Konu sahibi arkadaşım özellikle bold ile alıntıladığım kısım aslında eşinizin daha sonraki cümleleri kurmak için nereden yüz bulduğunu gösteriyor bence. Siz madem sevgimi bitirdin dediniz biraz uzak durmalıydınız tekrar arayıp yeniden başlayalım demekle hata yapmışsınız. Size boşanın demiyorum ki zaten boşanmayı gerektirecek çözümsüz bir sorununuzda yok. Fakat tavır koyduğunuz zaman bir süre kendinizi geri çekip uzak durmalısınız. İşin ciddiyetini anlaması için. Ama siz tekrar aramakla sevgisi demekki bitmemiş yeniden başlayalım dediğine göre benden vazgeçemez. O zaman bende sınırları zorlayabildiğim kadar zorlayayım nasıl olsa sevgim bitti desede benden vazgeçemiyor diye düşünecek eşiniz.
şimdi yapsam olur mu? Kendimi geri çekiyorum ben de, bugün aramadım, o arayana kadar da aramayacağım zaten. Yarın 5 günlüğüne şehir dışına çıkıyor, orada başka birisiyle en az bir gecelik bir ilişki yaşamasından korkuyorum.
Güvenimi sarsacak bişe olmadı daha önce ama şuan herşeyi bekliyorum, çünkü küsmeye dünden razı gibi davrandı, beni aldatacak galiba, ne olacak öyle birşey olursa buna ben neden olmuş mu olacağım.
allahım yine evet bende öyleyim diyorum :) benim kocada 2-3 akşam dışarı çıkar diğer 2-3 akşam balkonda içki içer.bir akşamda maç izler
beni sorarsanız bende öyle işte...bu hayat böyle geçmez.ne demek öyle ben böyleyim eee ende öylesin.yalnız kalmak için evlenmedik arkadaşım biz.
...
kadın kendi babasının emekli maaşıyla evi döndürüyodu o yüzden resmi nikah yapmıyolardı maaş alabilmek için
bu açığa çıkınca 30000 tl borç geldi bunlara ...
30000 TL borç nasıl geldi ben onu anlayamadım?Resmi nikah olmadığı sürece bir kadın babasının emekli maaşını alabilir diye biliyorum...Önce evlilerdi sonra maaşı almak için boşanıp aynı evde yaşamaya devam ettiler de bu mu açığa çıktı?:44:
kadın babasının emekli maaşını alıyodu ama nikahlı olsa o maaşı alamaz normalde o yüzden resmi nikah yapmamışlar sanırım
ama daha önceden nikahları vardı da sonradan mı boşandılar bilmiyorum çünkü ta liseden beri sevgililermiş kadın 35li yaşlarda şimdi
büyük ihtimalle daha önce boşanıp tekrar barışınca nikah yapmamışlardır
ama biz tanıdığımızda resmi nikah yoktu 8-9 yaşında bi kızları vardı sonradan bi çocukları daha oldu 1 yıl sonra filan bu durum meydana geldi daha geçen yıl oldu yani
sonuçta evlilerdi iki çocukları var ve aynı aynı evde yaşıyolar
bu şekilde yaşayan yani sırf maaş için nikah yapmayan bi sürü çift var ve yasal değil bu durum
biz kendisine söylemiştik ama dinlemedi bizi
birisi şikayet etmiş sanırım bu şekilde açığa çıkmış
ya da sonradan yeni bebekleri olmuştu ondan sonra da durum farkedilmiş olabilir
Canım sağol uzun uzun açıklamışsın...
Bende bazı olaylar duyuyorum bu konularda onun için sormuştum burda durum nasıl ki diye?
Konuyu dağıtmak istemem ama bu kadar sorun içinde çocuk yapmak,zaten para yok,nasıl oluyor ben anlayamıyorum?Zaten çocukları varmış:44:
Allah yardımcıları olsun diyelim.
bak sen. o gezecek. size yasak. nasıl bir bencilliktir buben de gezecem artık dedim. Herşey ona serbest bana bişe yok. Ya o da benim kurallarıma uyacak ya o kurallar benim için de geçerli olmayacak.
Evlenmeden verdim bu tavizleri adeta gözüm kör olmuştu. Eşim 1 ayda benden sıkılıp kendini dışarı atmış olabilir evet, ama ben de ondan sıkıldım bunaldım hiçbişe yapmadım hep yapıcı olmaya çalıştım buna ne demeli. Kendisi çekilir bir insan mı ben çektim, o da biraz çekseydi. Bencil ya benimki çok bencil
....kadını da bi görsen o kadar güzel o kadar hoş bi kadın muhabbeti de çok iyidir çok girişkendir sosyaldir çok üzüldük biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?