• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ve birine aşık oldum...

eski eşimi bir kadına kaptırmıştım
kadınla ilgili düşüncelerimi artık tüm kk alemi ögrendi
benim sümüğüm olamayacak biriydi
şimdi tabiki gecmısı dusununce sunu anlıyorum
eskı kocam belkıde cogumuzun yapmadıgı seyı yaptı
sadece kendısını dusundu ve kendıne yenıden bır hayat kurdu
cocugu gormuyor gormedı gormeyecek bellı kı ama bu onun ıcın eksı ya da negatıf degıl

dusunuyorum ben bıle cogu hengame ıcınde kendımı en son sıraya atıyorum kı ben kendıme deger verırım ama o kendı ıstedgıını yaptı ve ıstedıgı gıbı bır yasam sectı
helal olsun dıyorum cunku herkez yapamaz

o kadınlada evlenemedı 1.5 sene kadar surdu ılıskılerı
oradan oraya savrulduguunu sanıyorum , kadın evlendı baska bırıyle

bana gelince benim vicdanım rahat ıstedıgım gıbı bır hayat surmuyorum evet bende suruyorum hemde tamda ıstedıgım gıbı ama bu yola kendı kararımla cıkmamıstım

oyle yanı sız baya baya leylasınız anlasılıyor zaten ama muhtemelen o adam sızın kıcınıza tekmeyı basacak
keske bosandıgınızda olsa bu
ıste o zaman sıfırdan bı hayata baslayabılırsınız
Cute şimdi hiç aramıyor mu çocuğunu bu adam ya? Nasıl yani, kendi oğlunu insan nasıl aramaz?

Ağzına sağlık canım. Ne bekliyordu acaba?ohhh kadının tabi yasa hayatını mi diyecektik? !!!

Gerçekten iğrençler. Ben de böyle olaylara şahit olduğumdan
Allahın belası !
Sizin gibi kişiliklerden nefret ediyorum . Kocan ogrense keşke. Hatta tüm sulalen ogrense. Annen baban kardeşlerin tüm akrabaların. Kimsenin yüzüne bakacak yüz bulamasan. Ve en güzeli ne biliyor musun o çocuğun da yüzüne bakmasa senin .
Utanmaz arlanmaz !
Geç bulmusuz birbirimizi ne ya ?
Sizde ki utanmazligin farklı boyutu.
Adilikten öte bir şey.
Pislikler.
artık iyice psikopat oldum ya.kimseye guvenemiyorum artik.arkadas evde nikahlı kocan var ne bakıyorsun başkalarına. Başkalarının yuvasına. Bir de çocuk var ortada.benim de 2,5 yaşında kızım var.baba diye aklını oynatıyor. Kendi zevkin için o bebegini yuvasız bırakacaksin. Yeniden evlensen üvey babayla büyüteceksin.ne için ? Esin hayat dolu değilmiş. Komşu espri yapıyormuş. Seni de başkasıyla aldattığında ; kızının psikolojisi bozuldugunda o espriyi, hayatı , doluyu görürsün.

Arkadaşlar
Bırakın bana gönül kaymaz çocuğunuzdan utanın laflarını.
Cesaret dir bu. kimbilir kimler neler neler düşünüyor yapıyorda buraya yazmayınca masum oluyor.
Ben yaşadığımı yazdım.Siz kendi dünyanızda ne yaşasarsanız yaşayın herkes kendine yaşar.
Eleştirenlerede hak verenlerede saygım sonsuz.
Ama çoğunuz gereksiz şeyler yazmış.

senin gozun kor olmus zaten,bunca insan hatta dunya alem suratina tukurse oh yarabbi sukur nisan yagmuru diyeceksin..:KK53:
madem cesaret isi gazan mubarek olsun hanim..
insallah o 2,5 yasindaki yavrunun tirnagini goremezsin,sap gibi ortada kalirsin..
saniyormusun ki yuva yikanin yuvasi olur..olmasin insallah dilerim olmasin,rezil rusva olsun senin gibi insanlar.

