• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken bekar olmak...bunu yaşayan var mı?

leyla06,

Eşinin değişmeyeceğini söyleyenlerde var biliyorum ama ben bu kadar kesin konuşamıyorum çünkü değişenler olduğunuda biliyorum.

Hiç mi alkol alırken bırakan erkek yok?
Hiç mi gece gezmesini terk edip evinde oturan erkek yok?

Elbette var.Ama eşini en iyi sen tanırsın.

Ben derim ki eğer eşine evdeki eşler arası muhabbetin güzelliğini,evdeki huzurun değerini.....tattırabilirsen,istediğin mutlu hayata kavuşabilirsin inşallah....

Genelde ters bir psikoloji oluyor,eve gelmesini bekliyorsun,gelince nerdeydin diye kavga çıkarıyorsun....Erkek kavga çıkan eve gelmek istemiyor...

Yazdıklarından ben şöyle anladım:Evlenince nasılsa yanımda olacak o da bana yeter diye düşünmüşsün ama devamını pek düşünmemişsin gibi...

sizi hatırladım, eşiniz ücretsiz izin yapmanızı istemiyordu, üstelik 3 aylık bebeğinize rağmen...
sanırım sırf para gelsin diye, burnunuzdan getiriyor,
bence oturup konuşmaya ikna edin onu, ve kendini düzeltmiyorsa bitireceğinizi seviyeli bi üslupla dile getirin...

Bence net olun
Bu bu alışkanlıklaırnı terk etmezsen ben seni terk edecem deyin
O da eğer çaba göstermek isterse alkol mü psikolojik mi ne bakımdan isterse tedavi alır
Yok uğraşmıyosa zaten o da aklının bi köşesinde bitirmeyi düşünüyodur

Bu kadar pervasızlık olmaz, gez dolaş gel oh otele geliyo sanki

Evliyim,1,5 yıllık.
Eşim ilk bir ay evde durdu. Sonra durmadı, her gece dışarda.
Geceyarısı gelir, benden kadınlık bekler bir de.
En son dayanamadım, dün ona artık benim sevgimi bitirdiğini söyledim.
Bu sabah ise aradım bugun iş çıkışı eve gel, yeniden başlayalım dedim.
Gelemem, beni seven her halimle sever, ben kimseye kendimi sevdirmek için çaba harcayamam karekterimde yok dedi.Beni kandırdın aylardır bana karşı neler beslemişsin içinde, ben de beni sevdiğini sanıyordum dedi.
Beni bitirdi kızlar, çok yalnız kaldım bu evlilikte. Yaptıklarıyla her gün beni azarlamasıyla bitirdi.
Dün yatağını ayırdı, ve ilk defa sabah beni azarlamadı, çünkü artık ben de bitmişim onda. Canıma minnet tabi bu durum bıktım artık azar yemekten.
Eşim düzelir mi nasıl düzelir bilmiyorum, ben onu nasıl tekrar sevebilirim bilmiyorum
aynen bende senin eşinde benim mal koca gibiymiş..ben 22 yıldır müzmin bekarım..birini bulsam kafama göre,bu malı satıp parasıyla onu alıcam..şaka yapmıyorum..ama erkeklerede güven olmazki bu mal ile ne hayaller kurarak evlenmiştim.ne çıktı..
benimkinde birde kumar alkol vardı..evlenirken bilmiyordum ,görücü usulü olunca ...

bence burnunu sürtmek gerekiyor kendinizden bir müddet uzak tutun

ayrılmak istiyorum ben huyluhuyundan vazgeçmez vazgeçmiyorda dünde dışarıdaydı perşembe de bıktım vallaha.benim sorunum ayrılmak istediğimi söyleyememe..

niye söyleyemiyosun ki
o senin duygularını hiç önemsemeden çıkıp gezmeye devam ediyo
en azından yanına gelip konuşabilirdi sorunlarınızı çözmek için
ya da gece gezmelerini biraz olsun azaltabilirdi
hiç bi çaba göstermiyosa sen de daha fazla fedakarlık yapma
karşına al konuş samimi bi şekilde kavga etmeden anlat duygularını
orta yol bulamazsanız ayrılacağını söyle

ohh be adam her gece dışarda gezsin sonra sen laf edince suçu sana atsın, demek bahane arıyormuş sayende bulmuş:31:

Evliyim,1,5 yıllık.
Eşim ilk bir ay evde durdu. Sonra durmadı, her gece dışarda.
Geceyarısı gelir, benden kadınlık bekler bir de.
En son dayanamadım, dün ona artık benim sevgimi bitirdiğini söyledim.
Bu sabah ise aradım bugun iş çıkışı eve gel, yeniden başlayalım dedim.
Gelemem, beni seven her halimle sever, ben kimseye kendimi sevdirmek için çaba harcayamam karekterimde yok dedi.Beni kandırdın aylardır bana karşı neler beslemişsin içinde, ben de beni sevdiğini sanıyordum dedi.
Beni bitirdi kızlar, çok yalnız kaldım bu evlilikte. Yaptıklarıyla her gün beni azarlamasıyla bitirdi.
Dün yatağını ayırdı, ve ilk defa sabah beni azarlamadı, çünkü artık ben de bitmişim onda. Canıma minnet tabi bu durum bıktım artık azar yemekten.
Eşim düzelir mi nasıl düzelir bilmiyorum, ben onu nasıl tekrar sevebilirim bilmiyorum

biraz arsız heralde, özür dileyeceğine bir de size trip yapmış , istemem yan cebime koy der gibi hareket etmiş, bende zaten öyle bir şey bekliyordum der gibi , allah sabır versin, gıcık adam !

aynen bende senin eşinde benim mal koca gibiymiş..ben 22 yıldır müzmin bekarım..birini bulsam kafama göre,bu malı satıp parasıyla onu alıcam..şaka yapmıyorum..ama erkeklerede güven olmazki bu mal ile ne hayaller kurarak evlenmiştim.ne çıktı..
benimkinde birde kumar alkol vardı..evlenirken bilmiyordum ,görücü usulü olunca ...
"bu malı satıp parasıyla onu alıcam" bu sözüne bayıldım:) Ama alıcısı çıkar mı bilemiyorum

"bu malı satıp parasıyla onu alıcam" bu sözüne bayıldım:) Ama alıcısı çıkar mı bilemiyorum

bir kaç kere gayri meşru ilişkisi oldu yani herşeyin üstüne birde beni aldattı...kadınlar tanıyınca bıraktılar yine başıma kaldı..ne şanssızım..

Back