- 12 Aralık 2022
- 569
- 598
- 33
- 29
- Konu Sahibi Bir Gul Bir Gonca
-
Evlisiniz zaten görüşmeyin gitsin sizde.Öncelikle merhaba, kimseye derdimi açamadığım için buraya yazıyorum. Üstelik hamileyim ve bebeğimi üzdüm diye vicdanım rahatsız. Üvey annem öz kızına karşı hiçbir şey diyemeyen ama bana gelince iğneden ipliğime kadar her şeyimi eleştiren kadın. Sabrettim bunca yıl ama eşimin yüzüne karşı melek olup da o gidince şeytana dönüşmesine dayanamadım ve patladım. Eşimin yanında kavga ettik, eşime ailevi problemlerimi anlatmıyordum ama bugün bizzat şahit oldu. Öz kızını şımartan ama bana demediğini bırakmayan bir kadın. Bana temizlik yapmayı bilmiyorsun diyen kadının evinde aylardır temizlik yapılmamış her yer pis içinde. Bana defol git dedi, öz babam da hiç bana destek olmuyor. Sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim. Hamileliğimi ilk onunla paylaştım beni bu çocuk evlilik dışı mı diyerek ağlattı, onda bile beni eleştirdi...
Eşime diyemediğim için mecburen görüşüyordum. Ona içimi açamamıştım bu konuyla ilgiliE görüşmeyin, üvey zaten... kocaman insansınız ya.
çocuğuma evlilik dışı mı diyen öz annem olsa agzını yırtarım herhalde, yavaş
Evlilik sürecinde de çektirdi zaten evine gelmemeye yemin ettim dedi.Evine alma.
Bunu da hiç anlamıyorum yaa insan bu tarz şeyleri eşiyle konuşmazda kimle konuşur hanii yüzüne vurulacak bir durum da yok ortada ne diye anlatmazsınız da o kadını çekmek zorunda kalıyorsunuz kiiEşime diyemediğim için mecburen görüşüyordum. Ona içimi açamamıştım bu konuyla ilgili
Amin, yine de öz anne bambaşka. Tek dileğim bebeğimi sağlıcakla kucağıma almak ve onu koşulsuz sevmek.Benim eşimizden bir kızı var, ama kendi kızımdan farksız ve hayatta hep korkuturum şey o çocuğun hakkını yemek ve o çocuğu kırmak. Benimle yaşamıyor ama hafta sonları her tatilde benimle, şimdi hamileyim bazen üzülüyorum ki ayırt edermiyim diye bu düşünce beni üzüyor. Bencede görüşmeyin böyle insanlar hele bu döneminizde sizi üzmesine izin vermeyin. ALLAH gerçekten merhamet versin diyorum.
Doğru haklısınız o yüzden eşim sürekli soruyordu bir sorun mu var diye Yine de boşver diyordum.Bunu da hiç anlamıyorum yaa insan bu tarz şeyleri eşiyle konuşmazda kimle konuşur hanii yüzüne vurulacak bir durum da yok ortada ne diye anlatmazsınız da o kadını çekmek zorunda kalıyorsunuz kii
Altı üstü üvey anne yahu , çokta tın görüşmeyin iletişimi kesin olsun bitsin , evinize, hayatınıza niye alıyorsunuz bu kadını...Öncelikle merhaba, kimseye derdimi açamadığım için buraya yazıyorum. Üstelik hamileyim ve bebeğimi üzdüm diye vicdanım rahatsız. Üvey annem öz kızına karşı hiçbir şey diyemeyen ama bana gelince iğneden ipliğime kadar her şeyimi eleştiren kadın. Sabrettim bunca yıl ama eşimin yüzüne karşı melek olup da o gidince şeytana dönüşmesine dayanamadım ve patladım. Eşimin yanında kavga ettik, eşime ailevi problemlerimi anlatmıyordum ama bugün bizzat şahit oldu. Öz kızını şımartan ama bana demediğini bırakmayan bir kadın. Bana temizlik yapmayı bilmiyorsun diyen kadının evinde aylardır temizlik yapılmamış her yer pis içinde. Bana defol git dedi, öz babam da hiç bana destek olmuyor. Sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim. Hamileliğimi ilk onunla paylaştım beni bu çocuk evlilik dışı mı diyerek ağlattı, onda bile beni eleştirdi...
Boşver diyince hemen bosveriyor muydu eşiniz benimki meraktan çatlardı yavvDoğru haklısınız o yüzden eşim sürekli soruyordu bir sorun mu var diye Yine de boşver diyordum.
Evlenmeden önce mecburdum maalesefAltı üstü üvey anne yahu , çokta tın görüşmeyin iletişimi kesin olsun bitsin , evinize, hayatınıza niye alıyorsunuz bu kadını...
Öyle yaptım, Allah'tan çok meraklı değil eşimBoşver diyince hemen bosveriyor muydu eşiniz benimki meraktan çatlardı yavv
Sizde ne kendinizi ne bebenizi üzmeyin Lazm olmayan herkesi silin gitsin.
Ağlayıp niye kendini yıpratıyorsun ki ağzının ortasına ç*ksaydın birtane. Evire çevire o lafı yedireydin ona.Hamileliğimi ilk onunla paylaştım beni bu çocuk evlilik dışı mı diyerek ağlattı,
Maalesef öyle oldu. Bir dediği bir dediğini tutmuyor ayrıca. Zaten normalde de hassas insanım bu dönemde mental sağlığımı korumam lazım. İnsan mutlu olur, sevinir ilk bebek haberini aldığında değil mi ben ağladım üzüldüm. Aslında burda hata benimdi ne diye söylüyorum bir de insan utanır dedi. Ne utanacağım nikahlı eşimle çocuk istedik ve yaptık.Ağlayıp niye kendini yıpratıyorsun ki ağzının ortasına ç*ksaydın birtane. Evire çevire o lafı yedireydin ona.
Ne münasebet ya! Bugüne kadar hep alttan mı aldınız bu kadını bu ne cesaret? Evlisin zaten bundan sonra görüşme ve alma evine.
Bundan sonra öyle yapacağım zaten gelin gitmeden önce bu eve eşinle girer eşinle çıkarsın dedi. Tek dileğim evliliğimin mutlulukla sürmesiGörüşmeyin ayol. Üvey anne kim yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?