evliyim ve baska erkekleri hayal ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaslar,
Oncelikle depremden etkilenen kisilere bassagligi ve bundan sonraki hayatlarinda kolayliklar dilerim.
Evliyim bir cocugum var ve calisiyorum.
Esimle yillardir cinsel hayatimizda talep eden taraf hep ben oldum ve cogunlukla yorgunum bahanesi ile reddediliyorum. Bu sebeple artik talep etmeye bile cekinir oldum. Soyle ornek vereyim ayda 1 kere oluyor. eger ayda 2 yaptiysak bu benim israrlarimla olmustur. Hani evlenince erkekler zirt pirt isteyecekti gece bile uykumuzdan kaldiracakti. Hep boyle anlatildi cogumuza. İsyerinde bir is arkadasimdan hoslanmaya basladim gecen sene. Ama tabi ikimiz de evli oldugumuz icin herhangi bir adim atacak halim yoktu. Kucuk kucuk iltifatlar ediyorduk karsilikli. Birgun bu adamin da benden baya hoslandigini fark ettim ve korktum kotu birsey yapmaktan. Sonra sans eseri isten ayrildi kendisi. Bir daha da gormeyince unuttum gitti. Simdi birkac ay once yeni birisi basladi ise. İlk tanistigimda oyle bir elektrik aldim ki dedim lavanta sen bittin geliyor gelmekte olan.Kisa surede ondan hoslanmaya ve onu hayal etmeye basladim. Ama yine belirteyim herhangi bir davranisim yok kendisine karsi. Fakat o hergun bana iltifat ediyor ve her hareketimle ilgilendigini belli ediyor. Herhangi bir adim tabi ki atmayacagim evliligime bunu yapamam. Ancak bu durumu nasil kontrol altinda tutabilirim. Bu sahsi hergun gormek zorundayim ve konusmak zorundayim. Yani uzaklasma ihtimalim yok. Ayrica benimle ilgilenip tatli sozler etmesi cok hosuma gidiyor. Keske boyle olmasaydi sucluluk hissediyorum icten ice. Ancak bu sahistan hoslandigimdan beri esimle cinsel hayatimiz daha iyiye gitmeye basladi. Bu arada bu da ilginc bir detay.

İnşallah o pozisyonda çok sık personel değişikliği olmuyordur

Hahahah pro üyeliği birsey sanan bir üye daha :KK53:
R Rosalind Franklin muhtemelen yazılanları anlamiyor ondan beğenmedim atiyor
Pro olarak maaş alıyoruz, beğenilerden prim alıyoruz, tüm üyelerin özel bilgilerine erişim hakkımız var. Ne demek proluğu birşey sanmak 😎

Kocanızın içine mi doğdu ne

Boynuz loading 😅

Aldatmanın sebebi ne olursa olsun aldatan net karaktersizdir

Yaşayamadıgınız şeyler içinizde uhte kalır

Boşanın dicem ama herif de bu ara libido yüksek demekki bilemedim

Eleştiri yapmayacağım ama iletişim yoksa aldatma olmaz diyor psikologlar, bizi diğer canlılardan ayıran dürtülerimizi kontrol etmektir. Eğer eşinizden ayrılma gibi bir fikriniz yoksa en kısa sürede iltifat da kabul etmeyin ve mesafe koyun, eşinizle olan sorunları beraber çözmeye, cozemiyorsaniz çift olarak psikolojik destek almaya çalışabilirsiniz.

Kıstas iletişimse burada iletişim var. Onlar hangi psikologlarsa; cümlelerinin bir başı, bir sonu da vardır herhalde. Tek başına "İletişim yoksa aldatma olmaz" cümlesi çok anlamsız duruyor. Kast ettikleri iletişim nedir mesela ?

İlişkinizde, eşiniz veya sevgiliniz dışında; hayali bir insanı dahi hayal etmeye başlasanız, orada çok ciddi bir sorun var demektir. Gerçekte öyle bir insanla henüz tanışmamış olmanız, hayatınızdaki insanı aldatmadığınız anlamına gelmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X