• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ve birine aşık oldum...

uzmanlar dıyor,ne kadar aldatan evli erkek varsa o oranda kadın var,bekarlar aklandık...kafayı yemışınız sız cıdden yaa,insna ruyasında görse kendıne gelmez,kötü olur,boşanın,çocuklarınıza sorumluluğunuzu yerıne getirin,ne halını varsa görün

her neyse, hayat sizin tercihler sizin.. çocuklarınıza ve kocanıza ihanet etmeyim.. hür bir kadın olduktan sonra ne yaparsanız yapın...
İhanet etmiş bile bence
Mesajlaşıyo olmak bile aldatmak ki hanım hediye yağmurundan bahsediyo
Bilmem nereye saklıyo onca hediyeyi

İhanet etmiş bile bence
Mesajlaşıyo olmak bile aldatmak ki hanım hediye yağmurundan bahsediyo
Bilmem nereye saklıyo onca hediyeyi

konularına değilde yazdığı mesajlarına baktım :KK53::KK53: çokta egzotik bir hayatları varmış aslında :D:D:D

5 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.eşim benden 7 yaş büyük. severek evlendik. ama evlendikten sonra anladımki eşimle biz bir elmanın iki yarısı değiliz. anti romantik dışarı çıkmaz eğlenmeyi sevmez kendine bakmaz sıkıcı biri olup çıktı.ben ise tam tersi neşe dolu bir insanım. aramızda aşk yok hissediyorum.sadece 5 yılın alışılmışlığı bir de kızım var.derken binaya bir gün biri taşındı başlarda merhaba merhabaydık fakat onu tanımaya başladıkça anladımki benim diğer yarım yok güleç esprili yakışıklı bana aşırı değer veren hediyeler alan beni eşimden 50 kat daha fazla önemseyen ve seven biri...oda evli ve bir çocuğu var.ben eşimle nasılsam oda eşiyle öyle yanlış bir seçim ve sıkıcı bir hayat. biz birbirimizi bulduk ama geç bulduk.her an her saniye onu düşünüyorum telefon üzerinden konuşuyor mesajlaşıyoruz. bizim başka bir ile gitme durumumuz var. gitme seninle bir hayata başlayalım ben hazırım diyecek kadarda cesaretli ve beni çok seven biri. boşanmak istiyorum fakat çocuk var ve eşimle çok büyük bir sorunumuz yok ama evliliğimde mutluda asla değilim. evlilikte mutlu olmadanda eşimle ömrümün sonuna kadar sıkıcı bir hayatı nasıl geçirebilirim bilemiyorum. bazı kişilere biraz geç kalmak bizim suçumuzmu.çok kararsızım. fikirlerinizi bekliyorum.
Yazık eşlerinize ve çocuklarınıza resmen belanı arıyorsun sen başka birşey değil bu adamın da kadınında vebaline girmeyin boşanın ne halt yiyosanız yiyin

siz boşanın
adamda boşanırsa evlenirsiniz be canım hayırlısıyla :p

Arkadaşım kusura bakma ama elalemin adamıyla beraber mesajlaşıp hediyeleşirken aklına gelmeyen evliliğini kızını boşanmaya kalkınca mı hatırlıyorsun.
Madem çok güveniyorsun neden mutsuz bi evlilik bu deyip te şimdiki adama hadi yolumuza bakalım demiyorsun. Birazda içten içe garantiye almak istiyorsun.
Hadi kendini geçtim ama o kadında mutsuzmu peki evliliğini senin gibi bitirmek istiyor mu. Kadının durumunu bilmeden bencilce nasıl diğer yarım diyebiliyorsun.
Tamam mutsuz bi insan olabilirsin evliliginde. Tabiki güzel yaşamak seninde hakkın olabilir hadi aşık da oldun ama bunları bir sıraya koymalısın.
Önce ne olursa olsun kızını.. Daha sonrada ama iyi ama kötü sana kocalık yapmış hala ayni yatağa yattığın ve soyadını taşıdığın Adamın gururunu düşün. Mutsuz olman sana bunların hepsini ezmen hakkını vermez...

kalmadı kalmadı
insanlarda mahremiyet kalmadı
utanmasalar videoya çekip nete de koyar bunlar

üst komşusu hakkında bunları yazmış bir hafta evvel

kendinde çok utanma varmış gibi pess

5 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.eşim benden 7 yaş büyük. severek evlendik. ama evlendikten sonra anladımki eşimle biz bir elmanın iki yarısı değiliz. anti romantik dışarı çıkmaz eğlenmeyi sevmez kendine bakmaz sıkıcı biri olup çıktı.ben ise tam tersi neşe dolu bir insanım. aramızda aşk yok hissediyorum.sadece 5 yılın alışılmışlığı bir de kızım var.derken binaya bir gün biri taşındı başlarda merhaba merhabaydık fakat onu tanımaya başladıkça anladımki benim diğer yarım yok güleç esprili yakışıklı bana aşırı değer veren hediyeler alan beni eşimden 50 kat daha fazla önemseyen ve seven biri...oda evli ve bir çocuğu var.ben eşimle nasılsam oda eşiyle öyle yanlış bir seçim ve sıkıcı bir hayat. biz birbirimizi bulduk ama geç bulduk.her an her saniye onu düşünüyorum telefon üzerinden konuşuyor mesajlaşıyoruz. bizim başka bir ile gitme durumumuz var. gitme seninle bir hayata başlayalım ben hazırım diyecek kadarda cesaretli ve beni çok seven biri. boşanmak istiyorum fakat çocuk var ve eşimle çok büyük bir sorunumuz yok ama evliliğimde mutluda asla değilim. evlilikte mutlu olmadanda eşimle ömrümün sonuna kadar sıkıcı bir hayatı nasıl geçirebilirim bilemiyorum. bazı kişilere biraz geç kalmak bizim suçumuzmu.çok kararsızım. fikirlerinizi bekliyorum.

5 yıllık kocanın senin diğer yarın olmadığını anlaman en az yaklaşık 2 yıl sürmüş olmalı ki çocuğunuz olmuş. Ama yeni taşınan komşunun senin yarın olduğunu anlaman merhaba merhabadan tanımaya geçen sürede olmuş. Çok ilginç. Ayrıca oda evli bir insan. Bence ikinizde boşanın, eşlerinize çok yazık çünkü.

Back
X