• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyken başka birinden hoşlanılabilinirmi?

mutlu olmak,daha daha mutlu olmak...çok çok mutlu olmak yeni ve farklı şeyler hissettirmesin size...aile içinde en önenli şey huzur...elin herifi için değer mi yaa kafam karıştı vs..bi an sesli düşündüğünüzü farzedelim ve burda açıklama gereği duydunuzz,hepsi bu olsun..erkeklerin şimdi evli yada bekar bir bayana karşı hissettiği tek bir şey var oda cinsellik...

bir çok insanın sahip olmayı deli gibi isteyipte sahip olamadıgı şeylere sahipsiniz evlat ve ilgili eş ilgi kafa karışıklıgı niye olsunki içinizde aşk varsaa eşinize karşııı

şaka bir yana kızlar bence olmaz ben karşıyım evliyken ah aşığım deli gibi seviyorum denmesine
aşk değil bence hevestir ama oda etik değil bence

bana gore hoslanamaz
ben cok sertım bu konuda
benım evlı oldugumu bılıyorsa eger benı etkılemeye calısırken benım gozumde sapıktır
evlı oldugumu bılmıyorsa bu benım boslugumdandır o agırlıgı yansıtamamısım karsımdakıne dıye

sebebı ne olursa olsun evlı bır bayan yada erkek evlı oldugu surece bır baskasının kurlarına gonul kaydırmamalı, kaydıramaz

Evli barkli cocuklu bir kadina neden bekar bir erkek kafayi takar sence?

Asik oldugu icinmi? Ciddi bir beraberlik hatta evlilik düsündügü icinmi?

Hayir sirf faydalanmak icin.....

O adamda namus seref delikanlilik olsa bir kere, sana hayatta o gözle bakmaz, kardes abla yenge gözü ile bakar....

Aklini basini topla güzelim, atesle oynama!

Hem sen niye onunla bu konu hakkinda muhatap olacaksinki?.....Ters davran, as suratini ilgisine duyarsiz kal, essek degilse anlayacaktir.

cinsel anlamda kullanmak isiyodur seniaklinialirimsmile
kim ne yapsn evli,çocuklu kadını?
söylediğin kadar mutlu olsaydın o çocuktan hoşlanmazdn:delphin:

arkadaslar bende erkek ortamında çalışıyorum.benim bölümümde sadece bayan benim...daha 1 kere bile bana yan gözle bakan olmadı bu konuda bayanların biraz daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum.birde sunu anlamıyorum severek ve asık olarak evlenen bir insan nasıl oluyorda evliyken baskasını sevebiliyor....ben eşimden baska hiç kimseyi onu sevdiğim gibi sevememki....yanlışmı düşünüyorum arkadaslar...bence tavrını koy ve bu olayı kafandan at derim.başka bir erkek için evliliğini yıkmaya değmez .senin böyle düşünmen bile çok kötü......bence sende o adamdan hoşlanmaya baslamıssın.bence bu bile eşini aldatmadır.sen eşinle otururkken onunla sohbet ederken o adam olacak aklında demi....böyle yaparakta eşini aldatmış olursun.:kızgın:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gerçekten burda bazen öyle şeyler okuyorum ki shok yani hiç tasvip etmediğim düşünce ve davranışlar bunlar Allah herkese akıl fikir versin ne diyim:umursamaz:

evli bir kadın başka birinden hoşlanabilir ,ama yalnış birşey tabiki ,ha bazen birçoğumuz bir ünlüye yada

yolda geçerken gördüğümüz birine ooo ne hoş adam diyebiliriz ,ama senin bahsettiğin bunlar kadar

masum bişey değil malesef ,sen aklını karıştırabilecek yuvanı dağıtabilecek bir durum içerisindesin ..

birçok kadın evli olduğu halde başka erkeklerin beğeni ve ilgisinden hoşlanabilir ,ama onunla beraber

olmak yada aşık olmak bambaşka bir boyut..

en kesin çözüm işyerinden ayrılmak ,aklın karışacak gibi görünüyor..

hoslanabilir mı? evet hoslanabilir..
doğru mu? hayır değil..

eşinin ilgili olduğundan bahsetmişsin,yani sana ilgisiz bir esın olsa o ilgiyi gördüğün için kafan karışmış veya o ilgi hosuna gitmiş olabilir diyicem..ama durum bu değil belli ki..
ama evliliğinde ters veya eksik bir seyler var ki,aklına başka biri girebiliyor..
öncelikle odaklanman gereken problem bu bence..Ahmet Mehmet'ten daha önemli olmalı evliligindeki sorun..
ilk önce problemini bul,çözmeye çalış; derim ben..
hoşlanmak moslanmak bunlar suan için olmaması gereken seyler..

