• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ve birine aşık oldum...

5 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.eşim benden 7 yaş büyük. severek evlendik. ama evlendikten sonra anladımki eşimle biz bir elmanın iki yarısı değiliz. anti romantik dışarı çıkmaz eğlenmeyi sevmez kendine bakmaz sıkıcı biri olup çıktı.ben ise tam tersi neşe dolu bir insanım. aramızda aşk yok hissediyorum.sadece 5 yılın alışılmışlığı bir de kızım var.derken binaya bir gün biri taşındı başlarda merhaba merhabaydık fakat onu tanımaya başladıkça anladımki benim diğer yarım yok güleç esprili yakışıklı bana aşırı değer veren hediyeler alan beni eşimden 50 kat daha fazla önemseyen ve seven biri...oda evli ve bir çocuğu var.ben eşimle nasılsam oda eşiyle öyle yanlış bir seçim ve sıkıcı bir hayat. biz birbirimizi bulduk ama geç bulduk.her an her saniye onu düşünüyorum telefon üzerinden konuşuyor mesajlaşıyoruz. bizim başka bir ile gitme durumumuz var. gitme seninle bir hayata başlayalım ben hazırım diyecek kadarda cesaretli ve beni çok seven biri. boşanmak istiyorum fakat çocuk var ve eşimle çok büyük bir sorunumuz yok ama evliliğimde mutluda asla değilim. evlilikte mutlu olmadanda eşimle ömrümün sonuna kadar sıkıcı bir hayatı nasıl geçirebilirim bilemiyorum. bazı kişilere biraz geç kalmak bizim suçumuzmu.çok kararsızım. fikirlerinizi bekliyorum.
Geçmiş yazılarına baktım şöyle demişsin : bigün kocam duşta elektirikleri söndürdüm duştan seslenince de bende girdim yanına demişsin madem sevmiyorsun da nedir bu seks oyunları anlamadım

Arkadaşlar
Bırakın bana gönül kaymaz çocuğunuzdan utanın laflarını.
Cesaret dir bu. kimbilir kimler neler neler düşünüyor yapıyorda buraya yazmayınca masum oluyor.
Ben yaşadığımı yazdım.Siz kendi dünyanızda ne yaşasarsanız yaşayın herkes kendine yaşar.
Eleştirenlerede hak verenlerede saygım sonsuz.
Ama çoğunuz gereksiz şeyler yazmış.
eski eşimi bir kadına kaptırmıştım
kadınla ilgili düşüncelerimi artık tüm kk alemi ögrendi
benim sümüğüm olamayacak biriydi
şimdi tabiki gecmısı dusununce sunu anlıyorum
eskı kocam belkıde cogumuzun yapmadıgı seyı yaptı
sadece kendısını dusundu ve kendıne yenıden bır hayat kurdu
cocugu gormuyor gormedı gormeyecek bellı kı ama bu onun ıcın eksı ya da negatıf degıl

dusunuyorum ben bıle cogu hengame ıcınde kendımı en son sıraya atıyorum kı ben kendıme deger verırım ama o kendı ıstedgıını yaptı ve ıstedıgı gıbı bır yasam sectı
helal olsun dıyorum cunku herkez yapamaz

o kadınlada evlenemedı 1.5 sene kadar surdu ılıskılerı
oradan oraya savrulduguunu sanıyorum , kadın evlendı baska bırıyle

bana gelince benim vicdanım rahat ıstedıgım gıbı bır hayat surmuyorum evet bende suruyorum hemde tamda ıstedıgım gıbı ama bu yola kendı kararımla cıkmamıstım

oyle yanı sız baya baya leylasınız anlasılıyor zaten ama muhtemelen o adam sızın kıcınıza tekmeyı basacak
keske bosandıgınızda olsa bu
ıste o zaman sıfırdan bı hayata baslayabılırsınız

Tüküreyim cesaretinize
Cesaret dürüst olmaktır
Bak kocacım ben seninle severek evlendim ama yanlış tercihmişsin, üst kat komşuyu görünce kendime geldim. Aha bu da boşanam dilekçesi diyebilen cesurdur
Sizin gibilerin sıfatı şerefsizdir
Hani Türk olmasak belki yeriz ama kavramlarla aramız iyi şükür

İnşallah etmezler. Yüzlerine bakmazlar hatta .
Utanma yok hiç birde geç bulduk birbirimizi demiş pislik !
Boylelerine ailesi sahip cikiyor canim ya onlar ayni cunku kadin iki cocukluydu aldatti kocasini ailesi sahip cikti kadina aldi eve kimse sorun etmedi normal bi aile olsa yuzune bakmaz bide o ogluma o kadinin sutunu icirmistim biberonla

Kocanızla aynı yatağa baş koyarken,
Kızınızla aynı evdeyken o adamla mesajlaşıp cilveleşmekten,
Henüz başkasının soyadını taşırken başkasıyla AŞK diye zina yapmaktan,
Bu liste böyle uzar..
Siz bunlardan utanmıyormusunuz?
Siz nasıl bir eşsiniz demicem
Siz nasıl bir ANNEsiniz?

amannn yıkılıyor burası...Geç kalmışım..:KK45:
Konu gerçek mi? Tutarsız yorumlarını okudum konu sahibinin.

Böyle Kadın! mesajları okuyunca Kadınligimdan utanıyorum! Adam evli ,sen Evlisin ;coluk çocuk var ve su zihniyete bak yok kocamda olmayan onda var ve cesur! Karısına cesur olsun da itiraf etsin bakalım! Bu "adam siluetli" musveddeleri ! kocalarinizdan üstün görüyorsunuz ya Allah ıslah etsin sizi....

