar yaptığı kötülükleri görmezler kabul etmezler yaptıkları yanlısları aslında kabul etseler dönüşüm başlıcak öbür türlü bu durum daha da ağırlaşıyor kendini değiştirmen için bir sürü öğretin oluyor. Şuan fark etti ve dönüşmeye başladı. Eğer bi konuda durumda kendinizi çaresiz hissediyorsanız artık o durumdan çıkmak istiyorsanız Ya Hamid ı okumanızı öneririm. Gökyüzü Öpmek Mümkün Wattpad den okuyabilirsiniz esmaların anlamlarını ve instagram hesabında var takip edebilirsiniz. Ben anlatımını çok beğendim.

Umarim her gününüz beklentilerinize ve niyetlerinize uygun geçer. Degismeyen tek sey degisimin kendisidir her zaman. Yolunuzu cizmeyi ogrenmissiniz ve onlari elde etmeyi de yapamazsiniz diyenleri duymama evresine girmissiniz coktan ve bu konuda sizi tebrik ederim. Ve tabiki yontemlerinizi paylasmaniz bizimde ufkumuzu açar. Sonucta iyilige goturen her bilgi cok degerlidir bu dünya icin

TDM de öğrendiğim bir enstrümandan bahsedicem dilekleriniz neden gerçeklesmiyor ? Mesela anne olmak istiyorum her yolu deniyorum neden olmuyor ? Ve çok şaşırcaksınız çünkü ben şaşırmıstım nokta atısıydı benim için

Teşekkür ederim bilgi paylaştıkça çoğaltır mutluluk gibi burda sadece ben degil insanlarında paylaşmasına niyet ediyorum

Dilekleriniz neden gerçekleşmiyor?
Dünya da Dualite yasası var. Bu yasa 2 kural içeriyor 1. Zıtlıklar birbirini çeker 2. Benzer benzeri çeker.
Mesela ben çok dakik bir insanım ve bu konuya çok önem veriyorum. Ve beni hep yavaşlatacak insanları hayatıma çekerim. Çünkü dakik olma konusunda maksimumdayım. Ya da çok düzensiz ve rahat bu konuda maksimumdayım ve dakik insanları hayatıma çekerim. Eğer evet dakikim işlerimi zamanında hallederim ama bu konuyu çok önemsemiyorsam benzer benzeri çeker kuralı bizimle birlikte olur ve böyle insanları hayatımıza çekeriz.
İlişkim olmasını çok istiyorum çaba sarf ediyorum ama bir türlü olmuyor istedigim ilişki çünkü burda maksimumdayım ve orda kendi bakış acımla göre enerjinin serbest kalması gerekiyor yani teslimiyet. Mesela çocuk sahibi olmak istiyorlar ama bir türlü olamıyorlar ne zaman vazgeçiyorlar o zaman çocuk sahibi oluyorlar çünkü orda maksimumda iniyorlar eskisi kadar istemiyorlar. Çevrenize kendinize bakın fark edeceksiniz. Hatta benim kuzenim evlenmek çok istiyordu sonra vazgeçti aman ne evlencem düzgün erkek yok dedi ve aşık oldu evlendi. Birisi çok zengin olmak isterse benim çevremdekiler hep şey der çok zengin olmak isteyenleri gördük hepsi olduğu konumdan daha fakir oldu bir sürü zorluk yaşadılar bu kadar çok istemeyin şükredin derler. Mesela biri ben iste illa boğaziçinde okucam olmazsa mezuna kalıcam dediğinde öğretmenlerim hep aman kendinizi bu kadar şartlandırmayın alternatif oluşturun derlerdi. Ve maksimumdan inmenin bir yoluda bu arkadaşlar alternetif oluşturmak.
*Havuzlu villa istiyorum
*Apartman dairesinde olur güzel komsulukları olsun
* Çocuğum olmasını istiyorum evet çok istiyorum ama artık bu konuda Allah' a teslim ettim en iyi zamanı biliyor. Gerçekten teslim olunca istediğimiz şeyler kolaylıkla gerçekleşiyor.
Bütün dinlerim özü aynı benzer birçok noktaları var. Bu yazdıklarım Tai Chi ( Çin ögretileridir). Kuran' da da teslimiyetin enerjisinden bahsedilir. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…