Arkadaşlar siteyi bir arkaşım onerisi uzerine buldum ve uyeliğimi açtım. Derdim başlıkta yazdığım gibi bundan 4 sene once eşimle severek evlendim aşık olmadım ama cok sevdim ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum nasıl oldu hiçbir fikrim yok ve kocam mukkemmel bir adam (4 yıllık evliliğimiz boyunca şiddet aldatmayı bırakın bana bağırmamıştır bile ilgilidir saygılıdır bakımlıdır eğitimilidir sporunu yapar giyimine ozen gosterir birçok kadına gore yakışıklı bir erkektir bende kendisini beğenirim evde ne yapsam yardımcıdır yemeği beraber yaparız sabahları benden erken uyanır kahvaltıyı hazırlar odayı supurduysem salonu supurur bulaşıkları makinaya koyarsam o cıkarır dizer tamamen iş bolumu yapar 4 yıllık evliyim ve kamu kurumunda memurum maaşıma hiç dokunmamıştır evimizi o geçindirir sen kendi paranla giyin kuşan harçlık yap 4 yıl boyunca toplasan eve 100 tl harcatmamıştır şuan hesabımda altınlar ve benim biriktirdiklerim olmak uzere yuklu bir miktar param var) ve ben kocama başkasına aşık oldum desem anlayışla karşılayıp benden boşanır ama ben boyle bir adamı kaybettiğim için pişman olurmuyum sağlıklı duşunemiyorum allah rızası için sızlerden dişarıdan bir bakış acısıyla bana bir yardım etmenizi istiyorum (noktalama ve yazıma dikkat edemesim kafam cok dalgın hakkınızı helal edin)