Cute şimdi hiç aramıyor mu çocuğunu bu adam ya? Nasıl yani, kendi oğlunu insan nasıl aramaz?
hala sasırıyormusunuz yahu :)
hıc aramadı aramıyor canım seneler oldu
soyledıklerımın hepsıde tamamen gercek

ayrıca nasıl arayacak bana soylesene bı
ınsan bacak kadarda olsa cocugun yuzune bakmaktan utanır
ıstedıgı her ne ıse onuda alamadı o kadında o yar olmadı :) oyle ya
ne halı varsa goruyordur

Bunlarda sadece mesajlaşıyomuş
Bi tek hediye yağmuru yok sende
Eee eski sevgiliyle neden mesajlaşılır ? Gayet arkadaşçaysa karım evde yok bana gel nasıl der bi adam evli bi kadına ?
Noldu insanız duygusalız perdeni yemedik mi geri bastın şimdi
Gitmiş ben vajinusmusum bile demişsin, insan bunu kız arkadşaıyla bile kolay paylaşamaz ay bizimki normal mesajlaşmaydı deyip kendini kandırma boşa
Sende kötüsün hemde çok..
Çekirgee hiç dilini boş yere yorma. Arkadaşın kafası farklı çalışıyor. Mesajlaştığı kişiye karım yok evime gel diyebilecek cesareti bile vermiş bu kadın.
Bir de konu sahibine gaz veriyor; gönlünün çektiği gibi yaşa diye. Son mesajını da beğenmiş. Şimdi kalkmış ben farklıyım, benim durumum değişik diyor sana. Senin zihniyetin piss birkerem, bu kadar kadının içinde aldatmayı alkışlayan tek sensin.

Çok cesursunuz. Bir tarafınız yiyorsa önce kocanıza dürüst olun. Hem evlilik kurumunun verdiği saygın statüyü kullanıp, hem de her pisliği midesi alan insanlardan sen bizleri koru Rabbim.

Kilitlenmeden yetistim galiba bu sefer, ben gelene kadar kilitliyorsunuz icimde kaliyor :63:

Kocanla evlenmeden anlamadin mi boyle biri oldugunu?
Kocanla da severek evlenmedin mi?

Bence sen sadece macera ariyorsun ,evlilik cocuk bunlarin sorumlulugunu alacak olgunlukta degilsin, bir daha kimseyle evlenme, bunla evlensen yine skilacaksin. Kimsenin evliligi filmlerdeki gibi degil, kimse kocasiyla her gun gezip tozmuyor. Herkes aldatsin o zaman.
Baska birini istiyorsan once bosancaktin, o adamcagiza bunu yapmaya hakkin yok.
Adama yazik, bir hayat arkadasi oldugunu zannediyor. Bilmiyor ki her arkasini dondugunde karisi komsuyla.

Siz tam tersi cok korkaksiniz. Sorunlarinizla yuzlesemeyip kacacak kadar.

Komsunun tavugu kaz gorunmus. Siz kendinizi ask adi altinda sirtinizi baska bir erkege dayiyorsunuz. Bu olmadi sunu aliyim Allah sizin gibi komsulardan uzak tutsun hepimizi.:KK22:

Ustume kesinlikle alinmiyorum cunku ben bir beraberlik yada ask yasamiyorum kesinlikle, sadece mesajlastik o kadar. Ask mesk olaylari gecmedi, olaylar tamamen farkli yani.

bidefa mesajlasinca akliniz gonlunuz kayiyor mu o adama? kayiyor..
zaten ask sadece bedenle yasanan bisey degil..mecnun leylanin sacinin teline dokunmadan deliler gibi asik olmus,askindan aklini kacirmis..
oyuzden yok ask yasamiyorum filan diye kendinizi kandirmayin..
catir catir aldatiyorsunuz kocanizi kusura bakmayin..
ve hic kimse aldatilmayi haketmez..madem bu islerde taraginiz olacak,toplayip pilinizi pirtinizi cikacaksiniz adamin hayatindan..

