evliyim ve baska erkekleri hayal ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu senle alakali bi sorun. Bu beyfendi giderse yerine baska biri geldiginde ona da mi asik olacaksin? Sence bu normalmi?
Evliliginde mutsuzsan bosan. Kendini kandirma

Bakımlı olup ilgi gösterin cilveli olun eşinizde ister . Eger buna rağmen yok cekiyorsa yol verin o adama gtsn bacim

Ancak bu sahistan hoslandigimdan beri esimle cinsel hayatimiz daha iyiye gitmeye basladi. Bu arada bu da ilginc bir detay.
Belki bu durumdan dolayı evdeki davranışıniz değişti eşiniz kendine çeki düzen verdi. Size ilgi gösteriyor böylece. Sebebini bilse neler olur düşünebiliyor musunuz? Ne kendinize ne eşinize bunu yapmayin.

Konu sahibinin bekarlık hayatını özlemek diye bir konusu daha var.Konu sahibi lütfen aldatmayın.Ayrılın sonra ne yapacaksanız yapın.

Eski üye 2019 da kayit olmus fake olma ihtimali yok gibi düşünüyorum
Yazılanlara cevap bile vermiyor
Eski konusu var burada koydular
O da bol fantezili bir şeye benziyor
Kafada kurup kurup yazıyor blog sayfası gibi kullanıyor burayı bence
Saçma sapan işler

Yazılanlara cevap bile vermiyor
Eski konusu var burada koydular
O da bol fantezili bir şeye benziyor
Kafada kurup kurup yazıyor blog sayfası gibi kullanıyor burayı bence
Saçma sapan işler
Siz daha iyi bilirsiniz tabiki ben o kadar incelemek aklima gelmedi😄😄

Hayir seninle sahsi kesinlikle bi sorunum yok olamazda, seni tanimiyorum sende beni tanimiyosun, sadece sana degil begenmedim herkeze atiyorum, sizde benim yazdigim yorumlara begenmedim atabilirsin.
Bakıyorum gayette benimle aynı fikirde olan insana beğendim atıyorsun bana zıttı. Gerçekten merak ediyorum nedir bu yani ya. Sana gerek yok ben kendim göz ardı ederim seni

Merhaba arkadaslar,
Oncelikle depremden etkilenen kisilere bassagligi ve bundan sonraki hayatlarinda kolayliklar dilerim.
Evliyim bir cocugum var ve calisiyorum.
Esimle yillardir cinsel hayatimizda talep eden taraf hep ben oldum ve cogunlukla yorgunum bahanesi ile reddediliyorum. Bu sebeple artik talep etmeye bile cekinir oldum. Soyle ornek vereyim ayda 1 kere oluyor. eger ayda 2 yaptiysak bu benim israrlarimla olmustur. Hani evlenince erkekler zirt pirt isteyecekti gece bile uykumuzdan kaldiracakti. Hep boyle anlatildi cogumuza. İsyerinde bir is arkadasimdan hoslanmaya basladim gecen sene. Ama tabi ikimiz de evli oldugumuz icin herhangi bir adim atacak halim yoktu. Kucuk kucuk iltifatlar ediyorduk karsilikli. Birgun bu adamin da benden baya hoslandigini fark ettim ve korktum kotu birsey yapmaktan. Sonra sans eseri isten ayrildi kendisi. Bir daha da gormeyince unuttum gitti. Simdi birkac ay once yeni birisi basladi ise. İlk tanistigimda oyle bir elektrik aldim ki dedim lavanta sen bittin geliyor gelmekte olan.Kisa surede ondan hoslanmaya ve onu hayal etmeye basladim. Ama yine belirteyim herhangi bir davranisim yok kendisine karsi. Fakat o hergun bana iltifat ediyor ve her hareketimle ilgilendigini belli ediyor. Herhangi bir adim tabi ki atmayacagim evliligime bunu yapamam. Ancak bu durumu nasil kontrol altinda tutabilirim. Bu sahsi hergun gormek zorundayim ve konusmak zorundayim. Yani uzaklasma ihtimalim yok. Ayrica benimle ilgilenip tatli sozler etmesi cok hosuma gidiyor. Keske boyle olmasaydi sucluluk hissediyorum icten ice. Ancak bu sahistan hoslandigimdan beri esimle cinsel hayatimiz daha iyiye gitmeye basladi. Bu arada bu da ilginc bir detay.
Ay işe giren insanları rahat bırak be ayran gönüllü bayan 😂

Merhaba arkadaslar,
Oncelikle depremden etkilenen kisilere bassagligi ve bundan sonraki hayatlarinda kolayliklar dilerim.
Evliyim bir cocugum var ve calisiyorum.
Esimle yillardir cinsel hayatimizda talep eden taraf hep ben oldum ve cogunlukla yorgunum bahanesi ile reddediliyorum. Bu sebeple artik talep etmeye bile cekinir oldum. Soyle ornek vereyim ayda 1 kere oluyor. eger ayda 2 yaptiysak bu benim israrlarimla olmustur. Hani evlenince erkekler zirt pirt isteyecekti gece bile uykumuzdan kaldiracakti. Hep boyle anlatildi cogumuza. İsyerinde bir is arkadasimdan hoslanmaya basladim gecen sene. Ama tabi ikimiz de evli oldugumuz icin herhangi bir adim atacak halim yoktu. Kucuk kucuk iltifatlar ediyorduk karsilikli. Birgun bu adamin da benden baya hoslandigini fark ettim ve korktum kotu birsey yapmaktan. Sonra sans eseri isten ayrildi kendisi. Bir daha da gormeyince unuttum gitti. Simdi birkac ay once yeni birisi basladi ise. İlk tanistigimda oyle bir elektrik aldim ki dedim lavanta sen bittin geliyor gelmekte olan.Kisa surede ondan hoslanmaya ve onu hayal etmeye basladim. Ama yine belirteyim herhangi bir davranisim yok kendisine karsi. Fakat o hergun bana iltifat ediyor ve her hareketimle ilgilendigini belli ediyor. Herhangi bir adim tabi ki atmayacagim evliligime bunu yapamam. Ancak bu durumu nasil kontrol altinda tutabilirim. Bu sahsi hergun gormek zorundayim ve konusmak zorundayim. Yani uzaklasma ihtimalim yok. Ayrica benimle ilgilenip tatli sozler etmesi cok hosuma gidiyor. Keske boyle olmasaydi sucluluk hissediyorum icten ice. Ancak bu sahistan hoslandigimdan beri esimle cinsel hayatimiz daha iyiye gitmeye basladi. Bu arada bu da ilginc bir detay.
Kadının çapkını siz miydiniz?
Bana iltifat edecek adamın ... dilini koparırım siz de hayal edip oturun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X