- 21 Mart 2020
- 38
- 38
Sosyoloji bölümüHangi bölümü okuyorsunuz acaba? merak ettim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sosyoloji bölümüHangi bölümü okuyorsunuz acaba? merak ettim de
MâşâAllâh Allah'ın isimlerini çekmekte büyük sırlar vardır. Dua ibadettir, kabul olmayan duaların karşılığınıda Ahiret'te alacağız İnşâAllâhTuğce Işınsu 'yu tanıyorum ama o tılsım yapıyor diye biliyorum yok onu örnek almıyorum tılsım falan bilmiyorum. Esmalar Allah 'ın isimleri ve enerjileri çok güzel niyetine göre okuduğunda güzel bir şekilde gerçeklesiyor. Ayetlerde öyle tabi
Anladım canım merakımı mazur gör ne güzel allaha yönelen kalpler boş çevrilmez elhamdülillahSosyoloji bölümü
İnşallahMâşâAllâh Allah'ın isimlerini çekmekte büyük sırlar vardır. Dua ibadettir, kabul olmayan duaların karşılığınıda Ahiret'te alacağız İnşâAllâh
Anladım canım merakımı mazur gör ne güzel allaha yönelen kalpler boş çevrilmez elhamdülillah
Çok teşekkür ederim sevgilerHer emek takdiri hak eder gözümde. Sayfanın başlangıcında yaşından ötürü aklınca dalga geçenler adına üzüldüm. Kendi adıma paylaşımın için de teşekkür ederim. Sevgiler.
Meram ettim doğrusu biraz bahsedermisin esmalar ne demek oluyor meselaDisiplin bir erdemdir ben bu erdemi titreşimlerle dönüşüm metoduyla kazandım. Erdemleri öğrenmek için seçtiğimiz öğretileri seçtiğimiz insanlardan ögreniriz. Ben bu erdemi zorlukla öğrenmeyi seçmiştim bu metodla kolaylıkla öğrendim. Bu esmalarlada mümkün farklı metodlarlada sizlere bunlardan bahsetmek istiyorum sadece yaşıma takılmadan dilerseniz okumanızı istiyorum çünkü yaş konusu çok büyük bir kısıtlamadır.
Cevabımı aldımMâşâAllâh Allah'ın isimlerini çekmekte büyük sırlar vardır. Dua ibadettir, kabul olmayan duaların karşılığınıda Ahiret'te alacağız İnşâAllâh
Allah 'ın 99 ismi. Ve bu isimlerin enerjileri aracılığıyla dualarımız daha kolay bir şekilde kabul oluyorMeram ettim doğrusu biraz bahsedermisin esmalar ne demek oluyor mesela
Umarim her gününüz beklentilerinize ve niyetlerinize uygun geçer. Degismeyen tek sey degisimin kendisidir her zaman. Yolunuzu cizmeyi ogrenmissiniz ve onlari elde etmeyi de yapamazsiniz diyenleri duymama evresine girmissiniz coktan ve bu konuda sizi tebrik ederim. Ve tabiki yontemlerinizi paylasmaniz bizimde ufkumuzu açar. Sonucta iyilige goturen her bilgi cok degerlidir bu dünya icinHayatımızı istediğimiz şekilde nasıl yasabiliriz? Bizi engelleyen titreşimlerimizi yani inançlarınızı nasıl degistirirz? Size yaşadığım dönüşümleri anlatmak ve sizlere faydalı olmak istiyorum. Her şey niyetle başlar. Değişime niyet ettikten sonrası kolay. Neyi değiştirmek istiyorsunuz?
Teşekkür ederim bilgi paylaştıkça çoğaltır mutluluk gibi burda sadece ben degil insanlarında paylaşmasına niyet ediyorumUmarim her gününüz beklentilerinize ve niyetlerinize uygun geçer. Degismeyen tek sey degisimin kendisidir her zaman. Yolunuzu cizmeyi ogrenmissiniz ve onlari elde etmeyi de yapamazsiniz diyenleri duymama evresine girmissiniz coktan ve bu konuda sizi tebrik ederim. Ve tabiki yontemlerinizi paylasmaniz bizimde ufkumuzu açar. Sonucta iyilige goturen her bilgi cok degerlidir bu dünya icin