• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken erkeklerin baska bayanlarla konusmasi

Yalnizkalp_28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
15
1
1
32
Merhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?

Merhaba hanimlae ve beyler sorum sizlere.3 yillik evliyim ve 2 yasinda bir evladim var. Esimin telefonu sifreli(benimde oyle) ama ben bir sekilde cozdum sifresini ve uygunsuz sitelere ve evlilik sitelerine kaydi oldugunu gordum.Hesap yeni olusturulmus. Bunlari gorunce tabi basimdan assagi kaynar sular dokuldu. Suan icin sessizligimi koruyorum siz olsaniz ne yapardiniz. Ve siz beyler evliyken neden boyle bir macere arayisina girmek istiyorsunuz?
Sessizliğini koruma, maceraya ortak ol. O sitelerdeki nickini al, sen de üye ol ve mesajlas eşinle.

Kocan karaktersizin teki. Elinde ispatım varsa ekran görüntüsü falan cıngar çıkar. Hem kendi aile hem onun ailesini aynı gün davet et hiçbişey yokmuş gibi sonra rezil et. Ama ailen ile git. Allah korusun sana zarar verebilir. Ortalık epey yatışır ona göre hareket edersin sonra

Bilmiyorum ben sessiz kalamam herhalde. Kötü bir durum . Ekran görüntüsü alıp kendi teline at sonra bas tekmeyi

Kocana sor. Senin evli beyin gibi macera arayisina giren birini burada bulamazsin cunku

Beyler miii? Bey nerede yahu?
SANA SON KEZ ALDANDIM!!! BEYLER !!! (Şarkı sözü)
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
O değil de ben 2 sene önce yanlışlıkla erkek grubuna girmiştim sonra kovdular çok utanıyorum şimdi de aklıma geldi sizin yüzünüzden Allah sizi ne yapmasın konu sahibi emi! Ay bildiğin kul hakkı ya :( :( :( :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Öncelikle evlilikte eşlerin bu benim özelim deme durumu yoktur o yüzden şifre olsa bile karşılıklı biliniyo ve telefonumu istediğinde no kullaniyo bazen ben onun telefonunu kullanıyorum byani yakından kimin telefonu varsa onun ki o an kullanılır hiç birimiz bu konuda birbirimizi sinirlamayiz. O yüzden eğer rahatsız olduğum bir şey olursa sessiz kalmam.

Back
X