Boylelerine tek duam birini çok severler gözleri kor olana kadar severler ama o kişi bunları aldatır.
O hayal kırıklığını yaşarlar inşallah !

Valla garip bir durum. Bence bunu ne kendinize ne eşinize ne çocuğunuza ne de karşı tarafa ve ailesine yapmaya hakkınız var. Ozellikle de cocuklara. Duyduklari zaman yasayabilecekleri travmayi dusunebiliyor musunuz? Eşiniz öğrenenirse hayatınız boyunca evladinizi unutun bence. önce ne istediğinize de karar vermelisiniz gibi geldi bana ifadelerinizden. Yılların verdiği yorgunluk bikkinlikla bu tür bir heyecana kapiliyor olabilirsiniz de. Sonuçların kötü şeyler doğurmadan hakkınızda hayırlısını dilerim.

K Kirginciceklerim konu sahibinden aşağı kalır yanın yok
Bi sen onu anlıyosun bu yüzden
Tüm yorumları da üstüne alınabilirsin
Sabah sabah insanlıktan soğutursunuz insanı, insanız duygusalız demeyin bari yiyosa boşanın insan olan önce bunu yapar

Ustume kesinlikle alinmiyorum cunku ben bir beraberlik yada ask yasamiyorum kesinlikle, sadece mesajlastik o kadar. Ask mesk olaylari gecmedi, olaylar tamamen farkli yani.

Gercekten yasadigin sey gecici bir duygu. Ask falan degil emin ol! Esinden ilgi gormedigin icin, ilgiyi baska yerde arayip bulmussun da. Sana yanlis yoldasin diyenlere bos seyler yazmissiniz diyorsun. Hayir bos degil. Herkes gozunu acip, gercekleri gormen icin yaziyor. Senin su an gozlerin bu gercekleri gorecek durumda degil. Esin seni seviyor mu? Onemli olan bu. Adam sizinle gezmiyor diye aldatilmayi haketmiyor. Malesef bir xok erkek sevgisini gostermez. Belki esiniz de oyle biridir. Bunu en iyi siz bilirsiniz. Ha esiniz de sizi sevmiyor, cocuk var diye, duzeni bozulmasin diye evli kaliyorsa ayrilacaksin. Yine aldatma hakkiniz yok. Ayrildiktan sonra kendinize gore bir iliski bulabilirsiniz. Ustelik obur adamda evli. Hadi diyelim, senin kocan aldatilmayi hak edecek karakterde bir adam. Ama ya karsi taraf. Karsi tarafin gunahsiz eşi. O bunlari hakediyor mu? Vicdaniniz sizlamiyor mu hic o kadin icin? Eger gercekten, ne yapiyorum ben diye kendinize sormuyorsaniz, biz de sizin insanliginizi sorgulariz burda.
Ve o adam sizi sevmiyor. Hatanizi devam ettirirseniz, bunu cok aci bir sekilde ogrenip, pisman olacaksiniz. Yapmayin!
Tovbe edin hemen. Yine konusun esinizle. Ilgisizliginden dolayi derin bir duygusal bosluk icerisinde oldugunuzu ve ilgisine muhtac oldugunuzu. Yine ayni sekilde devam ederse de bosanin o zaman. Ama o evli adamla olmaz. Ondan ayrilin hemen.

Kizinizi babasina birakmaya düsünüyor musunuz? Bosandiktan sonra eve hemen yeni bir adam getirirseniz kizinizin piskolojisi bozulur diye düsünüyorum ...

İçimden neler söylemek geçiyor var ya size karşı. Ne küfürler ne hakaretler.
Suratiniza tukurmek istiyorum. Hakikaten.
En kısa zaman da öğrenir Eşiniz umarım .
Sonra da sizi herkese rezil eder

kocamı anlatıyorum
yakışıklı , sarışın
kaslı maslı
az kıllı
göbeği yok
calışır
biz yemeden bişey yemez
evlenmeden önce nerde aksam orada sabah
evlendıkten sonra sacları beyazlamaya basladı
bazen gozunun ferıde sonuyor
kolaymı ortak bır yasam kurmak hemde benle !
ev araba coluk combalak derdi
gelecek kaygısı saglık sorunları
ne kadar canlı durabılırız kı su hayatta
o yuzden bıze ellesmeyın kızlar aksam koltukta sızıyor benımkı sıze ıs cıkmaz
Canim ya cok tatlisin. Allah yuvanizi daim etsin.

Ustume kesinlikle alinmiyorum cunku ben bir beraberlik yada ask yasamiyorum kesinlikle, sadece mesajlastik o kadar. Ask mesk olaylari gecmedi, olaylar tamamen farkli yani.
Bunlarda sadece mesajlaşıyomuş
Bi tek hediye yağmuru yok sende
Eee eski sevgiliyle neden mesajlaşılır ? Gayet arkadaşçaysa karım evde yok bana gel nasıl der bi adam evli bi kadına ?
Noldu insanız duygusalız perdeni yemedik mi geri bastın şimdi
Gitmiş ben vajinusmusum bile demişsin, insan bunu kız arkadşaıyla bile kolay paylaşamaz ay bizimki normal mesajlaşmaydı deyip kendini kandırma boşa
Sende kötüsün hemde çok..

Back
X