- 20 Şubat 2024
- 21
- -19
- 1
- 31
- Konu Sahibi kucukpanda
-
Tamam da, aile sevgisinden eksik büyümüş olanlar aldatabilir demek değil bu yalniz, yanlis anlamissiniz yani.anne baba sevgisinden yoksun büyümek daha fazla ilgi ihtiyacına yol açıyormuş
Aldatmadım, bunu yapmamak için kendimi dizginliyorumTamam da, aile sevgisinden eksik büyümüş olanlar aldatabilir demek değil bu yalniz, yanlis anlamissiniz yani.
Bosanin madem.
Boşanmalısınız? Evliyken bir başkasına ilanı aşk etmişsiniz, eşinizin de iyi biri olduğunu söylüyorsunuz böyle bir evliliği hak ediyor mu sizce?.Bundan sonrası için nasıl davranmalıyım
Aldatmadiniz mi, gidip acilmissiniz herifeAldatmadım, bunu yapmamak için kendimi dizginliyorum
Ortamdan ayrılamıyorum maalesef, hiç iletişim kurmamak mı daha doğru yoksa özür dileyip, olmamış gibi seviyeli iş ilişkisini devam ettirmek miBunun anne babayla çok ilgisi yok. Evliliğinizin başından beri sürekli bu tarz eğilimleriniz varsa sorunu kendinizde arayın. İlk defa oluyorsa eşinizle ilişkinizi gözden geçirin. İlgi ve sevgi vermeyi azaltmış olabilirsiniz birbirinize.
Adama açılacak kadar ciddileşmesi kötü olmuş. Ayrılın o ortamdan.
Kocanıza yazık karısı başka kadının kocasına ilani aşk ediyor.Hiç başınıza geldi mi bilmiyorum. Bazılarınız bunu ayıplayacaktır belki bazılarımız anlayışla karşılar.Ama aylardır mücadele veriyorum. Evliyim ama kafamı karıştıran biri var o da evli ama hep aklımda. Kocamı da seviyorum dünyalar iyisi biridir, benim için çok değerli. Bunu nasıl asacagim bilmiyorum.Aptallığımla gittim ona açıldım ayrıca, tabi ki reddetti.Fiziksel herhangi bir şey olmadı, yalnızca bi kaç sohbetten ibaret. Ve her gün de birbirimizi göreceğimiz bir özel kurumda çalışıyoruz.Bundan sonrası için nasıl davranmalıyım, özür dileyip geçici bir şey olduğunu söylemeli miyim? Ben kötü bir insan değilim bu duruma nasıl düştüm bilmiyorum. Bu durumdan kurtulmak da istiyorum aslında ama geçmiyor geçmiyor her gün agliyor ve kendime çok kiziyorumyaptığım araştırmalara göre anne baba sevgisinden yoksun büyümek daha fazla ilgi ihtiyacına yol açıyormuş, anne baba ilişkisinde çocuklukta göz ardı edilmek, değersizlik duygusunu orda öğrenmek, yetişkinlikte de bunu tekrar etmeye neden oluyormuş.
Gidip elin adamına aşk itirafı yapmak hangi sınıfa giriyor hanfendi?Aldatmadım, bunu yapmamak için kendimi dizginliyorum
Ortamdan neden ayrılamıyorsunuz anlamadım, özel bir kurum demişsiniz.Ortamdan ayrılamıyorum maalesef, hiç iletişim kurmamak mı daha doğru yoksa özür dileyip, olmamış gibi seviyeli iş ilişkisini devam ettirmek mi
Vicdani olarak kendimi iyi hissetmediğim için eşime anlattım, ağlayarak geçen 3-4 saat… beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.Boşanmalısınız? Evliyken bir başkasına ilanı aşk etmişsiniz, eşinizin de iyi biri olduğunu söylüyorsunuz böyle bir evliliği hak ediyor mu sizce?
E hak ediyormuş o zaman böyle bir evliliği. Az önceki cümlemi geri aldım gitti. MutluluklarVicdani olarak kendimi iyi hissetmediğim için eşime anlattım, ağlayarak geçen 3-4 saat… beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.
Başka sebeplerden kalmam gerekiyor, nasıl davranmak gerekiyor bu konuda fikir alabilir miyimOrtamdan neden ayrılamıyorsunuz anlamadım, özel bir kurum demişsiniz.
Adam saf galibaVicdani olarak kendimi iyi hissetmediğim için eşime anlattım, ağlayarak geçen 3-4 saat… beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.
Vicdani olarak kendimi iyi hissetmediğim için eşime anlattım, ağlayarak geçen 3-4 saat… beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.
Burda pişman olduğu için çözüm aramaya çalışan insanı daha dibe sürüklemek için mi varsınız ?E hak ediyormuş o zaman böyle bir evliliği. Az önceki cümlemi geri aldım gitti. Mutluluklar
Herkesin evlilik dinamiği farklı da böylesi bir farkı ilk kez görüyorumAdam saf galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?