Evliyken eğitime devam edenlerin alanı

merhabalar kızlar bu balşığı görünce hemen damladım zemuszemus

bende geçen sene öğrenciyken evlendim, daha doğrusu okul kapanmıştı ama ben yaz okuluna kalmıştım
ve eşimle apar topar evlenme kararı aldık ve evlendim..

evlendiğim için yavaşlamak yada zorlanmak yerine daha bir başarılı oldum..

eşimde mühendis olduğu için balayına gitmek yerine oturduk bi güzel ders çalıştık bana ders çalıştırdı zemuszemus

onun sayesinde rahat rahat sınavlarımı geçtim..

ayrıca şöyle bir durumda var ben sınavlarıma çalışırken eşimde yüksek lisans teziyle ilgileniyordu akşamları yeni gelin evini bir görseniz kütüphane gibiydi kaydirigubbakcemile3

ama bu günleri başarıyla atlattık ben mezun oldum, eşim yüksek mühendis alkisalkisalkis

herkese okumayı okulu şartlar ne olursa oolsun tavsiye ediyorum

merhabaa bende varım :) özel bir unide psikoloji okudum okulum bttiğinde evlendim şuanda açıköğretimden kamu yönetimi okuyorum ayrıca eşimde yüksek lisans yapıyor onada yardımcı oluyorum sınavlarına birlikte çalışıyoruz o çok ygun çalıştıgı için derslerini ben takip etmeye çalışıyrm 55 günlükte bir bebeğim var açıköğretimde olsa sınvlara çaışmak zorundayım çok zor oluyor :)

artık evli değilim bekarım ama konu benim olduğu için burdan devam etmekte sakınca yok benim için.........ales için mat, kpds için ing. çalışmam lazım...ama dinleniyorum biraz

çok uzuldum desem senın uzulecek bı karar almayacak kadar aklı basında bır kadınsın
emınımkı bunu dusunerek almıssındır
ben senı kendıme ornek almıstım bebek dusunurken bunu duyduguma cok sasırdım tum kalbımle hakkında hayırlısını dılıyorum..
basarılı ve mutlu bıhayat olsun ıns...

amerıkada eczacılıga yılda ne kadar odenıyor bu konuda bılgı verırsen sevınırım abd vatandaşımı olmak lazım

Valla hem evliyim hem de çocuk sahibiyim ama sil baştan okuyorum.Bazen bu durum beni çok sıkıyor ama burası Türkiye okumadan da bişey olmuyor.Çok zor.Eğer eşiniz anlayışlı ve yardımcı değilse çok zor olur benim Allah'tan yardım sever bir kocam var

Bende su an mastır yapıyorum valla kım ne derse desın o kadar da zor degıl..Yalnız evınızde yemegı ve temızlıgı yapacak bırılerı olmalı :)

nerden nasıl baslayacagım bır cocukla bu kadar da hayal kürtajcısı var dememenın ustunden tam tamına 3 sene gecmiş..ve üç sene sonra simdi ben psikolojik danısmanlık ve rehberlik 2.sınıf ögrencisiyim...isteyince oluyor demek ki ..zorlu ama bi okadar da keyifli bir yolculuk..oğlumdan ayrı kalııyorum dönem dönem..bu kısmı oldukça zor..2 sene sonra da mezun oldugumu yazacagım inş.

meraba herkese
bende evliyim ikinci üniversitemde ilk senedeyim şimdi hazırlık çok rahat çünkü dil sorunum olmadıgı halde sınava girme hakkımız olmadığından okumak zorundayım, seneye nolucak bilmiyorum
bu bitsin de kurtuliym diye bakmıyorum ama, yüksek ve doktora da düşünüyorum çünkü
ve bunlardan apayrı bi yandan bilkent ing-türkçe-fra mütercim tercümanlık okumak istiyorum
bitmiyo içimdeki okuma aşkı bakalım ben ne kadarını başarabilicem
kolay gelsin hepimize

