aynen bende senin eşinde benim mal koca gibiymiş..ben 22 yıldır müzmin bekarım..birini bulsam kafama göre,bu malı satıp parasıyla onu alıcam..şaka yapmıyorum..ama erkeklerede güven olmazki bu mal ile ne hayaller kurarak evlenmiştim.ne çıktı..Evliyim,1,5 yıllık.
Eşim ilk bir ay evde durdu. Sonra durmadı, her gece dışarda.
Geceyarısı gelir, benden kadınlık bekler bir de.
En son dayanamadım, dün ona artık benim sevgimi bitirdiğini söyledim.
Bu sabah ise aradım bugun iş çıkışı eve gel, yeniden başlayalım dedim.
Gelemem, beni seven her halimle sever, ben kimseye kendimi sevdirmek için çaba harcayamam karekterimde yok dedi.Beni kandırdın aylardır bana karşı neler beslemişsin içinde, ben de beni sevdiğini sanıyordum dedi.
Beni bitirdi kızlar, çok yalnız kaldım bu evlilikte. Yaptıklarıyla her gün beni azarlamasıyla bitirdi.
Dün yatağını ayırdı, ve ilk defa sabah beni azarlamadı, çünkü artık ben de bitmişim onda. Canıma minnet tabi bu durum bıktım artık azar yemekten.
Eşim düzelir mi nasıl düzelir bilmiyorum, ben onu nasıl tekrar sevebilirim bilmiyorum
dert ortağım:)
peki sen ne yapmayı planlıyorsun bu durumda
ayrılmak istiyorum ben huyluhuyundan vazgeçmez vazgeçmiyorda dünde dışarıdaydı perşembe de bıktım vallaha.benim sorunum ayrılmak istediğimi söyleyememe..
Evliyim,1,5 yıllık.
Eşim ilk bir ay evde durdu. Sonra durmadı, her gece dışarda.
Geceyarısı gelir, benden kadınlık bekler bir de.
En son dayanamadım, dün ona artık benim sevgimi bitirdiğini söyledim.
Bu sabah ise aradım bugun iş çıkışı eve gel, yeniden başlayalım dedim.
Gelemem, beni seven her halimle sever, ben kimseye kendimi sevdirmek için çaba harcayamam karekterimde yok dedi.Beni kandırdın aylardır bana karşı neler beslemişsin içinde, ben de beni sevdiğini sanıyordum dedi.
Beni bitirdi kızlar, çok yalnız kaldım bu evlilikte. Yaptıklarıyla her gün beni azarlamasıyla bitirdi.
Dün yatağını ayırdı, ve ilk defa sabah beni azarlamadı, çünkü artık ben de bitmişim onda. Canıma minnet tabi bu durum bıktım artık azar yemekten.
Eşim düzelir mi nasıl düzelir bilmiyorum, ben onu nasıl tekrar sevebilirim bilmiyorum
"bu malı satıp parasıyla onu alıcam" bu sözüne bayıldım:) Ama alıcısı çıkar mı bilemiyorumaynen bende senin eşinde benim mal koca gibiymiş..ben 22 yıldır müzmin bekarım..birini bulsam kafama göre,bu malı satıp parasıyla onu alıcam..şaka yapmıyorum..ama erkeklerede güven olmazki bu mal ile ne hayaller kurarak evlenmiştim.ne çıktı..
benimkinde birde kumar alkol vardı..evlenirken bilmiyordum ,görücü usulü olunca ...
"bu malı satıp parasıyla onu alıcam" bu sözüne bayıldım:) Ama alıcısı çıkar mı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?