• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ve birine aşık oldum...

4 eylülde yazmışsın bunu ne ara aşık oldun
Ya ablalar, ben besbekarım şey hayatım falan da yok, belki ondan cahil kaldım emme her herifi olan tutup da fermuarını açtım bilmem ne diye mi yazmalı ya :D Ya mahrem denen bir şey var. Bu kız sevişme sesinden rahatsız oluyordu, ama tutup ön sevişme tarzını milletle paylaşmış :D Üzerine evliliğini açmış, yani başka bir herife :D
Şimdi soruyorum size, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Yine bizimle dalga mı geçiliyor?

5 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.eşim benden 7 yaş büyük. severek evlendik. ama evlendikten sonra anladımki eşimle biz bir elmanın iki yarısı değiliz. anti romantik dışarı çıkmaz eğlenmeyi sevmez kendine bakmaz sıkıcı biri olup çıktı.ben ise tam tersi neşe dolu bir insanım. aramızda aşk yok hissediyorum.sadece 5 yılın alışılmışlığı bir de kızım var.derken binaya bir gün biri taşındı başlarda merhaba merhabaydık fakat onu tanımaya başladıkça anladımki benim diğer yarım yok güleç esprili yakışıklı bana aşırı değer veren hediyeler alan beni eşimden 50 kat daha fazla önemseyen ve seven biri...oda evli ve bir çocuğu var.ben eşimle nasılsam oda eşiyle öyle yanlış bir seçim ve sıkıcı bir hayat. biz birbirimizi bulduk ama geç bulduk.her an her saniye onu düşünüyorum telefon üzerinden konuşuyor mesajlaşıyoruz. bizim başka bir ile gitme durumumuz var. gitme seninle bir hayata başlayalım ben hazırım diyecek kadarda cesaretli ve beni çok seven biri. boşanmak istiyorum fakat çocuk var ve eşimle çok büyük bir sorunumuz yok ama evliliğimde mutluda asla değilim. evlilikte mutlu olmadanda eşimle ömrümün sonuna kadar sıkıcı bir hayatı nasıl geçirebilirim bilemiyorum. bazı kişilere biraz geç kalmak bizim suçumuzmu.çok kararsızım. fikirlerinizi bekliyorum.

çocuğunu düşünmeyim gayri meşru ilişkiye evet diyen bir kadın, boşanma aşamasında mı çocuğunu düşünmeye başlıyor.
eşinizi geçtim
karşı tarafın eşini, çocuğunu da geçtim
evladınız iyi bir anneyi hakkediyor, aklınızı başınıza toplayın.

gönül bu...
ilginizi de çekebilir, aşık da (güya) olabilirsiniz eşinizden boşanır canınız ne istiyorsa yaparsınız.
bizler duygularımıza, düşüncelerimize hakim olduğumuz için hayvanlardan farklılaşıyoruz.
öyle herkes gönlüne geleni yapsa taş üstünde taş kalmaz.
çocuğum var sizin gayrimeşru ilişkinize bir isim koyamayacak olmanızın kılıfı.
muhtemelen karşı taraf yuvasını yıkmayacaktır ve sizin de işinize gelmeyeceğini düşünüyorum.
o yavruya yazık hem de çok.

Bir insan hangi ara komsusuyla bu kadar konusur, telefonlasir, hediyelesir, cok iyi tanir ve asik olur. Esinizle ailece girusuyor olmaniz lazim bunun icin, ailece gorusup gozlerinin icine baka baka mi aldatiyorsunuz eslerinizi.

Sevmediği adamla
evet olabilir . ben bu konunun fake olabileceğini düşündüm çünkü msjlarının içeriği hep cinsellikle ilgili .
ama dediğim gbii olabilir .insanlar sevmediği erkeklerle kadınlarlada ilişkiye girer çünkü . ihtiyaç meselesi . ben yapmam o ayrı mesele ama böyle insanlar var .

Esim romantik degil gezip tozmuyor diye hemen baskasina asik olacaksak isimiz var bacim.
Sen kocandan bosanmak icin bahane ariyorsun.
Bencede zaten bosanmalisin adama haksizlik etme arkasindan is cevirme. O adamada fazla guvenme cocugunun annesine bunu yapan sana neler yapmaz.!!!!

Bu nedir ya sadakat yemininiz sözünüz nerde anlamıyorum sizin gibileri. İlgi yok hop aldatim hemen. Evliliğin yanlışsa hiç evlenmeseydin ya da fark edince bosanip kendine hayat kursaydin ama sen git eşini aldat zerre kadar vicdan azabı duyma sonra gel burda konu aç çocuk var napim diye. Yazık kocana senin gibi karısı olduğu için

Eşin seni boşasın kızını da yanına alsın .Diğer kadın da evli kalıp sana dava açsın .:KK11: Mutlu son ... :KK62:

Nasi yani hem yuva yikiyorsunuz hemde yuvanizimi yikiyorsunuzo_O
Ask guzel birsey ama evliligin getirdigi sorumluluklar var bunlari gozardi edip esinizi aldatamazsiniz

her şey insanlar için. evlendiğimiz kişiye keşke ömürlük aşkımız, sevgimiz, saygımız hep kalsa ama bazen olmuyor. 20 yıldan sonra bile boşanılabiliyor yani bence sevgisiz bir evlilik sürdürülmesi zor bir evliliktir ve kimsenin böyle bir işkence ile hayatını geçirme lüksü yok. bu hayata bir kez geliyoruz. ancak sizin durumunuz ne yazık ki tüm haklı gerekçeleri yerlebir etmiş. kadınlar, anneler de aşık olabilir ama ya bu duyguyu hissettiğiniz an çıkacaksınız kocanızın hayatından ya da sevgisizliği hissettiğiniz an boşanacaksınız. öyle kendinizi garantiye almanız hiç hoş değil. hediyeler, mesajlaşmalar ama akşam olunca kocanızın koynuna mı giriyorsunuz işte bu iğrenç bir şey. Allah ıslah etsin sizi.

bence kesinlikle başkalarından alınmayacak fikirler. çünkü insan kendi karar veremezken başkası nasıl versin. 50 yıl sevmediğin ve sıkıldığın biriyle yaşamak nasıl birşey ve sevdiğin başkasına gitmek. ben bile çok kötü oldm şu anda.

O değilde, eşinizle bu kadar zamandır huzursuzsunuz, onu sevmiyorsunuz vesaire... O zaman neden şimdiye kadar boşanmadınız da birine aşık olmayı beklediniz? Bakın neden aşık oldunuz demiyorum, kalbi boş olan biri illa ki bir gün aşık olur. Ama neden aklınız birine aşık olunca başınıza geldi? Aynı şey o adam için de geçerli. Siz eşlerinizi şimdi aldatmadınız, saçmasapan evliliğinizi yürütmeniz zaten başlıbaşına aldatma ki bu olay da üzerine mum dikmiş.

Yok yok dalga geçiliyor bence. Şimdi konu sahibi gelecek ve "Yargılıyosunuz ama başınıza gelince acaba siz bıdı bıdı. O komşum aslında o kişi, yok o konuyu arkadaşım için yazdım. Yok o ben değildim. Yok cinsellik alışkanlıktan" vs vs her şeye bir bahane bulacak. Sonra da bedduasını edip konunun kapanmasını isteyecek. İstiklal Marşı ve kapanış.

Back
X