Çekirgee hiç dilini boş yere yorma. Arkadaşın kafası farklı çalışıyor. Mesajlaştığı kişiye karım yok evime gel diyebilecek cesareti bile vermiş bu kadın.
Bir de konu sahibine gaz veriyor; gönlünün çektiği gibi yaşa diye. Son mesajını da beğenmiş. Şimdi kalkmış ben farklıyım, benim durumum değişik diyor sana. Senin zihniyetin piss birkerem, bu kadar kadının içinde aldatmayı alkışlayan tek sensin.

Çok cesursunuz. Bir tarafınız yiyorsa önce kocanıza dürüst olun. Hem evlilik kurumunun verdiği saygın statüyü kullanıp, hem de her pisliği midesi alan insanlardan sen bizleri koru Rabbim.
Önce zaten insanız evli de olsak sağ sola kayarız diyordu
Baktı tepki alıyor çevir kazı yanmasına geçti
Sanki eski yazdıklarını başkası yazmış gibi de pürü pak oldu, bizimki aynı değil cnm normal mesajlaşmaydı diye

Kaç evli kadın eski sevgilisiyle mesajlaşır
Kaçının eski sevgilisi 'karımı seviyorum ama bugün yok bana gel' diye çağırma cüretini gösterir
Kaçı eski sevgilisine ben vajinusmusum eşimle yapamıyoruz der
Normal mesajlaşma görmesek yerdik belki
Hepiniz adisiniz ne insanı..

hala sasırıyormusunuz yahu :)
hıc aramadı aramıyor canım seneler oldu
soyledıklerımın hepsıde tamamen gercek

ayrıca nasıl arayacak bana soylesene bı
ınsan bacak kadarda olsa cocugun yuzune bakmaktan utanır
ıstedıgı her ne ıse onuda alamadı o kadında o yar olmadı :) oyle ya
ne halı varsa goruyordur
İğrenç bir insanmış cidden de, aldattın, yuvanı dağıttın tamam ama, ben olsam ne kadar boka batmış olursam olayım o çocuğun peşini bırakmazdım. Tamam sana koca olamamış ama oğlana baba olabilirdi. Oğlan için senin her türlü iğnelemene, hakaretine artık hiçbir tepki olmasa bile yaptıklarımın ezikliğine katlanmam gerekirdi yani. Demek ki bunları yapmak zor gelmiş, kendi rahatı ve olmayan gururu daha mühimmiş. Valla Cute ileride çıkar gelirse de sen gösterme bacım, haketmiş artık.

Ne bicim anne !
Ne bicim es!
Bari bosan da ne halt yiceksen ye.
Kocan yapsa neler derdin? Ask bu dermiydin.

Vay arkadass. Hep boyle kadinlar el ustunde tutulur deger gorur zaten. Cok seven erkeginin pesinde pervane olanlarin degeri bilinmez. Bu kadin gitse kocasina ben baskasini seviyorum bosanalim dese adam kadina kul kole olcak seni seviyorum bosanmayalim yalvarmalar hediyeler. Hikayenin devamini heycanla bekliyorum :KK14:

İğrenç bir insanmış cidden de, aldattın, yuvanı dağıttın tamam ama, ben olsam ne kadar boka batmış olursam olayım o çocuğun peşini bırakmazdım. Tamam sana koca olamamış ama oğlana baba olabilirdi. Oğlan için senin her türlü iğnelemene, hakaretine artık hiçbir tepki olmasa bile yaptıklarımın ezikliğine katlanmam gerekirdi yani. Demek ki bunları yapmak zor gelmiş, kendi rahatı ve olmayan gururu daha mühimmiş. Valla Cute ileride çıkar gelirse de sen gösterme bacım, haketmiş artık.
öldürücem kızım görürsünüz televizyonlarda
ya öldürücem ya öldürtücem o yani

Back
X