• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ve birine aşık oldum...

Seversin evlenirsin sevmezsin bosanirsin eşini sevmediğini anlamam için bu herifin apartmana taşınması mı gerekiyordu, zaten onjojtaya gelmeden evlilik bitmeliydi, arkadaş seni sevmiyorum bosanalim bitti

Bunyuzden hep diyorum ille aldatma dayak hakaret gerekmez boşanmaya sevmiyorsun boşan ki gönlün serbest olarak başkasına kaysın

2.yi bulamadan boşanırsa ortada kalacak ama kadınlarımız (?)
o yüzden yedeğimizi tutuyoruzzzzzz sonra aslını boşuyoruz.
boşayabilirsek tabii.

kalmadı kalmadı
insanlarda mahremiyet kalmadı
utanmasalar videoya çekip nete de koyar bunlar

üst komşusu hakkında bunları yazmış bir hafta evvel

kendinde çok utanma varmış gibi pess
aftersex diye bir akım var aslında:D Sex sonrası foto koymaca

yok hayır ihtiyaçtan dolayı:KK70:
ya niye şaşırdınız ki buna bu kadar bana normal geldi .
ben yapmam o ayrı mesele ama yapanlar çok var

Şimdi korkuyorum gene bana bana çemkirceksin sevgican ama bana hiiiç normal gelmedi. Miden kalkmaz mı kendi açından baksana :/ Bi de ihtiyaç falan. Ne bileyim. Kedilerinki de ihtiyaç, bizi insan yapan farklı değerler olmalı.

:KK70::KK70::KK70:
5 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.eşim benden 7 yaş büyük. severek evlendik. ama evlendikten sonra anladımki eşimle biz bir elmanın iki yarısı değiliz. anti romantik dışarı çıkmaz eğlenmeyi sevmez kendine bakmaz sıkıcı biri olup çıktı.ben ise tam tersi neşe dolu bir insanım. aramızda aşk yok hissediyorum.sadece 5 yılın alışılmışlığı bir de kızım var.derken binaya bir gün biri taşındı başlarda merhaba merhabaydık fakat onu tanımaya başladıkça anladımki benim diğer yarım yok güleç esprili yakışıklı bana aşırı değer veren hediyeler alan beni eşimden 50 kat daha fazla önemseyen ve seven biri...oda evli ve bir çocuğu var.ben eşimle nasılsam oda eşiyle öyle yanlış bir seçim ve sıkıcı bir hayat. biz birbirimizi bulduk ama geç bulduk.her an her saniye onu düşünüyorum telefon üzerinden konuşuyor mesajlaşıyoruz. bizim başka bir ile gitme durumumuz var. gitme seninle bir hayata başlayalım ben hazırım diyecek kadarda cesaretli ve beni çok seven biri. boşanmak istiyorum fakat çocuk var ve eşimle çok büyük bir sorunumuz yok ama evliliğimde mutluda asla değilim. evlilikte mutlu olmadanda eşimle ömrümün sonuna kadar sıkıcı bir hayatı nasıl geçirebilirim bilemiyorum. bazı kişilere biraz geç kalmak bizim suçumuzmu.çok kararsızım. fikirlerinizi bekliyorum.
oooo şifreni mi hatırladın ali rıza...:KK53::KK53::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ayni benzer konular basimdan gectigi icin sizi anlayabiliyorum.

Ne yani evlendiysen illaki o kisiye asik kalmanmi gerek, boyle kuralmi var?

Insaniz sonucta ve duygularimiz degisebilir. Kadini yargilamadan bir bunlari dusunun, bir insanin basina hersey gelebilir yasadigi muddetce.

Ama sizin durumunuz gercekten cok zor, ayni bina, atesle barut felan.

Esini sevmek zorunda dgl elbette ama bu onu boynuzlamasinin normal oldugunuda gostermez.
bosansin naparsa yapan bunu kocasi yanlis olsaydi ne derdiniz cok merk ettim