evet hoşlanabilir, bazen beyninizle kalbiniz aynı doğrultuda çalışmaz. Kalp pır pır edebilir, çok yakışıklı birini görüpte Allah özene bezene yaratmış diye düşünmek gibi...ama bunun ötesi olmaz.
ınsanın birini beğenmesi suç değil bence ama onun çizgilerini ihlal etmesi suç olur. Bu adam sizi etkilemeye çalışıyor ve başarmış bile işte bu tehlikeli olan. Tavrınızı koyun varsa bir samimiyetiniz kesin.
Beğenilmek malesef herkesin hoşuna gider ama buna kendinizi kaptırmayın sakın.

arkadaşların dediği gibi hakikaten eşini seven bir insana da başka erkekler erkek gibi bile gelmiyor :))hatta iğrenç falan geliyor hepsi yaa :((( bana öle oluyo
ancak çok yakışıklı boy pos yerinde birini görünce içimden 'kurban olduğum nasılda özenmiş yaratmış, sahibine bağışlasın derim içimden'

şu iş hayatındaki etkileyen erkekler bunlar boş hayaller gerçek ile alakalı yakından uzaktan doğru değil
sadece tuzak bunlar ve hayat sizi deneme sınavına alıyor ya herşeyinizi kayıp edeceksiniz yada elinizdekinin kıymetini bileceksiniz

dikkatli olunuz !!!

birde söyle düsünün: bunlar kocanizin basina geliyo , onu cok seviyorsunuz üzerine titriyorsunuz ama is yerinde böyle bi durum var , bence ne yapmam gerekiyor diye düsünmeniz bile kocaniza , cocugunuza , yuvaniza karsi bi haksizlik , pisman olacaginiz seyler yapmayin derim , ALLAHIm hayirlisini versin

bu gidisle evli bayanlarimiz erkekleri gececek :delphin:

aklini basina al canim bosina guzel yuvani sarsmaşakkıdı

kocan ayni seyi yapsa ne yapardin acaba adama hayati zehir ederdin eminim

evliylen ve mutluyken nasil olurda bir erkekten hoslaniliyor bunu anlayamiyorum ya insanin gozu esinden baskasini gormezki

Fazla abartılmaması gereken bir durum. Biz bayanlar bu kadar hassas düşünüyoruz ama evli erkekler bu kadar hassas mı acaba böyle konularda o da ayrı bir konu. Araya mesafe koyun olsun bitsin, kim bilir bu tarz olayları kaç defa daha yaşayacaksınız..

Flört etmeye calisiyor belliki seninle ,aman nolucak deyicegimiz seyler sonra sonra basimiza bela olabilir,eger sende ona karsilik verirsen emin ol yillar sonrada olsa ayni sey esinin basina gelecek ,sen etkileniyorsan oda ilerde birinden etkilenecek ,bencede isini degistir...

Bunu dusunmeniz bile yanlis, evlisiniz nasil birisine o gozle bakabilirsinizki isinize,gucunuze bakin birakin kim ilgilenmeye calisirsa calissin... aklinizi basiniza toplayin...eeee oldu her bizle ilgilenenden hoslanalim daha neler,nelerrrrrr....cok cirkin....

evliliğimde bir sorun yok çok şükür o kişi evli değil ilk günden beri bana diğerlerine davrandığından farklı davranıyor hoşlanmakmı etkilenmekmi bilmiyorum adını ama bu ilgi beni şımartıyor galiba
ama çok haklısınız aklımı başıma toplamam lazım onunla konuşup ya banada herkese davrandığı gibi davranmasını söyliycem aksi takdirde işi bırakacağımı da belirticem

siz yüz vermeseydiniz bu şekilde davranamazdı. en azından bir iki kez denerdi bakardı ki olacak iş değil, vazgeçerdi.

ben bu konuda tamamen sizi suçlu buluyorum. evet suçlusunuz çünkü evlisiniz, evlat sahibisiniz ve bekar bir erkek "kafanızı karıştırıyor."

o özgür bir adam, ve aynı zamanda bulduğunu ... bir şerefsiz. siz nasıl olur da bunu normalniş gibi algılayıp sonrada buradaki yorumlara bakarak "evet şimdi daha net anlıyorum vs diyebilirsiniz?"

irade nerede kaldı? ya kadınlık onuru?

Ya birde benim anlamadigim isi birakacak duruma kadar gelmis, isi ne birakiyosunuz ilgilenmeyin tersleyin olsun bitsin bu cokmu zorrrrr...

Ayni durum esinizinizin basina gelebilirdi ,dusunun bakiyim, nasil hissederdiniz kendinizi?

Beğenilmek herkesin hoşuna gider. Hepimiz iltifat duymak isteriz.. Sız başka birinden duyduğunuz için ve belki bize er kişi genç olduğu için ancak gençlik duygularınızı hatırlatmışıtır...

Back
X