- Konu Sahibi kucukpanda
-
Kınamak istemiyorum. Karşılık alamadığınız icin de eşinizden ziyade karşıdaki kişiye karşı kapıldığınız suçluluk duygusundan , ebeveyn sorunlarınıza bağlayarak kaçınmanızı anlıyorum. Bence bir desteğe ihtiyacınız var. Ayrıca dünyalar iyisi dediğiniz eşinize de daha fazla haksızlık yapmayın derim. Empati yapın tam tersi durum olsa ne hissederdiniz?Hiç başınıza geldi mi bilmiyorum. Bazılarınız bunu ayıplayacaktır belki bazılarımız anlayışla karşılar.Ama aylardır mücadele veriyorum. Evliyim ama kafamı karıştıran biri var o da evli ama hep aklımda. Kocamı da seviyorum dünyalar iyisi biridir, benim için çok değerli. Bunu nasıl asacagim bilmiyorum.Aptallığımla gittim ona açıldım ayrıca, tabi ki reddetti.Fiziksel herhangi bir şey olmadı, yalnızca bi kaç sohbetten ibaret. Ve her gün de birbirimizi göreceğimiz bir özel kurumda çalışıyoruz.Bundan sonrası için nasıl davranmalıyım, özür dileyip geçici bir şey olduğunu söylemeli miyim? Ben kötü bir insan değilim bu duruma nasıl düştüm bilmiyorum. Bu durumdan kurtulmak da istiyorum aslında ama geçmiyor geçmiyor her gün agliyor ve kendime çok kiziyorumyaptığım araştırmalara göre anne baba sevgisinden yoksun büyümek daha fazla ilgi ihtiyacına yol açıyormuş, anne baba ilişkisinde çocuklukta göz ardı edilmek, değersizlik duygusunu orda öğrenmek, yetişkinlikte de bunu tekrar etmeye neden oluyormuş.
Konuyu silmek istiyorum yeter gömdüğünüzNiye x yazıp kendi kendinizi alıntılıyorsunuz?
Konular silinmiyor ? Ama istersenizKonuyu silmek istiyorum yeter gömdüğünüz
Siz istediğiniz kadar silmeye çalışın gerçekler ve doğrular apaçık ortada. Onlardan nasıl kaçacaksınız?Konuyu silmek istiyorum yeter gömdüğünüz
Minnoş kalbiniz mi kırıldı,kıyamamKonuyu silmek istiyorum yeter gömdüğünüz
Aldatmadım, bunu yapmamak için kendimi dizginliyorum
Kız konu aşkı memnu' dan nfk şiirine nasıl evrildi? Ay ben şokBEKLENEN
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?
NECİP FAZIL KISAKÜREK
Kim gömmüş özet gecsene balimMinnoş kalbiniz mi kırıldı,kıyamam.
Boşanmak daha iyi olurOrtamdan ayrılamıyorum maalesef, hiç iletişim kurmamak mı daha doğru yoksa özür dileyip, olmamış gibi seviyeli iş ilişkisini devam ettirmek mi
BEKLENEN
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?
NECİP FAZIL KISAKÜREK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?