- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş yazılarına baktım şöyle demişsin : bigün kocam duşta elektirikleri söndürdüm duştan seslenince de bende girdim yanına demişsin madem sevmiyorsun da nedir bu seks oyunları anlamadım5 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.eşim benden 7 yaş büyük. severek evlendik. ama evlendikten sonra anladımki eşimle biz bir elmanın iki yarısı değiliz. anti romantik dışarı çıkmaz eğlenmeyi sevmez kendine bakmaz sıkıcı biri olup çıktı.ben ise tam tersi neşe dolu bir insanım. aramızda aşk yok hissediyorum.sadece 5 yılın alışılmışlığı bir de kızım var.derken binaya bir gün biri taşındı başlarda merhaba merhabaydık fakat onu tanımaya başladıkça anladımki benim diğer yarım yok güleç esprili yakışıklı bana aşırı değer veren hediyeler alan beni eşimden 50 kat daha fazla önemseyen ve seven biri...oda evli ve bir çocuğu var.ben eşimle nasılsam oda eşiyle öyle yanlış bir seçim ve sıkıcı bir hayat. biz birbirimizi bulduk ama geç bulduk.her an her saniye onu düşünüyorum telefon üzerinden konuşuyor mesajlaşıyoruz. bizim başka bir ile gitme durumumuz var. gitme seninle bir hayata başlayalım ben hazırım diyecek kadarda cesaretli ve beni çok seven biri. boşanmak istiyorum fakat çocuk var ve eşimle çok büyük bir sorunumuz yok ama evliliğimde mutluda asla değilim. evlilikte mutlu olmadanda eşimle ömrümün sonuna kadar sıkıcı bir hayatı nasıl geçirebilirim bilemiyorum. bazı kişilere biraz geç kalmak bizim suçumuzmu.çok kararsızım. fikirlerinizi bekliyorum.
eski eşimi bir kadına kaptırmıştımArkadaşlar
Bırakın bana gönül kaymaz çocuğunuzdan utanın laflarını.
Cesaret dir bu. kimbilir kimler neler neler düşünüyor yapıyorda buraya yazmayınca masum oluyor.
Ben yaşadığımı yazdım.Siz kendi dünyanızda ne yaşasarsanız yaşayın herkes kendine yaşar.
Eleştirenlerede hak verenlerede saygım sonsuz.
Ama çoğunuz gereksiz şeyler yazmış.
yok o gerizekaliliga giriyorBir de itiraf etmeyi unutma o da cesaretmiş![]()
Boylelerine ailesi sahip cikiyor canim ya onlar ayni cunku kadin iki cocukluydu aldatti kocasini ailesi sahip cikti kadina aldi eve kimse sorun etmedi normal bi aile olsa yuzune bakmaz bide o ogluma o kadinin sutunu icirmistim biberonla
K Kirginciceklerim konu sahibinden aşağı kalır yanın yok
Bi sen onu anlıyosun bu yüzden
Tüm yorumları da üstüne alınabilirsin
Sabah sabah insanlıktan soğutursunuz insanı, insanız duygusalız demeyin bari yiyosa boşanın insan olan önce bunu yapar
Canim ya cok tatlisin. Allah yuvanizi daim etsin.kocamı anlatıyorum
yakışıklı , sarışın
kaslı maslı
az kıllı
göbeği yok
calışır
biz yemeden bişey yemez
evlenmeden önce nerde aksam orada sabah
evlendıkten sonra sacları beyazlamaya basladı
bazen gozunun ferıde sonuyor
kolaymı ortak bır yasam kurmak hemde benle !
ev araba coluk combalak derdi
gelecek kaygısı saglık sorunları
ne kadar canlı durabılırız kı su hayatta
o yuzden bıze ellesmeyın kızlar aksam koltukta sızıyor benımkı sıze ıs cıkmaz
Bunlarda sadece mesajlaşıyomuşUstume kesinlikle alinmiyorum cunku ben bir beraberlik yada ask yasamiyorum kesinlikle, sadece mesajlastik o kadar. Ask mesk olaylari gecmedi, olaylar tamamen farkli yani.