- 29 Kasım 2021
- 932
- 637
- 33
- 55
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en guzel yorumdu bence tesekkürler elinize saglikAklini basina topla bacim. O isten de ayrilman lazim.
Tebrik ediyorum siziÖyle yapıyorum
Kesinlikle kendime bunu yatıştırmam yaptığımda bişey yok zaten
inşallah amirinle fingirdeşirken telefonuna gelen kocan ve baska bir kadının kucak kucaga olan resmiyle kendine gelirsin AMİN
Şuan bu işten ayrılsan yarın başka birinden hoslanabilirsin demem o ki senin eşinle arandaki büyü Bozulmuş bir kere kıblen şaşmış ayrıl Hayatına bak daha doğrusu esin Hayatına baksın yazık o adama seni kesinlikle yargilamiyprum ama içinde olduğun duruma Allahim kimseyi dusurmesinİyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz
İstem ayril yada esinden ayril bu ii secenek ama sadakat sorununuz var netİyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Birinin niyeti bozuksa hepsinin mi bozulsun yani adamın ne suçu var? Evet hepimiz konu sahibine kizdik ama bu da çok fazla sanki..inşallah amirinle fingirdeşirken telefonuna gelen kocan ve baska bir kadının kucak kucaga olan resmiyle kendine gelirsin AMİN
Okadar rahat konuşuyorsun ki gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. Mutsuzsun ve sırf şurda insanları trolleyeyim diye yazdığına eminim ama kanitlayamam...Düzenimi bozmak istemiyorum zaten eşimi sevilorum çokta memnunum ama benimki galiba cinsel çekim :/
Bence eşinle aranızda eksik olan şeyler var yoksa kadınlat kolay kolay kaymaz.he yani dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan da olmayayım diyorsunuz.
O zaman şahıstan iş dışında muhabbet etmeyeceksiniz madem gönlünüze söz geçiremiyorsunuz sizin kıymetinizi bilen eşinize bu kötülüğü yapmayın eşiniz ilginiz biri mi size karşı? Üstelik diyelim gönlünüz kaydı eşinizden de boşandınız bu kişiyle evleneceksiniz olmaz kardeşim adamın da başını yakmayın en yakın akrabamın başına geldi kadın biraz yaşça büyük çocuğu var akrabam bekar en son boşandılar ama kadın evli değildi bekardı üstelik bu kadından da çocuğu olduÇıkamam cünkü devlet memuruyum
Ateşle barut diyoruz işte biz ona lütfen adamdan uzak durun eşinize sadık kalamayacaksanız boşanınDüzenimi bozmak istemiyorum zaten eşimi sevilorum çokta memnunum ama benimki galiba cinsel çekim :/
Esinizle cinsel hayatiniz nasil?Düzenimi bozmak istemiyorum zaten eşimi sevilorum çokta memnunum ama benimki galiba cinsel çekim :/
Duygu simdi ruyasinds amirle sevisiyor. Millet burda onun ailesinin derdiyle uyanikBebeğim kadın gitti elin adamını hayal ederek uykuya daldı sen niye sinir oluyosun![]()
Yok ya umrumda değil bitirdim içimde sacmalamaydıDuygu simdi ruyasinds amirle sevisiyor. Millet burda onun ailesinin derdiyle uyanik![]()
İyi yeterinceEsinizle cinsel hayatiniz nasil?
Resmiyim iş dışında muhattap olmuyorumAteşle barut diyoruz işte biz ona lütfen adamdan uzak durun eşinize sadık kalamayacaksanız boşanın
Bunun adı da aldatmak biliyosunuz dimi?İyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Bir ara çok tartışıyorduk eşim ailesi ile ilgiliydi kafamda yanlış şeyler düşündüm ve bittiBence eşinle aranızda eksik olan şeyler var yoksa kadınlat kolay kolay kaymaz.