ben de doktora yapıyorum neyse ki tez aşamasındayken evlendim. Ancak tez izlemelere girerken ister istemez insan evi ve işlerini ihmal edebiliyor. Bir yandan iş, bir yandan okul ve de evlilik olunca kimi zaman insanın "imdat" :92: diye bağırası gelse de bir müddet sonra insanın organizasyon yeteneği gelişiyor ve herşey daha kolay oluyor.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar okurken evlenmeyi düşünüyoruz aklıma takılan şeyler var soyadım değişecek haliyle bunun okula etkisi nasıl olacak bilen birileri varsa söyleyebilir mi? evliyken okula devam etmek çok mu zor oluyo?

ben henüz evli değilim,şuan 3. sınıfa geçtim ve seneye düğünüm var.Allah nasip ederse son senemde evli olmuş olacağım :78:
umarım altından kalkabilirim

yaza doğru tezimi sunacağım, bitince doktora, bu maratonla paralel ikinci üniversite Dış Ticaret' ten 8 dersim kaldı, tabi tüm bunlarla uğraşırken diğer yandan da " eş - iş - ev işleri - akraba gezileri "

bu yoğunluk olmasaydı hayatımda, mutsuz olurdum, doğruya doğru, koşturmacayı hep sevmişimdir, yoksa sıkılırım
telaşeler, sıkıntılar olmazsa eve gelip şöyle bir uzanmanın tadına varamam ki.
geçilmiş dersler, çevrilmiş metinler, halledilmiş işler sonundaki o ferahlık, daha ne olsun..

slm kıslar bende evli olup okuyan kervandanım daha önce üniv okuyamadım bazı nedenlerden dolayı şimdi ise evliyim geçen sene sınavla aof adalet yazdım çok şükür vize ii finalinde sonuçlarını bekliyorum bu sene kpss de gircm muhtemelen ama içimde hep eğitim fak.var öss sınavına başvurdum fakat hem aof hem ev işi vs..zor oluyor ders çalışamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz yada benim gibi varmı ne olur yardım birde yaş 25 geçmi sizce?????

Tebrik ederim sizi.Başardığınızı görmek çok mutlu etti beni ...hazırlık sürecini ve şuanki durumunuzu çok kısaca anlatabilir misiniz?

ben onlarca kitap edindim hatta mp5 player şeklinde bir cep dersanesi satın aldım temelim de iyi, başlamak istiyorum fakat bebeğim 1 yaşında (bir de 6 yaşında var)acele mi ediyorum acaba?
ve asıl kazandıktan sonrası düşündürüyor beni korkularım var......

Son düzenleme:
bende okuyorum ve evlendim üstelik bu evlilik için çok fedakarlık yaptım... öss de süleyman demirel üniversitesini kazandım (işletme bölümü) üniversitem 5 yılldı zorunlu hazırlık bölümü vardı ıkı yıl ısparta sdü den sonra ( o zamn nişanlı idim ) tekrar üniversite sınavlarına gırdım eşimin iş yerine yakın olan çorumu yazdım çok şükür geldi ve egitim hayatıma çorum hitit üniversitesinde devam etmeye basladım.öss ye gırıp kazanınca ıkıncı kez ısparta da aldıgım derlerı çorumda saydırıp ( muafıyetle) 2. sınıftan devam ettım( fakat aldıgım bazı derslerı saymadılar tekrar almak zorunda kaldım;genel ortalamam düştü bu yuzden vs) ve 15.09.2012 tarıhınde evlendm su an 3. sınıfım daha bır yılım var hem okul hem ev işlerını ıdare edıyorum ve tum bunlara ragmen en kötu yanı ıse durumumun eşimin işinden dolayı evımız merzifonda fakat ben okula çoruma gıdıyorum yanı haftanın 3 gunu dersım var ve ıkı saatım yolda gecıyor tabı dolmuş bekleme vs suresı harıc... özetle işim cok zorrrr...bazen sınavlara bıle gec kalıyorum telafıya gırıyorum ... RABBIM HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN =)) kocamı cok sevıyorum herşey onun için ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…