5 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.eşim benden 7 yaş büyük. severek evlendik. ama evlendikten sonra anladımki eşimle biz bir elmanın iki yarısı değiliz. anti romantik dışarı çıkmaz eğlenmeyi sevmez kendine bakmaz sıkıcı biri olup çıktı.ben ise tam tersi neşe dolu bir insanım. aramızda aşk yok hissediyorum.sadece 5 yılın alışılmışlığı bir de kızım var.derken binaya bir gün biri taşındı başlarda merhaba merhabaydık fakat onu tanımaya başladıkça anladımki benim diğer yarım yok güleç esprili yakışıklı bana aşırı değer veren hediyeler alan beni eşimden 50 kat daha fazla önemseyen ve seven biri...oda evli ve bir çocuğu var.ben eşimle nasılsam oda eşiyle öyle yanlış bir seçim ve sıkıcı bir hayat. biz birbirimizi bulduk ama geç bulduk.her an her saniye onu düşünüyorum telefon üzerinden konuşuyor mesajlaşıyoruz. bizim başka bir ile gitme durumumuz var. gitme seninle bir hayata başlayalım ben hazırım diyecek kadarda cesaretli ve beni çok seven biri. boşanmak istiyorum fakat çocuk var ve eşimle çok büyük bir sorunumuz yok ama evliliğimde mutluda asla değilim. evlilikte mutlu olmadanda eşimle ömrümün sonuna kadar sıkıcı bir hayatı nasıl geçirebilirim bilemiyorum. bazı kişilere biraz geç kalmak bizim suçumuzmu.çok kararsızım. fikirlerinizi bekliyorum.
ne sartta olursa olsun benim dogru bulmama imkan olmayan bir durum. soguduysaniz bosanirsiniz zorla tutmuyorsa eger...ama evliyken ayni evdeyken yanyana uyuyorken biriyle mesajlasmak dahi cok ama cok adice geliyor bana. agir oldu ama daha agirini yazmak isterdim. kadin yada adam aklinda biri varken birakin mesajlasmayi bakisiyorsa bile biriyle ve eve gelip maddi manevi esiyle bisey paylasiyorsa ( ayni masada yemek yemek bile olur bu) karaktersizlik ve serefsizliktir bu. askmis. ask in da adini mahvetti boyle insanlar. o adam da karaktersiz siz de karaktersizsiniz. o adamin karisina karsi hic mi vicdan azabi cekmiyorsun. gerci kizinin babasina karsi vicdan azabi cekmeyen tanimadigi kadin icin neden ceksin
ayip. kiziniz var sizin bir de. PES DIYORUM...PES... SABAH SABAH SINIRIM OYNADI
BIDE YAZMISSINIZ BURAYA. kocaniz ilgisizse soguduysaniz bosanin hanimefendi
kiziniza kendinize sayginiz da mi yok. bide yazmissiniz tum gun onu dusunuyorum diye.iyi halt ediyosunuz. oturun da bebeginizi dusunun tum gun. yada yapmayin su cocuklari kulucka makinesi gibi dusunmeden emin olmadan. sonra toplum olarak biz maruz kaliyoruz cahil birakilmis cocukluklari sevgisiz gecmis insanlarin hareketlerine!!!!

Şimdi korkuyorum gene bana bana çemkirceksin sevgican ama bana hiiiç normal gelmedi. Miden kalkmaz mı kendi açından baksana :/ Bi de ihtiyaç falan. Ne bileyim. Kedilerinki de ihtiyaç, bizi insan yapan farklı değerler olmalı.
ay niye çemkireyim bir konudaki tartışmayı diğerine taşımam unuttum gitti bile :KK12:
tamam doğru söylüyorsun abana görede öyle ama böylede yaşayan insanlar var dedim .misal bir erkek çok seksi bulduğu bir kadınla yatabilir illa sevmesine gerek yok . kadın içinde geçerli bu . kadında yapmış olabilir başkasını hayal etmiş olabilir malum kişiyi . buda beynen aldatma dedikleri şey . çok iğrenç bencede .

Ayni benzer konular basimdan gectigi icin sizi anlayabiliyorum.

Ne yani evlendiysen illaki o kisiye asik kalmanmi gerek, boyle kuralmi var?

Insaniz sonucta ve duygularimiz degisebilir. Kadini yargilamadan bir bunlari dusunun, bir insanin basina hersey gelebilir yasadigi muddetce.

Ama sizin durumunuz gercekten cok zor, ayni bina, atesle barut felan.

pes...
evet insanız. duygularımızın yanında aklımız, idarkımız, değer yargılarımız da var.
eşinden soğuyabilir insan
sevgiyi tüketmiş ya da hiç sevmemiş de olabilir ama bu şu an girilen gayrimeşru ilişkiyi haklı çıkarmaz.
bir yanlış başka bir yanlışla doğruymış gibi lanse ettirilemez.

kendini frenler, olmaması için mücadele eder, duygulardan arınır
veya
boşanma davası açar, boşanır canı nasıl isterse öyle davranır.

ateşle barutun ne alakası var?
sanırsınız kara sevdaya düşmüş iki toy genç.
bunlar anne ve baba öncelikleri farklı.
bunu normalmiş gibi göstermeye çalışmayın

konu sahibi söyle kurtul o adam mı ?merak içindeyiz .
lütfen aydınlat bizi .

seni yargılamaya hakkım yok canım
ama şunu unutma eşinle evlenmeden önce çok iyi davranıyordu
evlenince nasılsa benim düşüncesi olmuştur ve salmıştır herşeyi
bu adamında böyle olmuyacağının garantisi yok
AYNI EVİ PAYLAŞMADAN BİLEMEZSİN

Back
X