- 16 Haziran 2011
- 15.656
- 67.622
- 798
- Konu Sahibi lavanta777
-
Ayranı da dökülmesin tatsız olaylar da yaşanmasın. Güzel dünya
Geceye Allah kerimBugünkü konularda niye libido tavansabaha leoparlı taytla başladık şimdi baskasını hayal ediyorum fantezisiyle devam ediyor..korkuyorum
Sulara bişey mi kattılar ahshsGeceye Allah kerim
Bir de eşim rüyasında kızkardeşi,kuzeniyle birlikte olduğunu görüyor konusu var.Bugünkü konularda niye libido tavansabaha leoparlı taytla başladık şimdi baskasını hayal ediyorum fantezisiyle devam ediyor..korkuyorum
Leopar deseni=libido killerBir de iş arkadaşımdan hoşlanıyorum,eşimle cinsel birlikteliğimiz daha iyiyi gitti konusu vardı.
Leopar tayt yasaklanmalı.
Eski üye 2019 da kayit olmus fake olma ihtimali yok gibi düşünüyorumFake bu konu bence
Bence de.Mesajı düzenledim.Rüya konusu var bir de.Ona da bakın.Leopar deseni=libido killer
Belki bu durumdan dolayı evdeki davranışıniz değişti eşiniz kendine çeki düzen verdi. Size ilgi gösteriyor böylece. Sebebini bilse neler olur düşünebiliyor musunuz? Ne kendinize ne eşinize bunu yapmayin.Ancak bu sahistan hoslandigimdan beri esimle cinsel hayatimiz daha iyiye gitmeye basladi. Bu arada bu da ilginc bir detay.
Yazılanlara cevap bile vermiyorEski üye 2019 da kayit olmus fake olma ihtimali yok gibi düşünüyorum
Siz daha iyi bilirsiniz tabiki ben o kadar incelemek aklima gelmediYazılanlara cevap bile vermiyor
Eski konusu var burada koydular
O da bol fantezili bir şeye benziyor
Kafada kurup kurup yazıyor blog sayfası gibi kullanıyor burayı bence
Saçma sapan işler
İncelemedim ben yukarıda koydu bi arkadaş eski konusunuSiz daha iyi bilirsiniz tabiki ben o kadar incelemek aklima gelmedi
Bakıyorum gayette benimle aynı fikirde olan insana beğendim atıyorsun bana zıttı. Gerçekten merak ediyorum nedir bu yani ya. Sana gerek yok ben kendim göz ardı ederim seniHayir seninle sahsi kesinlikle bi sorunum yok olamazda, seni tanimiyorum sende beni tanimiyosun, sadece sana degil begenmedim herkeze atiyorum, sizde benim yazdigim yorumlara begenmedim atabilirsin.
Ay işe giren insanları rahat bırak be ayran gönüllü bayanMerhaba arkadaslar,
Oncelikle depremden etkilenen kisilere bassagligi ve bundan sonraki hayatlarinda kolayliklar dilerim.
Evliyim bir cocugum var ve calisiyorum.
Esimle yillardir cinsel hayatimizda talep eden taraf hep ben oldum ve cogunlukla yorgunum bahanesi ile reddediliyorum. Bu sebeple artik talep etmeye bile cekinir oldum. Soyle ornek vereyim ayda 1 kere oluyor. eger ayda 2 yaptiysak bu benim israrlarimla olmustur. Hani evlenince erkekler zirt pirt isteyecekti gece bile uykumuzdan kaldiracakti. Hep boyle anlatildi cogumuza. İsyerinde bir is arkadasimdan hoslanmaya basladim gecen sene. Ama tabi ikimiz de evli oldugumuz icin herhangi bir adim atacak halim yoktu. Kucuk kucuk iltifatlar ediyorduk karsilikli. Birgun bu adamin da benden baya hoslandigini fark ettim ve korktum kotu birsey yapmaktan. Sonra sans eseri isten ayrildi kendisi. Bir daha da gormeyince unuttum gitti. Simdi birkac ay once yeni birisi basladi ise. İlk tanistigimda oyle bir elektrik aldim ki dedim lavanta sen bittin geliyor gelmekte olan.Kisa surede ondan hoslanmaya ve onu hayal etmeye basladim. Ama yine belirteyim herhangi bir davranisim yok kendisine karsi. Fakat o hergun bana iltifat ediyor ve her hareketimle ilgilendigini belli ediyor. Herhangi bir adim tabi ki atmayacagim evliligime bunu yapamam. Ancak bu durumu nasil kontrol altinda tutabilirim. Bu sahsi hergun gormek zorundayim ve konusmak zorundayim. Yani uzaklasma ihtimalim yok. Ayrica benimle ilgilenip tatli sozler etmesi cok hosuma gidiyor. Keske boyle olmasaydi sucluluk hissediyorum icten ice. Ancak bu sahistan hoslandigimdan beri esimle cinsel hayatimiz daha iyiye gitmeye basladi. Bu arada bu da ilginc bir detay.
Kadının çapkını siz miydiniz?Merhaba arkadaslar,
Oncelikle depremden etkilenen kisilere bassagligi ve bundan sonraki hayatlarinda kolayliklar dilerim.
Evliyim bir cocugum var ve calisiyorum.
Esimle yillardir cinsel hayatimizda talep eden taraf hep ben oldum ve cogunlukla yorgunum bahanesi ile reddediliyorum. Bu sebeple artik talep etmeye bile cekinir oldum. Soyle ornek vereyim ayda 1 kere oluyor. eger ayda 2 yaptiysak bu benim israrlarimla olmustur. Hani evlenince erkekler zirt pirt isteyecekti gece bile uykumuzdan kaldiracakti. Hep boyle anlatildi cogumuza. İsyerinde bir is arkadasimdan hoslanmaya basladim gecen sene. Ama tabi ikimiz de evli oldugumuz icin herhangi bir adim atacak halim yoktu. Kucuk kucuk iltifatlar ediyorduk karsilikli. Birgun bu adamin da benden baya hoslandigini fark ettim ve korktum kotu birsey yapmaktan. Sonra sans eseri isten ayrildi kendisi. Bir daha da gormeyince unuttum gitti. Simdi birkac ay once yeni birisi basladi ise. İlk tanistigimda oyle bir elektrik aldim ki dedim lavanta sen bittin geliyor gelmekte olan.Kisa surede ondan hoslanmaya ve onu hayal etmeye basladim. Ama yine belirteyim herhangi bir davranisim yok kendisine karsi. Fakat o hergun bana iltifat ediyor ve her hareketimle ilgilendigini belli ediyor. Herhangi bir adim tabi ki atmayacagim evliligime bunu yapamam. Ancak bu durumu nasil kontrol altinda tutabilirim. Bu sahsi hergun gormek zorundayim ve konusmak zorundayim. Yani uzaklasma ihtimalim yok. Ayrica benimle ilgilenip tatli sozler etmesi cok hosuma gidiyor. Keske boyle olmasaydi sucluluk hissediyorum icten ice. Ancak bu sahistan hoslandigimdan beri esimle cinsel hayatimiz daha iyiye gitmeye basladi. Bu arada bu da ilginc bir detay.
Edebilirsin tabiki senin en doğal hakkinBakıyorum gayette benimle aynı fikirde olan insana beğendim atıyorsun bana zıttı. Gerçekten merak ediyorum nedir bu yani ya. Sana gerek yok ben kendim göz ardı ederim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?