Konu sahibi arkadaşım özellikle bold ile alıntıladığım kısım aslında eşinizin daha sonraki cümleleri kurmak için nereden yüz bulduğunu gösteriyor bence. Siz madem sevgimi bitirdin dediniz biraz uzak durmalıydınız tekrar arayıp yeniden başlayalım demekle hata yapmışsınız. Size boşanın demiyorum ki zaten boşanmayı gerektirecek çözümsüz bir sorununuzda yok. Fakat tavır koyduğunuz zaman bir süre kendinizi geri çekip uzak durmalısınız. İşin ciddiyetini anlaması için. Ama siz tekrar aramakla sevgisi demekki bitmemiş yeniden başlayalım dediğine göre benden vazgeçemez. O zaman bende sınırları zorlayabildiğim kadar zorlayayım nasıl olsa sevgim bitti desede benden vazgeçemiyor diye düşünecek eşiniz.
şimdi yapsam olur mu? Kendimi geri çekiyorum ben de, bugün aramadım, o arayana kadar da aramayacağım zaten. Yarın 5 günlüğüne şehir dışına çıkıyor, orada başka birisiyle en az bir gecelik bir ilişki yaşamasından korkuyorum.
Güvenimi sarsacak bişe olmadı daha önce ama şuan herşeyi bekliyorum, çünkü küsmeye dünden razı gibi davrandı, beni aldatacak galiba, ne olacak öyle birşey olursa buna ben neden olmuş mu olacağım.